Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GSeroglu

Bu paralı uygulamaları almak için ödemeyi nasıl yapıyoruz kontörden mi düşüyor kredi kartı mı biri anlatırsa sevinirim.

Kredi kartı ile alıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

Bu paralı uygulamaları almak için ödemeyi nasıl yapıyoruz kontörden mi düşüyor kredi kartı mı biri anlatırsa sevinirim.

Kredi kartı ile alıyorsunuz

Edit:Banka kartı da oluyormuş.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 30 Eylül 2012; 15:49:25 >
  • quote:

satın al dersen görürsün
  • Ulan arkadaş kaç gündür sanal kartımla alış veriş yapmaya çalışıyorum kabul etmiyor. Bu gün son kere bi sanal karta 25 tl limit aktarımı yapıp tekrar deneyeyim dedim öyle yaptım asphalt 7'yi aldım ve bide baktım ki pat diye aldı.

Kaç gündür ne güzel uygulamalar vardı 0.25e alamadık hay ben böyle şansın içine tüküreyim emi
  • Ben bankamatik kartı ile alış-veriş yapmak istedim ama bir türlü başaramadım arkadaşlar..." Kartınız reddedildi ... " diyor.. Ancak ödeme yöntemlerinde

bankamatik kartının da kabul edildiği söyleniyor... Bankamatik ile işlem yapabilen var mı aramızda ?
  • Bankamatik kartı online ve yurtdışı işlemlerine açtırmak gerekiyor olabilir.
  • Her bankanın bankamatik kartı olmuyor. Bildiğim şuan için garantinin bankamatik kartının sanal kart olarak kullanabilme gibi bir artısı var.

Garanti hesabı olanlar bilirler muhtmelen. sırf böyle bişey için garantiden hesap açmayı bile düşünüyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Order Chaos aylık ücret hakkında,kendi sitesinden;

quote:

is there a subscription fee?

Yes. The initial purchase includes three months of play time; after that, additional months cost $0.99, 3 months for $1.99, or 6 months for $2.99. Very likely this will change as the game gets more popular. It will never get to be anywhere near the kind of cost for a desktop MMO

SUBSCRIPTIONS BANISHED
    Never again pay-to-play. If you’ve downloaded the game, you’re free to adventure to your heart’s content.

http://orderchaosonline.com/2012/08/update-7-for-order-chaos-is-out-biggest-update-ever-pvp-arenas-mounts-no-subscription/

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bugün tatmin olamadım pek indirimlerden ama Sky Safari ve Broken Sword'u almayı düşünüyorum. Broken Sword'u kesin alacağım da Sky Safari'de kararsızım. Ne dersiniz?
    Bir de Play'in sitesi mi değişmiş? Değişik geldi gözüme.

Dostum al geç ya 50kr şu parasi

• quote:

Orijinalden alıntı: futureng06

arkadaşlar şöyle bir sorun var. Uygulamayı satın alma işlemi yapıyorum, önce satın aldınız diye mail geliyor hemen akabinde satışınız iptal edilmiştir diye mail geliyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Ben de de oluyor sanal Kart limiti 0'dayken

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bugün tatmin olamadım pek indirimlerden ama Sky Safari ve Broken Sword'u almayı düşünüyorum. Broken Sword'u kesin alacağım da Sky Safari'de kararsızım. Ne dersiniz?
    Bir de Play'in sitesi mi değişmiş? Değişik geldi gözüme.

Dostum al geç ya 50kr şu parasi

Aldığım kartın içinde şu an az limit var da , idareli kullanmaya çalışıyordum. Neyse alayım bari.

• Bugün telefon aldım. Son 3-4 gündür yayınlanan uygulamaları kaçırdım mı acaba? son 2-3 gündeki indiirmlerden bir şekilde faydalanma şansım var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Bugün telefon aldım. Son 3-4 gündür yayınlanan uygulamaları kaçırdım mı acaba? son 2-3 gündeki indiirmlerden bir şekilde faydalanma şansım var mıdır acaba?

Maalesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Köprüsü

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Order Chaos aylık ücret hakkında,kendi sitesinden;

quote:

is there a subscription fee?

Yes. The initial purchase includes three months of play time; after that, additional months cost $0.99, 3 months for $1.99, or 6 months for $2.99. Very likely this will change as the game gets more popular. It will never get to be anywhere near the kind of cost for a desktop MMO

SUBSCRIPTIONS BANISHED
    Never again pay-to-play. If you’ve downloaded the game, you’re free to adventure to your heart’s content.

http://orderchaosonline.com/2012/08/update-7-for-order-chaos-is-out-biggest-update-ever-pvp-arenas-mounts-no-subscription/

ben de gördüm ekşide kalkacak yazıyodu ama oyunun sitesine baktım hala yukarda yazığım yazıyo.
    belki de gücellenmemiştir bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bugün son gün. Bakalım neler gelecek. Bence en güzel uygulamaları verecekler ama haydi bakalım

Bugün son olduğu kesin mi hocam?

Bu akşam 5. gün değil mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Bugün son gün. Bakalım neler gelecek. Bence en güzel uygulamaları verecekler ama haydi bakalım

Bugün son olduğu kesin mi hocam?

Bu akşam 5. gün değil mi

Sadece 5 gün müydü? Ne :(

• Office indirimi cok iyi ben 10+ $ satin almistim zamaninda..

• mass effect baya iyiymiş ya,pc oyunu gibi,atrixte gayet iyi oynanıyor,s3 gibi daha büyük ekranda daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Gmail hesabıma iPad 2 kazandiniz diye ikinci kez mesaj geldi. Bu üç kagitcilar bir türlü uslanmiyor. Var mı bu tür mesaj alanlar?

Spam mailler gmailede mi geliyor

• poweramp bekliyoruz bugün
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.