Şimdi Ara

[BİTTİ] N11 Seçili Ürünlerde Özel Fiyatlar 26.11.2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
4.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretsiz %20 %15 veren kullanmayan arkadaş varsa alabilirim ,çok makbule geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepet kuponlarıyla bırleşmiyor
  • ücretsiz %10 indirim var, ihtiyacı olan arkadaşa verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Hocam merhaba , PS4'de birleşiyor mu deneyebilir misiniz

Hayır hocan telefonda birleşiyor sadece.

Telefon isteen kişiler için ücretsiz %10 çeki verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 26 Kasım 2015; 14:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note edge %15 kod uygulanıyor isteyen arkadaşa kullandırabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

n11 den telefon alacaklar uyarı !
    almadan önce muhakkak satıcı ile iletişime geçin ...

telefonu aldıktan sonra (kusurlu arızalı çıkması durumunda) hiç bir şekilde değişim veya iade yapamıyorsunuz..

gidip ilgili servisten telefonun kusurlu olduğuna dair rapor almanız gerekiyormuş...

sim kart takınca ikinci ele düşüyormuş... (sim kart takmadan nasıl testeceksek)

Sony Xperia™ M4 Aqua aldım telefon sorunlu çıktı servis koşturuyorum ...

14 gün içinde koşulsuz iaden,var ne diye servisle uğraşıyorsun

OKUMANI TAVSİYE EDERİM

"Satın alınan cep telefonuna sim kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2. el statüsüne geçmiş olacaktır.İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında "ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması" gerekmektedir.Bu nedenle de sim kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir.Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir."

http://www.n11.com/genel/cayma-hakki-65205

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1940

note edge %15 kod uygulanıyor isteyen arkadaşa kullandırabilirim..

evet hocam çoğu ürünü denedim sadece note4 edge de birleşiyor. %25 ve card finansla süper kombo oluyor. siyah olan 1208 tl ye geliyor. ihtiyacı olan kaçırmasın ta benim alasım geldi
  • http://urun.n11.com/notebook/asus-x554lj-xo101t-i5-4gb-500gb-2gb-920m-156-win10-P86272280

şu asusla birleşiyor mu yüzdelik indirim? Hesabında yüklü olan biri deneyebilir mi acaba?
  • arızalı çıkan ürünü 1 ay içerisinde kesinlikle n11 de olsa en kötü mağaza da olsa en basit esnafta olsa sorunsuz iade edebilirsiniz. ama n11 esnafından aldığınız ürünü kesinlikle beğenmedim vazgeçtim diye açılan telefonu iade edemezsiniz he edersiniz de esnafın insafına kalmış n11 hayatta satıcıya bi hüküm giydirmez karışmaz. ama gittigidiyor kesinlikle yedirmez sizi. keyfi de iade edebilirsiniz. ama n11 bu konuda gevşek. kliksa hızlıal hepsiburada dan aldığınız telefonu iade süresince naparsanız yapın keyfi iade edersiniz. bunun yanısıra garanti firmaları ve firma merkezleri de artık bu konuda oldukça hassas. 1 ay içerisinde mutlak suret ile iade alırlar yada yenisini verirler. hatta bir çok firma da doa kapsamı 6ay. 6 ay içerisinde bozulan cihaza da ücret iadesi veya yenilenme kararı çıkartıyorlar. ama her firma değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

http://urun.n11.com/notebook/asus-x554lj-xo101t-i5-4gb-500gb-2gb-920m-156-win10-P86272280

şu asusla birleşiyor mu yüzdelik indirim? Hesabında yüklü olan biri deneyebilir mi acaba?

malesef birleşmiyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

http://urun.n11.com/notebook/asus-x554lj-xo101t-i5-4gb-500gb-2gb-920m-156-win10-P86272280

malesef birleşmiyor hocam.

Teşekkür ederim.

• Samsung Galaxy Note Edge bu telefon indirim kuponuyla birleşiyor mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

n11 den telefon alacaklar uyarı !
    almadan önce muhakkak satıcı ile iletişime geçin ...

telefonu aldıktan sonra (kusurlu arızalı çıkması durumunda) hiç bir şekilde değişim veya iade yapamıyorsunuz..

gidip ilgili servisten telefonun kusurlu olduğuna dair rapor almanız gerekiyormuş...

sim kart takınca ikinci ele düşüyormuş... (sim kart takmadan nasıl testeceksek)

Sony Xperia™ M4 Aqua aldım telefon sorunlu çıktı servis koşturuyorum ...

Hocam kesinlikle öyle bir hakları yok, benim başımdan geçtiği için biliyorum, 2 hafta içinde iade almak zorundalar. Hemen en yakın hakem heyetine gidin, durumu anlatın cihazı gösterin kusurlarını vurgulayarak. Hakem heyetinden firmaya ihtar çekilecek, o ihtarı da saklayın ve telefonu geri yollayın. İhtar çekildiğinde geri almak durumunda kalıyorlar, detaylı bilgiyi hakem heyetinden verirler size.

Servis süreci çok uzuyor, öncelikle bu dediğimi deneyin ilk fırsatta derim.

Umarım halledersiniz, kolay gelsin.

• Gsm-dunyasi magazasi daki tüm ürünlerde çekler kullaniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam ürünü sepete attım..fiyata 130 tl bindirdiler..samsung eedge için...yazıklar olsun..
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    durum aynen dediğiniz gibi
    ki ben iade değil değişim istedim sıfır aldığım ürün için servis mi koşturacağım
    uğraşmakta başka dert...
    ama n11 kesinlikle alıcıyı sallamıyor dikkat edin...
    şahsen n11 den uzak duracağım
  • Note Edge'i 1570'ten 1700'e çektiler
  • normalde %5 %10 %15 %20 %25 sepet kuponları için koşullarda telefon%aksesuarları geçerli değildir diye yazmıyor. bu kısıtlama bugünemi özel acaba?
  • Yüzdelik indirimle birleşmiyor .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.