Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sömürün arkadaşlar aynı uygulamalarda iosta yaklaşık 15 usd ödersiniz..
    bende asphalt..office alacağım...galaxy s wi-fi 5 var....ondan google hesabımla alacağım..büyük ihtimal uyumsuz cihaz diyecek...o yüzden indirmeyeceğim..ama yakında s 3 alabilirim..bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

sömürün arkadaşlar aynı uygulamalarda iosta yaklaşık 15 usd ödersiniz..
    bende asphalt..office alacağım...galaxy s wi-fi 5 var....ondan google hesabımla alacağım..büyük ihtimal uyumsuz cihaz diyecek...o yüzden indirmeyeceğim..ama yakında s 3 alabilirim..bulunsun

office almak için girdim ama o indirim geçmiş maalesef :(
  • Malesef ofisi kaçırmamız kötü oldu dün gördüm ama işe yaramaz dedim almadım

Ama bugün tüm oyunlara ve programlara baktım 3 tane aldım
  • İlk mesaja linkleride koysanız. Office bittimi? Alan birinin hesabından girip kuramazmıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 28 Eylül 2012; 14:33:14 >
  • World of goo ne kadar güzel bir oyunmuş 25 centi sonuna kadar hakediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

sömürün arkadaşlar aynı uygulamalarda iosta yaklaşık 15 usd ödersiniz..

Hepsini aldım çalışıyor cihazda. Uyumsuz olsa zaten yazardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

Cut the Rope: Experiments, World of Goo , Fifa 12 , Asphalt 7 aldım.

Sabırsızlıkla SwiftKey 3 , navigasyon ve poweramp uygulamalarının indirime girmesini bekliyorum

SwiftKey 3 Keyboard indirimde.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&feature=top-paid

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Sabırsızlıkla SwiftKey 3 , navigasyon ve poweramp uygulamalarının indirime girmesini bekliyorum

SwiftKey 3 Keyboard indirimde.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&feature=top-paid

kaptım
    teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

Orijinalden alıntı: Hazy

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Kredi kartınız reddedildi. Lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin veya bu satın alma işlemini yetkilendirmesi için kartı veren kuruluşla bağlantı kurun
    diye uyarı aldım ama ceptelefonuma googldan 1$ lık deneme yapıldı diye mesaj geldi.

Aynı problem bende de var. Uğraşamadım, vazgeçtim almaktan. Vakıfbank kredi kartı bu arada.

Aynı sorun bende de olmuştu. Konuyla ilgili Vakıfbank'ı aradığımda bana Google Play Store'un bankanın kara listesinde olduğunu, talebim halinde bilmem kaç gün sonra bana özel bloğun kaldırılabileceğini söylemişlerdi. Rezalet.

Ayni hatayi Akbank kartlarıda veriyor

akbank ile google adwords ödemesi de yapılamıyor, google ile konuştum banka uygulaması diyor, banka ile konuştum evet bizim kartlarla google ödemesi yapılamıyor diyor, ben de word kullanıyorum mecburen. neden böyle bir şey var anlamış değilim.

Kredi kartından bahsediyorsunuz ben Axess kartimla Google market alisverislerimi yapıyorum şu ana kadar herhangi bir sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Swiftkey tam olarak ne tür artılar getiriyor acaba?

Özellikle Atrix te kullanan varsa farklari yazarsa sevinirim.

• Ben de indirimden simdilik toplam 7 tane satin aldim. Bu indirimleri gorebilecegimiz bir application var mi mesela appstoreda appshopper var oradan iphone veya ipad icin hangi oyun indirimde yada bedava olmus rahatca goruyorum. Android icin bu tarz en iyi uygulama hangisidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Daha fazla indirim gelir mi acaba alsam mı şuan 0,25 $ olma ihtimali varmıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 28 Eylül 2012; 15:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Swiftkey tam olarak ne tür artılar getiriyor acaba?

Özellikle Atrix te kullanan varsa farklari yazarsa sevinirim.

ben s3 de kullanıyorum yok böle bi klavye süper birşey özellikle tahmin özelliği muhteşem sen istediğin kadar yanlış yaz o doğrusunu çıkarıyor alıştıktan sonra mesaj yazmak çok kolay oluyor

dip not bunu ilk seferinde tahmin özelliğini beğenmeyip silen daha sonradan tekrar deneyen biri söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 28 Eylül 2012; 16:01:10 >

• swift keyi sadece tahmin için mi alıyorsunuz ? ben tahmin olayını hiç sevmem. tahmin olmadan da işe yarar mı ?
  • bazı oyunlar cihazımla uyumlu olmadığından alamıyorum, cihazı göstermeden google hesap ile nasıl alabiliriz. Hesapta bulunsun, ilerde belki uyumlu cihaza geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

swift keyi sadece tahmin için mi alıyorsunuz ? ben tahmin olayını hiç sevmem. tahmin olmadan da işe yarar mı ?

mesela naber ne yapıyorsun yazacaksın
    o naber ne yazdıktan sonra "yazacaktın" ı eklemeyi öneriyor :) cümleleri tamamlamayı öneriyor hızlı yazmak için.
    ayrıca "napıyosun" gibi düşük kelimeleri de tanıyor. diğerlerinde illa doğru yazmak gerekiyor
    yazdığın yanlışları da düzeltiyor otomatik
  • World of Goo bu fiyata kaçmaz.. Müthiş bir oyundur bende carackli yüklüydü sildim ve satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 28 Eylül 2012; 16:51:18 >
  • Hacker's Keyboard bedava tavsiye ederim

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pocketworkstation.pckeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5wb2NrZXR3b3Jrc3RhdGlvbi5wY2tleWJvYXJkIl0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever eagle -- 28 Eylül 2012; 16:45:58 >
  • world of goo baya güzelmiş, sardı :)

• quote:

quote:

quote:

Daha fazla indirim gelir mi acaba alsam mı şuan 0,25 $ olma ihtimali varmıdır acaba ?

Sanmıyorum şu an zaten indirimde. Ben de geçenki indirimde almıştım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.