Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .apk forever :D
  • bu gün yok mu? Ne kadar sürecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Day 3

HD Widgets Original Price: $1.99

Temple Run: Brave Original Price: $0.99

ezPDF Reader PDF Annotate Form Original Price: $?

Dragon, Fly! Full Original Price: $?

Amazing Alex Original Price: $0.99

PicSay Pro - Photo Editor Original Price: $?

Kids ABC Letters Original Price: $3.99

ZombieSmash Original Price: $0.99

Rebuild Original Price: $?

TuneIn Radio Pro Original Price: $0.99

mSecure - Password Manager Original Price: $9.99 (Resmi sayfasında bunun yerine Golf oyunu var, ama bu uygulamada günün indirimlerinde aslında)

Monsters Ate my Condo Original Price: $?

Mass Effect Infiltrator Original Price: $6.99

Edit: Belirttiğim uygulama ülkenize kapalıdır yazıyor, ben almak istediğimde :(

Firmaya Türkiye yi desteklemeleri için mail attim geçen gün de bir oyunun pro versiyonu bu şekildeydi onlara da mail atmistim düzelttiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugünkü indirimlerden tuneIn radio satın almak istiyorum pc üzerinden google play'e girdim satın alma kısmında kart bilgilerini girdikten sonra accept and continue tıkladıktan sonra herhangi bir işlem olmuyor acaba eksik birşeymi yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 29 Eylül 2012; 15:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

ilk günkü office programını ve aspalt 7i şu andada aynı fiyata alabilseydik keşke.

kardeşime aldıracaktım, telefonu bugün geldi siparişten... kaçırdık, özellikle ofis yıkım oldu çok pahalı imiş.
  • bu indirimler kastırıyor google playi sanırım

tamam diyorum telefona 5 dakika sonra inmeye başlıyor
  • Tunein Radio Pro aldım bugünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

bu indirimler kastırıyor google playi sanırım

tamam diyorum telefona 5 dakika sonra inmeye başlıyor

hocam kingsoft office den fazlasini goremedim programin, uzulmene gerek yok. hatta bence kingsoft daha iyi.
  • Adamlar 45 krş a program satıyorlar hala apk diyenler var. Bunun adı hırsızlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 29 Eylül 2012; 16:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Adamlar 45 krş a program satıyorlar hala apk diyenler var. Bunun adı hırsızlık.

Kesinlikle

• quote:

hayır bir de işin garibi iyi bir halt yiyorlarmış gibi övüne övüne söylemezler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcirpici -- 29 Eylül 2012; 17:12:56 >
  • quote:

+1

• beyler mağazada güncelleme mi var? 1 saattir alamadım şu swiftkeyi ya. Satın al dedikten sonra pop up penceresi açıyor kalıyor öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

hayır bir de işin garibi iyi bir halt yiyorlarmış gibi övüne övüne söylemezler mi

Zaten bu tip insanlar yüzünden ne doğru dürüst Türkçe uygulama - oyun var, ne de fiyatlar ucuzluyor. Her 10 kişiden 9u korsan alırsa adam bir daha oyunu veya programı yapar mı? Yaparsa da 1 dolara satmıyorlar artık işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

Zaten bu tip insanlar yüzünden ne doğru dürüst Türkçe uygulama - oyun var, ne de fiyatlar ucuzluyor. Her 10 kişiden 9u korsan alırsa adam bir daha oyunu veya programı yapar mı? Yaparsa da 1 dolara satmıyorlar artık işte.

aynennn, şu uygulama nasıl diye sormak bile abes bence, 45krş yahu al dursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

uygulamaların hepsi telefon için mi,mesela şu heat 7 oyunu laptopta kurulup oynanmıyor mu?

http://bluestacks.com/
    bu program var windows için android emülatör hesabınızda olan veya bedava bütün uygulama ve oyunları pc üzerinde kullanabiliyorsunuz asphalt7 denenmiştir sorunsuz çalışıyor .

bugünküler de iş yok pek

konuyu açan arkadaş ilk mesajı düzenlemeli her şey 45 krş demiş her şey değil günlük bazı şeyler 45 krş yanlış anlamaya sebep oluyor .

• merhaba,

@kara duman, verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Bakalım bir arkadaş telefonu buluncaya kadar, indirimler kalacak mı. Office'in fiyatının değişmesi kötü olmuş. En çok onu istiyordum. Neyse sağlık olsun

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

@kara duman, verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Bakalım bir arkadaş telefonu buluncaya kadar, indirimler kalacak mı. Office'in fiyatının değişmesi kötü olmuş. En çok onu istiyordum. Neyse sağlık olsun

sağlıcakla

İndirimler 24 saat geçerli sadece. 2 gün kaldı bir de yani toplamda yaklaşık 25-30 uygulamada daha indirim olacak sonra bitecek. Resmi açıklama böyle.
  • order chaos 25 centt şokkk
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.