Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

Bugünün en iyi içeriği HD Widgets. Mükemmel bir widget uygulaması almayan kalmasın. Ayrıca Türkçe.

kullandığın widged le birlikte ekran görüntünü paylaşabilir misin

Birazdan hazırlıyorum.

evet hatta birkaç örnek verebilirsen çok iyi olur şahsen playstoredaki görüntüler pek tatmin etmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: quak

swiftkey 45 kuruşluk kampanyaya girecek mi? yoksa en oluru bu mudur 1 dolardan? ona göre alacağım.

bence oluru bu ben aldım şahsen
    45 kuruşluk kampanyaya girmez çünkü kendileri zaten 10 $ dan 1$ a indirdiler google ın 25 milyarıncı indirme muhabbetine.kendi playstore açıklamasında yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 29 Eylül 2012; 0:18:51 >
  • Bu gün pek beğenmedim.. Öneriler HD Widget üzerine toplanmış eve gidince bakarım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD Widgets ekran görüntüleri:

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel  BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel  BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel

Bunlar sadece birkaçı. Özelleştirme seçeneği çok fazla...

• quote:

HD Widgets ekran görüntüleri:

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel  BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel  BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel

ya ben yapamadim biturlu teli tekrar baslattim yonede olmadi. telefonum ideos x5

• @vindobona widget ekle diyerek ekleyeceksiniz. Uygulama içinden değil
  • HD Wingets alacaktım ama bir HTC kullanıcısı olarak telefonumda daha güzeli olduğu için vazgeçtim

PDFyi alıyorum ama..
  • pdf yi bende aldim ama telefonu satma arefesindeyim belki 1 ay sonra ,satın aldığım bu programı yeni almayi düşündüğüm telefonda kullanmanın bir yolu varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryasin

Arkadaşlar bir şey soracağım. Bugün Google'dan bağımsız indirim yapan SwiftKey3 4,85 dolardan 1,12 dolara düştü. TL ile 2 TL olması gerekirken 3,80 TL para çekti, böyle bir şey başınıza geldi mi. Ona göre alacağım pek çok uygulama olmasına rağmen hepsinden 2-3 misli çeker diye korkuyorum :)
    Not: SwiftKey klavye uygulamasını mutlaka ve mutlaka öneriyorum, trialini kullandım,süresi bitince blackmart'tan indirdim ama çok hoşuma gittiği için parayı hakettiğini düşünerek aldım. Klavyeden muzdarip olanlar için mutlaka denenmesi önerilir. Ve marketten satın aldığım ilk uygulamadır o kadar beğendim yani :)
    Edit: Konuyu ilk sayfadan okuyunca nedenini anladım, ayrıca sana da teşekkür ederim @emreee85

ben de kullandım bu uygulamayı ama şu tahminleri gösteren kısmı kapatamadım gitti. Orayı kapatabilsem 10 numara uygulama ama kapatamıyorum ağalar. Siz yapabildiniz mi ? Ben tahmin etmesin istiyorum ben kendim yazayım istiyorum.

• quote:

HD Widgets ekran görüntüleri:

2. Resimdeki kırmızı olan wifi açma butonlarının olduğu da mı hd widgets ile yapılıyor ?

bu arada çok teşekkür ederim emeğiniz için

• @buludag89 evet o da HD Widgets. İçerdiği özellikler itibariyle uygulama bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msafe

pdf yi bende aldim ama telefonu satma arefesindeyim belki 1 ay sonra ,satın aldığım bu programı yeni almayi düşündüğüm telefonda kullanmanın bir yolu varmıdır?

Alacağınız telefonda uygulama uyumluysa aynı hesapla ücretsiz indirebilirsiniz.
  • Appstoreda cevap niteliğinde kampanya yapmazki ah ahh

• hd widgets kesinlikle cok iyi. :) baya iyi oldu bu indirim muhabbeti.
  • 2 gün önce office programını almıştım. bugünkü pdf i almaya gerek varmı yoksa office programı yeterli mi pdf için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

HD Wingets alacaktım ama bir HTC kullanıcısı olarak telefonumda daha güzeli olduğu için vazgeçtim

PDFyi alıyorum ama..

arkadas sormus benden once, pdf isimize yarar mi arkadaslar ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 29 Eylül 2012; 1:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

2 gün önce office programını almıştım. bugünkü pdf i almaya gerek varmı yoksa office programı yeterli mi pdf için.

Ben de merak ettim. Adobe Reader fazlasıyla yetiyor ama
  • eP_362 cevabın için teşekkürler .

ezpdf yi aldım çünkü pdf dosyalarını sesli olarak okuma özelliği olduğu yazıyor, Türkçe desteği varmı henüz bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msafe

eP_362 cevabın için teşekkürler .

ezpdf yi aldım çünkü pdf dosyalarını sesli olarak okuma özelliği olduğu yazıyor, Türkçe desteği varmı henüz bilmiyorum.

deneyip bilgi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

2 gün önce office programını almıştım. bugünkü pdf i almaya gerek varmı yoksa office programı yeterli mi pdf için.

Office suit pro 6 pdf dosyalarini destekliyor bence gerek yok ama ikisini de satin alan bir arkadas varsa aralarindaki farki yazsin gerekirse bizde alalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.