Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Fifa yi alsam mi kararsız kaldım...
    Ortalama 3 puan kötüymus

Normalde 5 dolar olduğu için beklenti büyük oluyor o yüzden düşük almıştır. Tabi buglar da olabilir ama 25 cente şans denenir. Olmadı iade etme seçeneği de var.

Iade nasıl oluyor ? Kullanıp kullanıp iade edebiliyor muyuz?

Evet ama belli bir süresi var. 24 saat içinde olabilir bir de oyunu bitirecek kadar uzun süre oynamayacaksın sanırım. Satın aldıktan sonra installın yanında refund da çıkıyor. Oradan yapılıyor bu işlem.

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Google play de bir uygulamayayı indirirken yarısında durdursak yani x butonuna tıklasak, daha sonra indirme işlemine kaldigimız yerden başlayabilir miyiz?

Sadece ödemeyi yapmak yeterli. Hemen indirmek zorunda değilsin. Yarısında kessen de problem olmaz. Satın aldığın gmail hesabıyla istediğin zaman istediğin cihaza kurabilirsin, yeterki cihazda aynı gmail hesabı aktif olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

İlla kredi kartıyla almak lazım değil mi?

Evet. Ya da googleın 25 ve 10 dolarlık gift kartlarından satın alabilirsin veya nexus 7 ile gelen 25 dolarlık hediye çekinin olması lazım.

Yani indirmeyi yarıda kessek baştan mı başlatacağız indirmeyi? 750mb indirme boşa mı gidecek?
    Birde programı indirirken sadece wifi olduğunda indir seçeneği seciliydi. Şimdi wifi olmadan indirmiyor. 3g dende indirmesini istiyorum. Nasıl ayarlayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet indirme boşa gidiyor yarıda kesilince. SIfırdan başlanıyor daha sonra indirmek istenirse. Sadece wifi ile indir seçiliyse yanındaki tiki kaldırarak 3g ile indirilmesi lazım.

15 dk da az yahu zaten 15 dkda zor indirirsin fifayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 28 Eylül 2012; 0:29:16 >
  • bu arada daha önce söylendi mi bilmiyorum.
    eğer google playden ilk alışverişiniz ise ekstra 1$ kesiliyor. ben bir uygulama için sadece 25 cent kesilcek zannederken 1.25 kesildi. yani küçük bir miktar ama bilgilendirmekte fayda var.

edit: ilk mesajlarda bahsedilmiş,ben tekrar yazmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 28 Eylül 2012; 0:30:21 >
  • İlk alışverişte kesilen 1$ 14 gün içerisinde iade edilir hesabınıza.
  • sanal kartı gününü uzatayim bakalım tavsiye edilen herşeyi indireyim

• quote:

Evet indirme boşa gidiyor yarıda kesilince. SIfırdan başlanıyor daha sonra indirmek istenirse. Sadece wifi ile indir seçiliyse yanındaki tiki kaldırarak 3g ile indirilmesi lazım.

15 dk da az yahu zaten 15 dkda zor indirirsin fifayı

Indirme başlarken öyle bir seçenek çıkmıştı. Şimdi heryere baktım 3 g ile indir gibi bir seçenek.çıkmıyor.

• bende şuanda androidli bir telefon yok ama kısa süre içinde alacagım.
    ve bu tür uygulamalarida kaçırmak istemiyorum.
    mesela ben satın al desem , ama yüklemeyecegim için sıkıntı olur mu ? sonuç olarak nezaman yükleyecegim belli degil ?
    yani uygulamalar hesapta dursun istiyorum ?

galiba olmuyor bu şekilde ? telefonu tanımak istiyor sistem ? olmadıgı içinde kısaca yükleyemessin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 28 Eylül 2012; 0:49:26 >
  • Power amp'ta güzellik olursa hemen alırım.

Edit:

Beyler alacağım ama benim kredi kartım yok.Hesap kartım var iş bankasının.O hesaptan yapabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 28 Eylül 2012; 0:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Root yapmayanlar gerekli şeyler varsa kaçırmasın. Ben samsung app den geçen promosyon asphalt 7 yi indirmistim. Telefonunuz da güzelse harika bir oyun. Insan harbiden zevk alıyor.

Kesinlikle tavsiye derim

@INEXO ;

Satın aldığın uygulamalar o google hesabına kaydolur. Format attığında indirdiklerim menüsü varsa yoksa da uygulamanın kendinde satın al yerine yükle gibi seçenek çıkar ve ödeme yapmadan yüklemeni yapabilirsin.

root yapanların bunları bedava indirebileceği bir olay varsa söyler misin

Fifa 12 yi telefonu aldığımdan buyana 3 aydır kullanıyorum. Office de vardı ama gerek duymadığım için yuklemedim.

Blackmart alpha marketinde bunlar mevcut. Diğer uygulamari saymaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

World of Goo'yu şiddetle tavsiye ederim. Ben bilgisayarda bir çok kez bitirmiş olmama rağmen telefona da aldım. bu paraya bedava zaten. mutlaka alın derim.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twodboy.worldofgoofull&feature=apps_promotion_celebrate_25_billion#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS50d29kYm95Lndvcmxkb2Znb29mdWxsIl0.

+1 ben de pc de bitirmiştim 2-3 kere. süper oyundur

ayrıca rovio nun bugün çıkarttığı bad piggies HD şuan için ücretsiz. angry birds sevenler bu uygulamaya da bi baksın

• tüh kaçırdık office i
    keşke navigasyon falan gelse :\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 28 Eylül 2012; 1:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

tüh kaçırdık office i

Kacirmamis olabilirsin. Ben biraz once asphalt i 0.25 e aldim. Su an indiregandi yapiyorum. Office bende vardi ilgilenmedim.ama markette bir ara bence. Buyuk ihtimal 0.25 dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

tüh kaçırdık office i

Kacirmamis olabilirsin. Ben biraz once asphalt i 0.25 e aldim. Su an indiregandi yapiyorum. Office bende vardi ilgilenmedim.ama markette bir ara bence. Buyuk ihtimal 0.25 dir.

baktım 14.99 gözüküyor
    asphalt da 0.99 gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 28 Eylül 2012; 2:04:24 >

• Demek programina gore farkli tarife isliyor. Asfalt devam galiba. Hala indiriyorum, bitmedi namussuz.

• FIFA Xperia Arc S e uyumlu değilmiş.. enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Power amp'ta güzellik olursa hemen alırım.

Edit:

Beyler alacağım ama benim kredi kartım yok.Hesap kartım var iş bankasının.O hesaptan yapabiliyor muyuz?

• World of Goo, Fifa, Asphalt, Ochean HD, Office programlarını aldım bu indirimden. Başka almışsam da aklıma gelmiyor.
    Ha bir de tableti olanlara LilyPad HD programını öneririm. Çok iyi bir sohbet programı (facebook, talk, msn) ve popup olarak çalışıyor. Onu da satın aldım ama 3$'a.

Ben de Titanium BackUP ve Power Amp'ta indirim bekleyenlerdenim.
  • quote:

Ben de Titanium BackUP ve Power Amp'ta indirim bekleyenlerdenim.

bu kadar adam beklediğine göre indirime girmez gibi..
  • Arkadaşlar paypalla alabiliyormuyuz? Ben nova indirimdeyken alamamıştım bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guero

Arkadaşlar paypalla alabiliyormuyuz? Ben nova indirimdeyken alamamıştım bilgisi olan varmı?

Olmuyormuş Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.