Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd widgets ı almasanızda olur :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: msafe

eP_362 cevabın için teşekkürler .

ezpdf yi aldım çünkü pdf dosyalarını sesli olarak okuma özelliği olduğu yazıyor, Türkçe desteği varmı henüz bilmiyorum.

Türkçe desteği varsa bende almak isterim,sonucu merakla bekliyorum
  • Day 3

HD Widgets Original Price: $1.99

Temple Run: Brave Original Price: $0.99

ezPDF Reader PDF Annotate Form Original Price: $?

Dragon, Fly! Full Original Price: $?

Amazing Alex Original Price: $0.99

PicSay Pro - Photo Editor Original Price: $?

Kids ABC Letters Original Price: $3.99

ZombieSmash Original Price: $0.99

Rebuild Original Price: $?

TuneIn Radio Pro Original Price: $0.99

mSecure - Password Manager Original Price: $9.99 (Resmi sayfasında bunun yerine Golf oyunu var, ama bu uygulamada günün indirimlerinde aslında)

Monsters Ate my Condo Original Price: $?

Mass Effect Infiltrator Original Price: $6.99

Edit: Belirttiğim uygulama ülkenize kapalıdır yazıyor, ben almak istediğimde :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 29 Eylül 2012; 2:49:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

quote:

Orijinalden alıntı: omeryasin

Arkadaşlar bir şey soracağım. Bugün Google'dan bağımsız indirim yapan SwiftKey3 4,85 dolardan 1,12 dolara düştü. TL ile 2 TL olması gerekirken 3,80 TL para çekti, böyle bir şey başınıza geldi mi. Ona göre alacağım pek çok uygulama olmasına rağmen hepsinden 2-3 misli çeker diye korkuyorum :)
    Not: SwiftKey klavye uygulamasını mutlaka ve mutlaka öneriyorum, trialini kullandım,süresi bitince blackmart'tan indirdim ama çok hoşuma gittiği için parayı hakettiğini düşünerek aldım. Klavyeden muzdarip olanlar için mutlaka denenmesi önerilir. Ve marketten satın aldığım ilk uygulamadır o kadar beğendim yani :)
    Edit: Konuyu ilk sayfadan okuyunca nedenini anladım, ayrıca sana da teşekkür ederim @emreee85

ben de kullandım bu uygulamayı ama şu tahminleri gösteren kısmı kapatamadım gitti. Orayı kapatabilsem 10 numara uygulama ama kapatamıyorum ağalar. Siz yapabildiniz mi ? Ben tahmin etmesin istiyorum ben kendim yazayım istiyorum.

Tahmini Kapatmak İçin
    SwiftKey Ayarları/Gelişmiş/Ara Çubuğu/ "Daima Boşluk Girer"
    Bir de ben yazma modu "Hassas" ve "Hızlı Nokta" (ara tuşuna iki kez basınca nokta koyar) yaptım. Ayrıca tema "Koyu" yatay ve dikey tuş boyutu "büyük" yaparsan cidden harika.

• One more clock hd widgetsdan daha iyi ikisi de var bende. One more clockta ünlü markaların son modellerinde kullandığı saat ve hava durumu widgetlarının aynıları var bu onu bir adım öne çıkarıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunnykwong.freeomc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdW5ueWt3b25nLmZyZWVvbWMiXQ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

quote:

Orijinalden alıntı: msafe

eP_362 cevabın için teşekkürler .

ezpdf yi aldım çünkü pdf dosyalarını sesli olarak okuma özelliği olduğu yazıyor, Türkçe desteği varmı henüz bilmiyorum.

Türkçe desteği varsa bende almak isterim,sonucu merakla bekliyorum

Malesef Türkçe desteği yok ancak almanca ingilizce fransızca ispanyolca italyanca desteği var, gayet güzel okuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Day 3

mSecure - Password Manager Original Price: $9.99 (Resmi sayfasında bunun yerine Golf oyunu var, ama bu uygulamada günün indirimlerinde aslında)

Ben de alamadım. Aslında kullanışlı bir uygulama. Çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Day 3

Bende almak istiyorum ama satın alınmıyor.

25 cent içinde bir ton ayar yapmaya gerek yok belki ilerleyen indirimlerde verecekler

• swiftkey daha fazla indirilmez diye satın aldım bende gerçekten süper bir klavye

Bu arada bugün indirime girenler arasında güzel bir uygulama yok bana göre o kötü oldu
  • uygulamaların hepsi telefon için mi,mesela şu heat 7 oyunu laptopta kurulup oynanmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

uygulamaların hepsi telefon için mi,mesela şu heat 7 oyunu laptopta kurulup oynanmıyor mu?

http://bluestacks.com/
    bu program var windows için android emülatör hesabınızda olan veya bedava bütün uygulama ve oyunları pc üzerinde kullanabiliyorsunuz asphalt7 denenmiştir sorunsuz çalışıyor .

bugünküler de iş yok pek

konuyu açan arkadaş ilk mesajı düzenlemeli her şey 45 krş demiş her şey değil günlük bazı şeyler 45 krş yanlış anlamaya sebep oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

