Şimdi Ara

Babamı tokatladım Ve kafa attım (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yşaındayım bu zamana kadar hep ezdi beni. Eve gelince hep kensi istediği şeyleri açardı tvde. Susayonca kalkıp almaz bana getirtirdi. Bi hata yapsam bağırır çağırırdı hepö bende biraz sesi yükseştsem vururdu. Ama aetık 17 yaşında adamım gücü yetmez bana. Dün yine akşam eve geldi. Fenerbahçe maçını izliyodum. Kumandayı alıp kemal sunal filmi açtı. Baba maç bitsin dedim onu hep izlersin falan olmaz dedi. Biraz üsteledim bağırdı. Bende bağırdım. Ayağa kalktı sen kimsin lan bana bağırıyosun dedi. Sen kimsn lan dedim. Tam tokat atıcaktı elini tuttum bunu 2 tane tokat attım bi sağ bi sol yerde 2 takla attı. Yerdede iki tekme salladım aklı gitti. Annem ayırdı. Şimdi arkadaşın evindeyim. O adamla bi daha işim olmaz

Edit: Beyler inanmayanlar olmuş. Bugün yine arıyo sabahtan beri eve gel eşşek herif falan diyo. Telefon kabadayısı demesin diye telefonda sesimi çıkarmadım. Bugün gidicem eve 2 tokat daha atıp fotoğeaf çekicem. Bakın yerde kaç takla atıcak teneke

Edit2: Evet arkadaşlar söylediğim gibi gittim eve ama busefer gururu incinmesin diye tokat atmadım gözüne kafa yapıştırdım bi tane zaten yerde 5 takla attı. Alın ss
     Babamı tokatladım Ve kafa attım (SS'Lİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenaist -- 15 Aralık 2015; 16:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• babana öyle davranmamalısın ölünce çok üzülürsün bi tane baban oluyor haksız mıyım arkadaşlar? +ya çök
  • çok pişman olucaksın çok
  • bide mercan dede ataymışsın tam olurdu.
  • Csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşın olduğuna mı inanalım, hikayeye mi?

• Okumayın taklacı baba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cool story bro

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

bide mercan dede ataymışsın tam olurdu.

HAHDAHUSFUSHFASAFHS MERJANN DEDEEEE
  • doğru yapmışsın yeri gelince kodummu oturtacaksın
  • Kemal Sunal izlemiş gelmiş burada csb yazıyor. Bir sağ bir sol ha, Kemal Sunal'ın bir sahnesiydi o, hatta bir bayana sallıyordu.

• Ne csbsi kardeşim tamamen gerçek olay

• Şu csbleri aileniz üzerinden yazmayın cidden yazık size

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

çok pişman olucaksın çok

kesinlikle katılıyorum . arada bi hakediyorlar da insan bağırsa bile pişman oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani yok wifi yok zindan yok olmamış
  • Bariz csb olmasına rağmen senin gibi evladım olsun istemezdim. Csb yazdığın konudan kişiliğini ölçebiliyorum. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

çok pişman olucaksın çok

kesinlikle katılıyorum . arada bi hakediyorlar da insan bağırsa bile pişman oluyor

ben bi kere pişman oldum
    öyle durum gelince napıcağımı düşnürken kendimden tiksiniyorum
    allah babalara sabır versin
  • Sonda zebani çıkmaması şaşırtıcı.

• Csb ama böyle birşeyi düşünmen bile senin ahlakını ortaya koyuyor utanmaz herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: karenaist

17 yşaındayım bu zamana kadar hep ezdi beni. Eve gelince hep kensi istediği şeyleri açardı tvde. Susayonca kalkıp almaz bana getirtirdi. Bi hata yapsam bağırır çağırırdı hepö bende biraz sesi yükseştsem vururdu. Ama aetık 17 yaşında adamım gücü yetmez bana. Dün yine akşam eve geldi. Fenerbahçe maçını izliyodum. Kumandayı alıp kemal sunal filmi açtı. Baba maç bitsin dedim onu hep izlersin falan olmaz dedi. Biraz üsteledim bağırdı. Bende bağırdım. Ayağa kalktı sen kimsin lan bana bağırıyosun dedi. Sen kimsn lan dedim. Tam tokat atıcaktı elini tuttum bunu 2 tane tokat attım bi sağ bi sol yerde 2 takla attı. Yerdede iki tekme salladım aklı gitti. Annem ayırdı. Şimdi arkadaşın evindeyim. O adamla bi daha işim olmaz

ulan ben babama ole bısı yapsam babam benı ıslak soayla dover

Kı sonuna kadar da baba haklıdır bence...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.