Şimdi Ara

BİTTİ n11 tıkla kazan-mega kozmetik paketi 125TL-çek miktarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
6.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

Yillik stok gibi birsey olacak ama bir kez alip kafam rahat olur. Rahat rahat gunluk tras oluruz

ekleme; kozmetik indirimi nasıl olacak ? Size özelden kod ekledim 11 tl ama ikisi birlikde kullanılırmı bilemiyorum. Şu 25 tl nasıl olacak açıklarsanız sipariş geceyim ?

ödeme sayfanına gelince görürsün en üste çıkıyor

Bilgi için teşekkürler, bende traş bıçağı almayı düşünüyordum. Bu cok iyi oldu.

50 tl tık cek + 25 kozmetik indirimi + 11 tl size özel cek + 5 tl avantajixle 59 tl ye gelmiş oldu.

Kargoda ücretsiz olunca 2 paket fiyatına (8 adet), 13 adet ve yanında bir suru ıvır zıvır almış olduk. Yalnız piller ne alaka anlamadım, traş bıçağı pilli olanlardan mı ki ? Öyle olsa bir tane daha sipariş geceyim

Avantajix le ilk defa alış veriş yaptım, link üzerinden ama suan hesabıma alış veriş bilgisi gelmedi. Ne zaman geliyor bilgisi olan var mı ?

Gillette Fusion Proglide

MAC 3 kullanıyorum dahamı ıyıdır???

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaşa teşekkürler elinde fazla pepsi kodu olan var mı acaba ? Yarın alıp veriyim kodu geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: katash

konuyu açan arkadaşa teşekkürler elinde fazla pepsi kodu olan var mı acaba ? Yarın alıp veriyim kodu geri

Alıntıları Göster
    Haber veren arkadaşa teşekkürler 59 tl güzel fiyata aldık sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: katash

Alıntıları Göster
    Seti alan arkadaşlardan bir ricam var. Alışveriş detayına girip bu üründe n11'in kendi indirimi var mı bir bakabilirler mi acaba? Kuponlardan bahsetmiyorum. ''n11.com indirimi'' olarak geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icetea_16

Haber veren arkadaşa teşekkürler 59 tl güzel fiyata aldık sanırım

Alıntıları Göster
    Ürünler eline ulaşan var mı acaba ? Gilette ürünlerin sahtesi piyasada çok var , sıkıntı yaşanabilir jiletlerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

quote:

quote:

Yillik stok gibi birsey olacak ama bir kez alip kafam rahat olur. Rahat rahat gunluk tras oluruz

ekleme; kozmetik indirimi nasıl olacak ? Size özelden kod ekledim 11 tl ama ikisi birlikde kullanılırmı bilemiyorum. Şu 25 tl nasıl olacak açıklarsanız sipariş geceyim ?

ödeme sayfanına gelince görürsün en üste çıkıyor

Bilgi için teşekkürler, bende traş bıçağı almayı düşünüyordum. Bu cok iyi oldu.

50 tl tık cek + 25 kozmetik indirimi + 11 tl size özel cek + 5 tl avantajixle 59 tl ye gelmiş oldu.

Kargoda ücretsiz olunca 2 paket fiyatına (8 adet), 13 adet ve yanında bir suru ıvır zıvır almış olduk. Yalnız piller ne alaka anlamadım, traş bıçağı pilli olanlardan mı ki ? Öyle olsa bir tane daha sipariş geceyim

Avantajix le ilk defa alış veriş yaptım, link üzerinden ama suan hesabıma alış veriş bilgisi gelmedi. Ne zaman geliyor bilgisi olan var mı ?

Gillette Fusion Proglide

Alıntıları Göster
    Gillette Fusion Proglide

Kesinlikle evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Gillette Fusion Proglide

Kesinlikle evet.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar konunun yeri değil ama bir şey sormak istiyorum. n11 de world puan kullanıyorum orda ödeme tutarı olarak world puan düşülmüş görünüyor ama sms şifre kısmına geldiğimde puanın düşülmemiş olduğu tutar geliyor.? bu normal mi olması gereken bu mu? n11 mh ye sordum tarayıcı geçmişi çerezleri temizleyin dedi yaptım ama bi şey değişmedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

Ürünler eline ulaşan var mı acaba ? Gilette ürünlerin sahtesi piyasada çok var , sıkıntı yaşanabilir jiletlerde ?

benim bugun geldi.kesinlikle orjinal. firmanın adı Temmuz Temizlik Gıda Kırtasiye İnşaat San. ve Tic. A.Ş
  • N11 batırdı beni 3 paket aldim
  • elk-elektronik8606 kullanıcısına yanıt
    Nasıl anladın dostum orijinal olduğunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

elimde 75 lik çek var

11 tl ile birleşmiyor bu ürün için

150-75-25=50 tl oluyor

yağlarda 152-75-11=65 tl oluyor

bakalım yarın alırım.

11 tl düşse idi iyi idi o zaman kozmetik paketini alırdım... pepsi kodu kesin birleşiyormu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

benim bugun geldi.kesinlikle orjinal. firmanın adı Temmuz Temizlik Gıda Kırtasiye İnşaat San. ve Tic. A.Ş

Alıntıları Göster
    Bende normal fusion dan tekrar mach 3 e dönmüştüm ama biraz fark ettim. Daha kucuk gelmeye başlamıştı. İlk günler buyuk gelebilir, sonra da mach 3 kucuk geliyor emin olun.
    Cevap olaraksa değer ama cok cok da fark beklemeyin.

@ yaralışişman

11 tl dediğiniz hangi kod ? Az once sizeosel11tl ile 50 tl lik kodu birleştirdim. TAbi 75 le birleşmiyor mu bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 23 Kasım 2013; 22:06:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

orjinal olmayanların kutularının renkleri soluk oluyor.hem aş düzeyindeki bir firma bir milyoncularda satılan bıçaklardan satacak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Gillette Fusion Proglide

Kesinlikle evet.

Alıntıları Göster
    tık hızında çek ile 11 tl veya 5 tl indirimler birleşmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

elimde 75 lik çek var

11 tl ile birleşmiyor bu ürün için

150-75-25=50 tl oluyor

yağlarda 152-75-11=65 tl oluyor

bakalım yarın alırım.

11 tl düşse idi iyi idi o zaman kozmetik paketini alırdım... pepsi kodu kesin birleşiyormu ?

pepsi kodu birleşmiyor 75lik çekle. hata hiçbi çek birleşmedi.
  • Orijinalden alıntı: sabrifidan

Gillette Fusion Proglide

Kesinlikle evet.

ozaman sıparısı gecelım 64 tl oluyor artı avantajıx 59 tl ye alcaz bakalım
  • Cekini kullanmayacak varsa alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

Cekini kullanmayacak varsa alabilirmiyim
    gelen mc danldslar benim olursa hesap verebilirim arkadaşlar tıkla kazan 50 tl yuklu

siparişiniz geldimi hesapları geri isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 23 Kasım 2013; 22:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

gelen mc danldslar benim olursa hesap verebilirim arkadaşlar tıkla kazan 50 tl yuklu

siparişiniz geldimi hesapları geri isterim

Alıntıları Göster
    bi 50 tl cek daha vardı, başka ne alınabilir acaba ?
  • quote:

bi 50 tl cek daha vardı, başka ne alınabilir acaba ?

yağ paketi al dostum piyasa fiyatı 100-110 lira 50+11 liralık çek +en para ile 60 lriaya geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.