Şimdi Ara

[Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
20
Favori
49.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET'teyim, bende de yok şuan.
  • Boş yere kotayı hızı yüksetmezler ama varmı akk ile ilgili güncel bir haber.

Takipp bakalım sonuç ne çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 25 Şubat 2016; 21:44:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 3'ten 6 ya yükselmiş
  • tizar kullanıcısına yanıt
    Peki bu bizim sorunumuzmu?Eşek yükü fatura isterken herkes ödüyormu?Ödüyor.Bir tek sen para veriyorsunda biz beleş kullanmıyoruz yani.

Altyapıyı elime kazmayı küreği alıp ben mi gidip yapıyım fiber kabloyu ben mi döşeyim?İhtiyacım olan şeyi indiriyorum, indirmeyimmi arkadaş parasını verdim ister download yaparım ister 1080p monitörde 4k video izlerim , rızkımı paramı sizmi veriyorsunuz?Size mi hesap verelim birde.

Sitem edeceksen kullanıcıya edeceğine bize değilde 5 kuruş etmeyen internete yüzlerce lira alan İSS'lere sitem et.
  • trablus35 kullanıcısına yanıt
    Hocam modemi resetle tekrar yükselmesi lazım.Ben resetledim şuan yeniden yüksek hızda indirebiliyorum.

Arkadaşlar download hızı düşen varsa modemlerinizi resetleyin yeniden deneyin.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Çok alakası var! Benim istediğim sizler gibi sabah akşam download değil yeterince hızlı stabil pingsiz internet yemişim akksini. Bugün resmen internet felç oyunlarda ping var adam gibi sörf yapılmıyor. Yıllardır söylüyoruz kardeşim Türkiye de ergen hayali internete kavuşturacak bir altyapı yok hayal kurmayı bırakın. Türkiye deki tüm fiber altyapısının toplamı bir Amsterdam etmiyor hayallere devam.
  • Bende de yok şuan hız sınırlaması
  • heralde bi sınır bende var arkadaş :D steam'den indireyim dedim 300kb hala
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar gibi kullanıcıyı düdükleyen firmalara destek verenler olduğu sürece bu ülkede değil 3mbit, 1mbit hız olsa bile paşa paşa kullanırlar. Neymiş alt yapı yetersizmiş, dünyanın en fahiş fiyatlı aynı zamanda da en boktan internetini biz kullanıyoruz alt yapıyıda mı biz düşünücez ben böyle bi zeka ürünü görmedim.
  • Altyapı yetiyor mu diye de deniyor olabilirler. Sistemsel bir hata da olabilir. Akk kalkmayacağı kesin ama ne olduğu da belli değil şu anki durumun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tizar kullanıcısına yanıt
    Ben bu işle uğraşıyorum teknik bilgim var bilip bilmeden şöyle yorumlar atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 25 Şubat 2016; 21:59:56 >
  • Benim net bu haliyle çok hızlı. 24 mb değil de 50 mb sanki. Umarım bu hata ya da her neyse düzelmez.

• Ayrıca eğer alt yapısal bir problem varsa yoğunluğa göre sistem kendini ayarlayıp belli bölgelerde hız düşürümü yapması gayet normal ama bu şekilde saçma sapan bir uygulama sadece bizim ve bizim gibi belli başlı geri kalmış orta doğu ülkelerinde var. Alt yapı yoksa döşeyecek nokta.
  • Arkadaşın da dediği gibi altyapıda sıkıntı olsa herkes ilk hafta tam hıza sahip olacağı için altyapıda sorun olması beklenirdi. Fakat biliyoruz ki herkes internetini rahat bir şekilde kullanıyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gambit2 -- 25 Şubat 2016; 22:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Ben bu işle uğraşıyorum teknik bilgim var bilip bilmeden şöyle yorumlar atmayın.

Ne işle uğraşıyorsunuz?

TTnet bayiliği yapan herkes kendini uzman zannediyor zaten.
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Modemi resetledim hız düzeldi teşekkür ederim kardeşim
  • İşini teknik bilgini yaz aydınlat beni rica ediyorum! Türkiye nin altyapısı ne durumdaymış biz cahiller öğrenmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

inşallah akk kalkmaz çok bile size bu hızlar

Blok listemdeydin uzun süredir, merak ettim dedim acaba trollükten vazgeçmiş midir diye ama maalesef halen trollüğe devam ediyorsun. Tekrar blok.

ne oldu zorno mu izleyemiyorsunuz hız düşünce

• TCP/IP'nin ne olduğunu sorsan , "o ne yeniyor mu?" diyecek adamlar network expert olmuş , akk'nin kalkmaması gerektiğini gülünç şeylere dayandırıyor.
    Doğal seçilim hiç bu kadar zorlanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred James Pacino -- 25 Şubat 2016; 22:17:22 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.