23.999 TL Casper i5 12450H RTX 4060 (100W + Mux) 16GB/500GB 15,6 inç 144Hz IPS |
23.999 TL Casper i5 12450H RTX 4060 (100W + Mux) 16GB/500GB 15,6 inç 144Hz IPS
-
-
Bu fiyata 4060 çok iyi ama marka her zaman soru işareti tabi. Bu arada 600 lira farkla 1TB SSD seçeneği de mevcut.
www.pttavm.comCasper Excalibur G870.1245-BFB0X-B Intel Core - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/casper-excalibur-g8701245-bfb0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-1tb-nvme-ssd-8gb-rtx4060-freedos-p-439231040?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.44
-
Ömür boyu performans garantisinin içeriği nedir?
-
Yorum yapmayacaktım ama dayanamadım, casper ürününü bedava versin kullanmam. Tecrübeyle sabit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mükemmel fiyat. kim ne derse desin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beles kapiya biraksalar pencerden atin. bu adamlar sac bas yolduurur.
ekipmanlar güzel ama...casper!
-
Yıllardır bu konuda düşünülmesi gereken bir konu var malesef kimse dikakt etmiyor bu 2firma marka ömür boyu bakım garantisini neden veriyorda bu iki firma dışında diğer firmaların böyle bir çalışması yok dikkat edilmeli ve bu konu üzerine gidilmeli bence
Herşeyden önemliside emeğe saygı ellerinize sağlılk hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaHaNee006 -- 21 Nisan 2023; 3:6:0 >
2. Firma hangisi
Mons….
Bu fiyat bandında laptop arayışındayım , cidden casper bu kadar kötü mü ?
-
10 sene önce de herkes Casper'i kötülerdi şimdi de aynı. Bu sanırım kullanıcı yorumundan çok bir kültür haline geldi. Yıllardır herkesin kötülediği bir firmanın da piyasada tutunması enteresan
-
Ter
eskiden hp çok kötülenirdi (fanlı soba) , sonradan düzeltti kendini.
ayrıca, monster f/p markası, casper 'la bir tutulmamalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ömür boyu bakım dedikleri çok büyük bir şey değil, temizlik artı termal macun değişimi yapılıyor. 6 ayda bir yapsan senede yarım saat sürmez. En azından Monster özelinde konuşacak olursam servis merkezi burada olduğu için sirkülasyon da fazla oluyor. Bu arada Monster, Casper'dan daha iyidir. Arada cüzi bir fark varsa Casper bakmayın bile.
-
Ömür boyu performans garantisinin içeriği nedir?
-
bu fiyata mısır çarşısından garantisi bizzat benim diyen abinin çin mali ürünü alırım ama casper sa düşünürüm.
-
Geçmiş tecrübelerime dayanarak HP yi evimden içeri sokmam :)
dostum bi monsterin servisine işin düşerse o zaman anlarsın durumu. Ankarada teknik servisine monster aryond marka bir mönitörü dikey kırmızı çizgi var diye götüreyim dedim dedilerki randevu alın öyle gelin peki dedim siteye girdim 20 gün önce randevu yok 20 gün sonraya randevu aldım gittim ki allah abartısız 200 kişi vardı neyse randevulu 1 saaat yine bekledim. güya teknik servisçi arkadaş monitöre baktı abi dedi bunun paneli değişecek iyi dedim değişsin yanlız fabrikasyon gibi randıman vermez iyisimi sen böyle kullan başın ağrımasın dedi. dedim o demek ne kadar biz takarsak takalım ışık sızması vs. şikayetlerin olacak o yüzden boşver birşey olmaz bundan dedi. Üsteledim biraz sen teknik eleman değilmisin gözün kesmiyorsa eliden gelmiyorsa çalışma burda dedim. müdür denen bi lavuk geldi kaş göz yaptı tamam kalsın dedi. 20 iş günü tamir süresinin 20. günü akşama doğru aradılar gelin alın dediler gittim öyle bi paketlemişler ki açmayayım diye abi al git birşey olursa gelirsin zaten açmayalım yoğunuz dedi lan öyle şey mi olur dedim açın açtılarki. Allahhh ekranda titrememi istersin kasanın yanlarındaki sıyrıklar mı on off butonunun joystick yerinin olmaması mı bu ne dedim ya. Çocuk bana abi ben sana demedim mi diyor. Neyse müdürlerini çağırdım verdiğim şeklinin videosunu gösterdim. verdikleri şeklinin videosunu gösterdim. Adam tam bağlamacı müdürleri tamam efendim kem küm alalım dedi aldılar istanbula mı gitmedi. gitti geldi parça bekliyoruz dediler. parça geldi gümrükte bekliyor dediler bu anlatılan süreç 2 ay oldu. soruyoruz tabi noldu diye en son bana dediki para iadesi yapalım ürünün fiyatına 2000 geçirmişler üstüne eski fiyattan ödeme yapacaklar yok dedim ya o ürünü yada üstünü istiyorum o ürün şuan üretimde yok dediler üstünü vereceksiniz o zaman gidin hakem heyeti kararlarına bakın dedim. Müdür kestirmeden peki efendim siz hakem heyetine başvurun daha iyi olur hadi size güle güle dedi.