HD Wingets alacaktım ama bir HTC kullanıcısı olarak telefonumda daha güzeli olduğu için vazgeçtim

PDFyi alıyorum ama..

arkadas sormus benden once, pdf isimize yarar mi arkadaslar ? :)

Hocam office programında PDF nedense bende verimli çalışmadı. Birde bunu deneyeyim dedim o yüzden aldım. Sonuç muhteşem. Fosforlu kalemle üzerini çizme özellikleri falan var. Son derecede akıcı çalışıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

HD Wingets alacaktım ama bir HTC kullanıcısı olarak telefonumda daha güzeli olduğu için vazgeçtim

PDFyi alıyorum ama..

arkadas sormus benden once, pdf isimize yarar mi arkadaslar ? :)

Hocam office programında PDF nedense bende verimli çalışmadı. Birde bunu deneyeyim dedim o yüzden aldım. Sonuç muhteşem. Fosforlu kalemle üzerini çizme özellikleri falan var. Son derecede akıcı çalışıyor

anladim kardesim, tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Day 3

Bende almak istiyorum ama satın alınmıyor.

25 cent içinde bir ton ayar yapmaya gerek yok belki ilerleyen indirimlerde verecekler

Bu programı kurmanız için özel bir sebebiniz var mı bilemiyorum fakat KeePassDroid varken gerek olduğunu düşünmüyorum.

KeePass'i bildiğinizi düşünerek; evinizdeki desktop PC'de olsun, notebookunuz da olsun Keepass'ı kullanarak , cep telefonunuzda da KeePassDroid ile Google Drive (Ekstra Google şifrelemesini kapatmalısınız zaten şifreli database, yoksa problem çıkartıyor.) ya da DropBox gibi bir Cloud Drive ortamında TEK ORTAK bir database üzerinden bütün şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Sabah telefondan girdiğiniz şifre akşam evinizdeki PC'de , Notebook'da.

PC için KeePass: http://keepass.info/download.html
    Android telefonlarınız için KeePassDroid: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass&hl=tr

• merhaba,

Arkadaşlar , henüz smart telefonum yok, fakat ilerde almayı düşünüyorum. Fiyat uygunken buradaki uygulamalardan alayım dedim, ancak pc ye uygulamaları indirmeye izin vermedi. Android bir sistem istiyor. Bir telefon veya tablet olmadan bu uygulamaları pc ye indirme imkanım olabilir mi? Bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Not: Akıllı telefon ve uygulamalar konusunda bilgim yok. Bu nedenle acemice bir soru da olabilir kusura bakmayın

sağlıcakla
  • Bir arkadaşının akıllı telefonuna hattını tak, oradan google play sistemine gir ve mail adresinle üyeliğini ve cüzdanını tanımla. Ondan sonra sim kartı çıkartıp eski telefonuna taksan bile uygulamaları almaya devam edebiliyorsun. Benim akıllı telefonum şu an serviste, eski nokia telefonumu kullanıyorum. Ama gene de üyeliğim ve üyeliğime tanımlı cep telefonu modeline uyumlu yazılımları satın alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

HD Widgets ekran görüntüleri:

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel  BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel  BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel

Bunlar sadece birkaçı. Özelleştirme seçeneği çok fazla...

Uygulamayı SE X10 telefonuma indirim, fakat uygulama biraz ağır mı çalışıyor anlayamadım. Örneğin uçak moduna, oto parlaklık vs. tuşuna basınca 7-8 saniye sonra işlem gerçekleşiyor. Tuşa basılıp basılmadığını 7-8 saniye sonra anlıyorsunuz yani.

Ayarlarda mı bir sorun var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Arkadaşlar , henüz smart telefonum yok, fakat ilerde almayı düşünüyorum. Fiyat uygunken buradaki uygulamalardan alayım dedim, ancak pc ye uygulamaları indirmeye izin vermedi. Android bir sistem istiyor. Bir telefon veya tablet olmadan bu uygulamaları pc ye indirme imkanım olabilir mi? Bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Not: Akıllı telefon ve uygulamalar konusunda bilgim yok. Bu nedenle acemice bir soru da olabilir kusura bakmayın

sağlıcakla

gmail hesabınıza bir telefon tanıtmanız gerekiyor yoksa indirilmiyor şöyle bir çözüm olabilir , android telefonu olan bir arkadaşınıza rica edersiniz sizin gmail hesabınızla giriş yapılır onun telefonu tanıtılır böylelikle uygulama alınmış olur sonra tekrar çıkış yapın arkadaşınız kendi hesabınla tekrar giriş yapar böylelikle uygulama sizin gmail hesabınıza tanımlanmış olur ve size ait olur telefon aldığınızda giriş yapıp telefonunuzu tanıtıp istediğiniz zaman uygulamayı indirebilirsiniz .

• TuneIn i aldim bakalim gayet iyi radyo uygulaması hatta süper yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 29 Eylül 2012; 12:46:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.