Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulamalar kötüleşiyor günbegün. alacak uygulama bulamadım doğru dürüst.
  • Bugün pek bişey çıkmadı. Pool Break Pro, Cogs ve RealCalc Plus vardı orjinale çevirmiş oldum. Birde belki ilerde lazım olur diye Order & Chaos Online aldım. Hep 6 6 gidiyordum. Yarın son galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Eylül 2012; 22:33:47 >
  • tırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

MADDEN NFL 12 by EA SPORTS™

bu oyun nasıl s3 için desteklemez yaw. Teli seçip alamıyorum oyunu. :S

ideos x5 destekliyor ehehe

Yani ? S3 satıp ne olduğu belli olmayan cihazımı alayım.
  • Cogs , RealCalc , Ski Safari
  • İşe yarayacak bi hesap makinası var.
  • tuneln radyoyu kaçırıp almak isteyen varsa adını aratsın çıkıyor ve alabiliyorsunuz.

ayrıca şu office programını kartın sanal limiti 0 ken almayı denemişim. mail geldi 7 gün içinde bilgileri güncelleyin diye. güncelledim şimdi nasıl acaba tekrar alacağım? bekleyen sipariş olarak geçtiği filan yazıyordu mailde. bilgisi olan varmı?
    endomodoyu kesinlikle alın. 4 $ dı. çok iyi bir spor programı. bisikletciler için biçilmiş kaftan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ski Safari alın. Aralarında en iyisi.
  • Anlamadığım bir nokta var, iosta en beğendiğim oyun olan mini motor hakkında kimse tek bir kelime bile etmemiş, hala indirimdeyse kaçırmayın derim.
  • ilk alışverişten sonra çekilen 1.90 tl para iadesini otomatik olarakmı yapıyor sistem acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

tuneln radyoyu kaçırıp almak isteyen varsa adını aratsın çıkıyor ve alabiliyorsunuz.

ayrıca şu office programını kartın sanal limiti 0 ken almayı denemişim. mail geldi 7 gün içinde bilgileri güncelleyin diye. güncelledim şimdi nasıl acaba tekrar alacağım? bekleyen sipariş olarak geçtiği filan yazıyordu mailde. bilgisi olan varmı?
    endomodoyu kesinlikle alın. 4 $ dı. çok iyi bir spor programı. bisikletciler için biçilmiş kaftan

tune in için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

tuneln radyoyu kaçırıp almak isteyen varsa adını aratsın çıkıyor ve alabiliyorsunuz.

tune in için teşekkürler.

Önemli değil kardeşim. Eğer kacirdiysan hd widget da 0.25$ şuan arayın çıkıyor.

• Cut the Rope HD'yi ben alamıyorum S3 e uyumlu dğeil diyor. Neden acaba ? sizde de öyle mi
  • Swiftkey 0.25 e iner mi acaba?

• order and chaos aldım ancak oyuna giremiyorum kullanıcı adı ve şifre soruyor kullanıcı adını belirledim ama şifre nedir bilmiyorum girmeye çalıştığım zaman şifre hatalı diyor, yeni şifre için şifre kurtarmaya giriyorum indirmeyi gerçekleştirdiğim telefonda kayıtlı olan gmail hesabını giriyorum veritabanında mail adresi bulunamadı diyor, bilen biri allah rızası için anlatabilirmi nasıl giricez bu oyuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

Cut the Rope HD'yi ben alamıyorum S3 e uyumlu dğeil diyor. Neden acaba ? sizde de öyle mi

Sanırım o tablet versiyonu. Dün zaten experiments versiyonunu almıştım bugün almadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

order and chaos aldım ancak oyuna giremiyorum kullanıcı adı ve şifre soruyor kullanıcı adını belirledim ama şifre nedir bilmiyorum girmeye çalıştığım zaman şifre hatalı diyor, yeni şifre için şifre kurtarmaya giriyorum indirmeyi gerçekleştirdiğim telefonda kayıtlı olan gmail hesabını giriyorum veritabanında mail adresi bulunamadı diyor, bilen biri allah rızası için anlatabilirmi nasıl giricez bu oyuna...

tamam çözdüm...
  • quote:

order and chaos aldım ancak oyuna giremiyorum kullanıcı adı ve şifre soruyor kullanıcı adını belirledim ama şifre nedir bilmiyorum girmeye çalıştığım zaman şifre hatalı diyor, yeni şifre için şifre kurtarmaya giriyorum indirmeyi gerçekleştirdiğim telefonda kayıtlı olan gmail hesabını giriyorum veritabanında mail adresi bulunamadı diyor, bilen biri allah rızası için anlatabilirmi nasıl giricez bu oyuna...

Oyunu aldım ama daha açmadım. Tahiminimi söyleyim. Oyun online oynanan bir oyun ve oyuna ayrıca üye olmanız gerek. Böylece oyun hesabınızla giriş yapacaksınız. Normal market hesabınızla giremezsiniz diye düşünüyorum.

Düzeltme: Çözdüyseniz sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Eylül 2012; 23:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Oyunualdım ama daha açmadım. Tahiminimi söyleyim. Oyun online oynanan bir oyun ve oyuna ayrıca üye olmanız gerek. Böylece oyun hesabınızla giriş yapacaksınız. Normal market hesabınızla giremezsiniz diye düşünüyorum.

üstad kullanıcı adı ve şifre belirliyorsun ayrıca email adresini birkez daha teyit ettiriyor ondan sonra oyuna girebiliyorsun ancak çok karışık hazırlıklı ol..ayrıca bir aylık 0.99 dolar gibi bi yazı çıktı, şimdi her ay 1 dolarmı ödeyeceğiz oyunu oynamak için onu anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Swiftkey 0.25 e iner mi acaba?

Gecenlerde 1$ a indiginde almıştım ben
    Order&chaos daki aylık 1$olayı ne

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.