Şimdi Ara

BİTTİ- HP i3-7020U/4GB/1TB/MX110/IPS-FHD 2.025,99 TL (n11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP i3-7020U 4GB 1TB 2GB MX110 15.6 FreeDOS Son 1 adet ofis kullanımı için bilgisayar arayanlar için elverişli
    Full Hd Ips ekranı var kaynak:www.epey.com/laptop/hp-pavilion-250-g7-6mp68es.html

www.n11.com
    Hp 6mp68es 250 G7 İ3-7020u 4gb 1tb 2gb Mx110 15.6 Freedos - n11.com
    https://www.n11.com/hp-6mp68es-250-g7-i3-7020u-4gb-1tb-2gb-mx110-156-freedos-P340094869

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 23 Ağustos 2019; 10:8:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sipariş ettim şayet bi aksilik olmazsa yaklaşık 350 tl indirim 40 tl de parafpara indirimiyle alacağım

Garantisi bitmiş bir hp makinanın seri kodunu hp musteri hizmdtlerine teyit ettirdim(geçen bir arkadaş forumda paylaşmıştı bulamayan arkadaşa tüyo verebilirim) ve hp müşteri hizmetleri aşağıdaki maili attı şimdi siparişimin gelmesini yeni makinenin seri numarası teyit etmeyi bekliyorum

Gelen mailin bir kısmı şöyle

HP Bilgisayarlar
    0 TL – 999 TL arası indirim çeki yoktur
    1000 TL – 1999 TL arası 160 TL indirim çeki
    2000 TL – 3199 TL arası 320 TL indirim çeki
    3200 TL üzeri 480 TL indirim çeki
    *Yukarıda belirtilen tüm fiyatlara KDV dahildir.

İndirime hak kazanabilmeniz için KDV dahil en az 999TL'lik yeni bir bilgisayar almanız gerekmektedir.

• darkca D kullanıcısına yanıt
    HP iade konusunda biraz gevşek bi firma ama umarım sorun çıkmaz hayırlı olsun siparişiniz

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Umalım da sorun çıkmaz iade maili geldi son adımlar kaldı ama hayırlısı diyelim riske girmek isteyen arkadaşlara yol gösterebilirim en kötü ihtimal 1500/44 n11 kodu kullanmıştım öyle almış olurum bir.de 40 tl parafpara yanıma kalmış olur

N11 kod varmı hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • portakal1 P kullanıcısına yanıt
    Çek satış bölümünde bulmuştum @mkaydı dan aldım elektronikte geçerli kodları var

Bu arada bu ürün belki ticari çıkabilir almadan önce Facebook HP sayfasindan ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını sormak lazim.
    Geçen bir arkadaş g7 serisinde kampanyaya katilamamisti aldığın cihazında ticari olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal1 -- 22 Ağustos 2019; 23:27:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstad banada yardımcı olur musun hp seri numarası bulma konusunda kampanya hala devam ediyor mu ?

Linkteki pc ticarete girmiyordur umarim

Bir arkadaş yazmış HP 6MP67ES 250 G7 modeli için ticari demişler. Buda aynı seri umarım sorun olmaz.

Dostum gelen mail de ticari alın almayın demiyor ama konu sahibinin de dediği gibi işi yokuşa sürmek için bahane lazim

Aynen mailde belirtmiyor ama belliki ticari ürünleri hiçbir şekilde kapsamıyor yani ticari urunle kayıtta yapamıyorsun iade de alamiyorsun

O zaman geri yollarım yapacak bir şey bırakmıyorlar

• Ekranı fhd değil

• hp nin kendi sitesinde yazan veriler;

Bütçe dostu. İş için hazır.

Windows 10 Home Single Language 64 – HP, Windows 10 Pro işletim sistemini önerir.
    7'nci Nesil Intel® Core™ i3 işlemci (i3-7020U)
    4 GB bellek; 1 TB HDD depolama alanı
    39,6 cm (15,6 inç) diyagonal HD SVA eDP yansıma önleyici LED arkadan aydınlatmalı, 220 cd/m², %67 sRGB (1366 x 768) [12,16,19]

IPS ve fullHd değil maalesef, keşke olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moguz -- 22 Ağustos 2019; 23:58:30 >
  • 6MP67ES modeli de fullhd değil diyorlardı fullhd çıktı yüzde 90 bu da öyledir 6MP68ES hpyi arayıp sorgulayın sitesinde çıkmıyor

• Hp ticari pc.lere iade yapmıyor. Bireyseller genelde pavilion,omen ve envy serileri.
  • 2000 altı ne alınır başka öneri var mı?

• Azstek kullanıcısına yanıt
    https://www.epey.com/laptop/karsilastir/135991-171863/lenovo-v130-81hn00ektx_dell-inspiron-3581-fb7020f41c/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.