< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 16 Ocak 2019; 15:55:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 16 Ocak 2019; 15:55:25 > |
1-bana ne durumdan? bu konuyu kirletme satış bölümü değil
2-neyi araştırdında buldun,bulunan şeyi aldın bu kadar 3-beni ilgilendirmez tabi ama buraya yazarsan alırsın cevapları 4-önümden yemek değil çatalı bile alamassın 5-laptop alamadığım için zırlıyormuşum sen satmak için az zırlarsan bende zırlamam 6-çöpe atarsan kudururum hadi sevindir beni 7-millet sana simsarlık karı verip büyüyecekse fazla büyümesinler 8-birtek sen alındın bu laflara acaba neden? bak teker teker zırladın ben de zırlattım.. |
2500e bir dünya hangi bilgisayar var? Intel i5 8.nesil, 2gb amd harici ekran kartı, full hd, 8gb ram, 6mb ön bellek, 1tb hdd, Dolby harman audio, alüminyum kasa? Markalardan hangisi 2500e bu özellikte bir notebook satıyor? Ya bilgisayardan anlamıyorsun yada piyasadan haberin yok. Lenovo giriş seviyesi 110 veya 330 serisi i5 ile de karıştırma.
Bu laptooun tek sıkıntısı Fransız keyboard. Lenovo tr orjinal klavye ile servis ücreti dahil değişim fiyati ne adar bilen var mi? |
Kaç senedir buralarda takılıyorsun forum kuralları nedir bilmiyorsun?!
Sıcak fırsatlar bölümünde şahsi eşya satış mesajı yasaktır. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|