Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünkü indirimden world of goo kaptım cut the rope güzel ama onu daha önce almıştım diğer arkadaşların da dediği gibi power amp ve iyi bir navigasyon gelirse market çöker ilgiden .
    ilk mesajda ki fifa 2012 bende gözükmüyor sonra pc girince bu öge cihazınızla uyumlu değil dedi ideos x5 neyi uyumlu değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 28 Eylül 2012; 10:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazy

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Kredi kartınız reddedildi. Lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin veya bu satın alma işlemini yetkilendirmesi için kartı veren kuruluşla bağlantı kurun
    diye uyarı aldım ama ceptelefonuma googldan 1$ lık deneme yapıldı diye mesaj geldi.

Aynı problem bende de var. Uğraşamadım, vazgeçtim almaktan. Vakıfbank kredi kartı bu arada.

Aynı sorun bende de olmuştu. Konuyla ilgili Vakıfbank'ı aradığımda bana Google Play Store'un bankanın kara listesinde olduğunu, talebim halinde bilmem kaç gün sonra bana özel bloğun kaldırılabileceğini söylemişlerdi. Rezalet.
  • bana da sürekli posta kodu hatası veriyor. ne gireyim oraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-E

bana da sürekli posta kodu hatası veriyor. ne gireyim oraya?

http://www.postakoduara.com/

buradan bulunduğun yerin posta kodunu öğren onu yaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

quote:

Kredi kartınız reddedildi. Lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin veya bu satın alma işlemini yetkilendirmesi için kartı veren kuruluşla bağlantı kurun
    diye uyarı aldım ama ceptelefonuma googldan 1$ lık deneme yapıldı diye mesaj geldi.

Aynı problem bende de var. Uğraşamadım, vazgeçtim almaktan. Vakıfbank kredi kartı bu arada.

Aynı sorun bende de olmuştu. Konuyla ilgili Vakıfbank'ı aradığımda bana Google Play Store'un bankanın kara listesinde olduğunu, talebim halinde bilmem kaç gün sonra bana özel bloğun kaldırılabileceğini söylemişlerdi. Rezalet.

Ayni hatayi Akbank kartlarıda veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki google play market ten nasıl uygulama satın alındığını bilmeyenler olabilir .

http://www.google.com/wallet/get.html

buradan hesap oluşturuyoruz o kadar ilk seferde 1 dolar çekiyor sonra iade ediyor
  • quote:

İli ve ilçeyi doğru yazman gerekiyor. Sonra yazdığın ilçenin posta kodunu doğru olarak gir

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkerem

quote:

İli ve ilçeyi doğru yazman gerekiyor. Sonra yazdığın ilçenin posta kodunu doğru olarak gir

tamamdır, teşekkürler. adres kısmına bir şeyler yazmak gerekiyormuş.
  • Dün asphalt 7 aldım ama office uygulamasını önemsemedim güzel değildir diye bugün yorumları okuyunca keşke alsaydım dedim
  • Android market te programlarin olmasi gereken fiyati maksimum 1 TL.
    Hadi olsun 0.99 dolar.
    5 10 20 dolar nedir ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Android market te programlarin olmasi gereken fiyati maksimum 1 TL.
    Hadi olsun 0.99 dolar.
    5 10 20 dolar nedir ya.

NEDEN o adamlar emek harcamıyormu babalarının hayrınamı yazıyorlar. 5-10 dolar yazılımlar için komik rakamlar emeğe saygı
  • Asphalt 7 , Granny Smith , Office Uygulaması , World of Goo , Fifa 12 aldım hepsini . Bu fiyata cidden bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Hadi olsun 0.99 dolar.
    5 10 20 dolar nedir ya.

NEDEN o adamlar emek harcamıyormu babalarının hayrınamı yazıyorlar. 5-10 dolar yazılımlar için komik rakamlar emeğe saygı

Bu nasil emektir ki
    Maldir ki
    Sonsuz adet.
    Hic bitmiyor.
    Kutusu yok
    Belgesi yok.
    Ben satin mi aliyorum yoksa kiraliyormuyum.?

Mobil sektor de hic bir.program o paralari haketmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Hadi olsun 0.99 dolar.
    5 10 20 dolar nedir ya.

