Şimdi Ara

BİTTİ n11 tıkla kazan-mega kozmetik paketi 125TL-çek miktarı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
6.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 tl tıkla kazan konusunda yardımcı olabilecek varsa PM bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 veya 75 tl lik çeki olan varsa bende düşünüyorum :) yardımcı olabilir mi olanlar ?
  • Diş macunu değiştirildi galiba.
  • N11 Ne Kadarlık Reklam Maliyetiyle Günlerdir Bizi Rehin Aldı ?

Alttaki Hesaplama Satıcılardan Hiç Komisyon Alınmadığı Varsayılarak Hesaplanmıştır.

100 * 100 = 10 bin tl
    75 * 750 = 56 bin 250 tl
    5000*50 =250 bin tl
    25*2500 = 62 bin 500 tl

Toplam : 378 Bin 750 TL

Güzel Mantık Tv ye 1 dk reklam verilmez bu paraya :D verilse dahi bu etkiyi hiç bir reklam yapamaz. Şu an gittigidiyor , sanalpazar v.b herkesin gözünde bitmiş durumda. sıcak fırsatların yarısı n11 olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

Ben bu paketi degil gucci parfumu aldim.mizu da 239 tl sanirim fiyat.50 tl cek 25 tl indirim 11 tl size ozelle 68 tl civari i fiyata geldi.

Hocam bu Gucci'yi daha once kullandınız mı? Kokusu nasıldır? Ağır mı acaba? Ayrıca hocam n11'in bu ürün için yapmış olduğu ekstra bir indirim var mı? Siparisinize bakabilir misiniz acaba? Detaylarda ''n11.com indirimi'' şeklinde bir indirim var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

Ben bu paketi degil gucci parfumu aldim.mizu da 239 tl sanirim fiyat.50 tl cek 25 tl indirim 11 tl size ozelle 68 tl civari i fiyata geldi.

Hocam bu Gucci'yi daha once kullandınız mı? Kokusu nasıldır? Ağır mı acaba? Ayrıca hocam n11'in bu ürün için yapmış olduğu ekstra bir indirim var mı? Siparisinize bakabilir misiniz acaba? Detaylarda ''n11.com indirimi'' şeklinde bir indirim var mı?

yok hocam yukarda saydıklarımdan başka indirim ne yazıkki olmuyor.normalde 50 üzeri size ozel 11 tl yi kullanmazdım ama sipariş 100 tl altı olduğu için pepsiyi kullanamadım.onun dışında dediğim gibi avantajix varsa enpara.başka benim bildiğim yok.ürünü daha önce kullanmadım ama kullanıcı yorumlarını okudum.memnun olmayan yok.ayrıca piyasa fiyatına göre resmen bedava.en ucuz 200 tl o da sadece parfüm yanındaliler yok.bence sıcak.

• kullanılmayacak çeki olan varmı arkdaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Yeter ya,enpara limit herşey bitti,kredi kartından aldım mecburen 64 tlye,zaten nakitimde çok azaldı.Bu ay iflas ettirdi beni sıcak fırsatlar.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: tc_kadir_trabzon

N11 Ne Kadarlık Reklam Maliyetiyle Günlerdir Bizi Rehin Aldı ?

Alttaki Hesaplama Satıcılardan Hiç Komisyon Alınmadığı Varsayılarak Hesaplanmıştır.

100 * 100 = 10 bin tl
    75 * 750 = 56 bin 250 tl
    5000*50 =250 bin tl
    25*2500 = 62 bin 500 tl

Güzel Mantık Tv ye 1 dk reklam verilmez bu paraya :D verilse dahi bu etkiyi hiç bir reklam yapamaz. Şu an gittigidiyor , sanalpazar v.b herkesin gözünde bitmiş durumda. sıcak fırsatların yarısı n11 olmuş.

hocam n11 tvye para vermese neyse fakat adamlarin tvdede devamli reklamlari donuyor.. para cok dogusda galiba :D tek mantikli aciklama bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • namebaris kullanıcısına yanıt
    Bende kredi kartıyla aldım. Nakit kalmadı n11 ve en para yüzünden.
  • ikinci 50 tl yide ev arkadaşıma bir mega paket daha alarak harcadık, diğer hesabımda 7.30 tl lik puan da vardı ve 56.7 tl ye paketi almış oldu.

Sadece 2 paket 4 lü fusion yedek bıçaklar bile daha fazla eder. N11 den daha güzel kampanyalar bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Diş macunu değiştirildi galiba.

sanki diş fırçasıda değişti
    haber veren arkadaşlara teşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 24 Kasım 2013; 0:12:24 >
  • 25 tl düşmüyor bende nasıl yapıyoruz onu
  • Arkadaş bu nasıl bi mezarcılıktır anlamadım gitti 1 tl ordan 50 kuruş şurdan 12.5 ordan 0.75 şuradan birazda sallasam oh bedava
  • millet o kadar işin içindeki konuyu açarken ürün linki vermememe rağmen kimse istememiş.
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    4 hesabı bedava verıyorum 64 tl oluyor avantajız ıle 59 tl.enpara dahıl degıl.ısteyenler pm.mc menu benım
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

4 hesabı bedava verıyorum 64 tl oluyor avantajız ıle 59 tl.enpara dahıl degıl.ısteyenler pm.mc menu benım

Ben alabilirim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salumni

millet o kadar işin içindeki konuyu açarken ürün linki vermememe rağmen kimse istememiş.

N11 ve Morhipo aldı başını gidiyor,bizide götürüyor yanında.Bir yandan iyi,güzel yani çok uygun fiyatlara ürünler alıyoruz fakat diğer yandan devamlı cebimizden para çıkıyor,ay sonunu zor getiriyoruz.

Bu arada Diş macunları ve fırçası değiştirilmiş,bakıyorumda eskiler daha iyiydi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 24 Kasım 2013; 0:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tc_kadir_trabzon

N11 Ne Kadarlık Reklam Maliyetiyle Günlerdir Bizi Rehin Aldı ?

100 * 100 = 10 bin tl
    75 * 750 = 56 bin 250 tl
    5000*50 =250 bin tl
    25*2500 = 62 bin 500 tl

çok guzel hesap Kımse kendını alıkoyamıyor bu adamlar cıdden bu ıse sağlam adım attılar ...bu arada gittigidiyor sıtesı yakın zamanda yenılenecek dıye bılıyorum bu n11 den sonra buyuk darbe aldılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.