Monitörüde almadım bıraktım orda. müdürede dedim müsait yerinize armağan ediyorum aynen böyle dedim çıktım. insanı parasıyla rezil etmek böyle olsa gerek
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yorum yapmayacaktım ama dayanamadım, casper ürününü bedava versin kullanmam. Tecrübeyle sabit.
|
dostum bi monsterin servisine işin düşerse o zaman anlarsın durumu. Ankarada teknik servisine monster aryond marka bir mönitörü dikey kırmızı çizgi var diye götüreyim dedim dedilerki randevu alın öyle gelin peki dedim siteye girdim 20 gün önce randevu yok 20 gün sonraya randevu aldım gittim ki allah abartısız 200 kişi vardı neyse randevulu 1 saaat yine bekledim. güya teknik servisçi arkadaş monitöre baktı abi dedi bunun paneli değişecek iyi dedim değişsin yanlız fabrikasyon gibi randıman vermez iyisimi sen böyle kullan başın ağrımasın dedi. dedim o demek ne kadar biz takarsak takalım ışık sızması vs. şikayetlerin olacak o yüzden boşver birşey olmaz bundan dedi. Üsteledim biraz sen teknik eleman değilmisin gözün kesmiyorsa eliden gelmiyorsa çalışma burda dedim. müdür denen bi lavuk geldi kaş göz yaptı tamam kalsın dedi. 20 iş günü tamir süresinin 20. günü akşama doğru aradılar gelin alın dediler gittim öyle bi paketlemişler ki açmayayım diye abi al git birşey olursa gelirsin zaten açmayalım yoğunuz dedi lan öyle şey mi olur dedim açın açtılarki. Allahhh ekranda titrememi istersin kasanın yanlarındaki sıyrıklar mı on off butonunun joystick yerinin olmaması mı bu ne dedim ya. Çocuk bana abi ben sana demedim mi diyor. Neyse müdürlerini çağırdım verdiğim şeklinin videosunu gösterdim. verdikleri şeklinin videosunu gösterdim. Adam tam bağlamacı müdürleri tamam efendim kem küm alalım dedi aldılar istanbula mı gitmedi. gitti geldi parça bekliyoruz dediler. parça geldi gümrükte bekliyor dediler bu anlatılan süreç 2 ay oldu. soruyoruz tabi noldu diye en son bana dediki para iadesi yapalım ürünün fiyatına 2000 geçirmişler üstüne eski fiyattan ödeme yapacaklar yok dedim ya o ürünü yada üstünü istiyorum o ürün şuan üretimde yok dediler üstünü vereceksiniz o zaman gidin hakem heyeti kararlarına bakın dedim. Müdür kestirmeden peki efendim siz hakem heyetine başvurun daha iyi olur hadi size güle güle dedi. Monitörüde almadım bıraktım orda. müdürede dedim müsait yerinize armağan ediyorum aynen böyle dedim çıktım. insanı parasıyla rezil etmek böyle olsa gerek |
beles kapiya biraksalar pencerden atin. bu adamlar sac bas yolduurur.
|
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- epson l3260 yorumlar
- msi shout out
- terabox güvenilir mi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X