Öncelikle İyi Akşamlar. Yaşım 12 7.sınıfa gidiyorum Pazartesi olucak beden sınavımda hoca takla atmayı sorucak (31 aralıkta) sorun şu ki ben takla atamıyorum aileme danıştım yere battaniye serip denedim ama olmadı babam gösterdi fakat ben yapamıyorum başım boynum kırılır diye korkuyorum kilom 55 boyum 1.45 falan heralde biliyorum şişmanım bizim sınıf hep böyle benden daha çok kilolu olan biri bile atıyor geçen senede atamamıştım arkadaşlarım güldü bende gözlük var gözlüğü çıkardığımda bulanık görüyorum şu ana kadar hiç takla atmadım atmıycamda ağlıyorum 3 günüm var okula gitmesem olmaz önemli dersler var kaçıramam bittim ben ölmek istiyorum geçen hafta hoca takla atmayı göstermiş talihsizlikten dolayı benim burnum kanamaya başladı (derse girmeden önce) salona geldiğimde hoca sırayla takla atırıyordu bende atamayacağımı biliyordum burnum kanıyormuş gibi yaptım hoca beni es geçti ne yazıkki 2.turda vardı bu sefer düz takla atıp minderde birde geri takla atıcaktık hocaya ben başım ağrıyor dedim hoca hemen buraya gel dedi bağırarak bende ona bağırarak hocam başım ağrıyorum dedim derken sesim ağrıyor sözcüğünü söylerken biraz ağlarken çıkan ses gibi çıktı hoca beni yine es geçti erkeklerin hepsi atttı bi ben atamadım daha doğrusu denemedim kızların da yarısı attı sizden istediğim lütfen bana bi pratik falan öğretin lütfen takla atmak 30 puanmış birde bizden amuda kalkmamızı istiyor delirdimi ne bazı erkekler denemeye çalıştı ilk duvarın orda denediler her biri hızını alamayıp öküz gibi duvara vurdular allah korusun bi elleri tutmasaydı boyunlarının üzerine düşebilirlerdi arkadaşlar beden eğitimi bir işkencedir lütfen beni bu işkenceden kurtarın !
arkadaşlar yardım eden yokmu takla nasıl atarım
öncelikle şu linke gir dediklerini tamamıyla yap http://www.uzmantv.com/takla-nasil-atilir bu arada ek bilgi eğer kilonu kafana takarsan dersen ki ben kendimi kaldıramam boynumu kırarım falan asla başaramazsın bide öncelikle yere kalın bir battaniye yorgan vb. şeyler indirmeyi unutma
tamam deniyeceğim saol
olmuyor takla atamıyorum
düz takla atamadım ama atmaya çalıştım hoca 80 verdi yinede iyi :D Teşekkürler :D