Bu nasil emektir ki
    Maldir ki
    Sonsuz adet.
    Hic bitmiyor.
    Kutusu yok
    Belgesi yok.
    Ben satin mi aliyorum yoksa kiraliyormuyum.?

Mobil sektor de hic bir.program o paralari haketmiyor.

Yapmayın bunu bir yazılımcı olarak söylüyorum bunu çoğu uygulamaya istenilen para gerçekten az. Harcanan emekleri bildiğim için söylüyorum...

• Normal programlar 1 dolar
    Navigasyon gibi icerik guncellemeli 5 dolar olmali en fazla.

• Cut the Rope: Experiments, World of Goo , Fifa 12 , Asphalt 7 aldım.

Sabırsızlıkla SwiftKey 3 , navigasyon ve poweramp uygulamalarının indirime girmesini bekliyorum
  • gps bekleyenler için ben synic ve yandex tavsiye ederim yandex hiç kasmıyor güzel hızlı buluyor artı trafik durumunu oklarla gösteriyor yeşil açık yol sarı orta kırmızı ise sıkışık durumlar diye gösteriyor ben yandex kullanıyorum genelde daha sıkıntısını görmedim.

fifa 2012 tavsiye etmem dokunmatik algılaması zayıf ve ben beğenmedim real soccerın eline su dökemez. boşuna para vermeyin. asphalt aldım tam 6 bucuk saatte %98e geldi o sırada elektrik kesildi artık hafta sonu şarjda indirsin gece uğraşamam 6 bucuk saat :D

ayrıca şu aralar bad piggies ücretsiz haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_beagle -- 28 Eylül 2012; 13:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

gps bekleyenler için ben synic ve yandex tavsiye ederim yandex hiç kasmıyor güzel hızlı buluyor artı trafik durumunu oklarla gösteriyor yeşil açık yol sarı orta kırmızı ise sıkışık durumlar diye gösteriyor ben yandex kullanıyorum genelde daha sıkıntısını görmedim.

fifa 2012 tavsiye etmem dokunmatik algılaması zayıf ve ben beğenmedim real soccerın eline su dökemez. boşuna para vermeyin. asphalt aldım tam 6 bucuk saatte %98e geldi o sırada elektrik kesildi artık hafta sonu şarjda indirsin gece uğraşamam 6 bucuk saat :D

ayrıca şu aralar bad piggies ücretsiz haberiniz olsun.

yandex harita uygulaması gayet güzel yalnız tam olarak navigasyon uygulaması diyemeyiz onun için bir navigasyon da olması gereken her şey yok normal çünkü navigasyon programı değil sygic gayet güzel tam anlamıyla bir navigasyon ama pahalı bu indirime girerse süper olur .

• Bence 45 kuruş para değil fif 2012 bulunsun derim. Hatalar varsa da güncellemelerle düzeltirler. Telefonu iyi olanlar alabilirler. Ben oynamayacağımı bildiğim halde aldım ilerisi için. Football oyunlarını hiç oynamam sevmem ama bi ara lazım olur belki. 1600 küsü mb oyun 45 kuruş. O kadar kod grafik etmeyin eylemeyin arkadaşlar.

Powerampı ben normal fiyatına almıştım zaten. Gerçekten değiyor. Şuan s3ten bilgisayarımdan iyi ses alıyorumki daha siyah kernel ve vodoo filan işlerine girmedim. GPS yazılımları çok pahalı. Açıkçası 10 dolara inse yine alacağım bi tanesini. Officeide 7,5 doalra almıştım başka bir marketten. Playde de olsun diye 3 dolar olsa yine alacaktım. Ben affetmiyorum indirimlerin çoğunu. Steamden alıştık bi kere ama gerçekten nerdeyse bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

quote:

Ayni hatayi Akbank kartlarıda veriyor

akbank ile google adwords ödemesi de yapılamıyor, google ile konuştum banka uygulaması diyor, banka ile konuştum evet bizim kartlarla google ödemesi yapılamıyor diyor, ben de word kullanıyorum mecburen. neden böyle bir şey var anlamış değilim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.