Şimdi Ara

bittürk erişime engellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet peki bu erişim engeli hep devam edecek mi? yoksa belli bir süresi mi var bilgisi olan varsa cevap versin lütfen. Erişim engeli devam edecekse başka bir torrent sitesine üye olmayı düşünüyorum.
  • Engelli değil ki yan sekmede açık hatta şuanda.

Bittürk ü boşverin turknova nın üyelik zamanlarını kontrol edin daha iyi.
  • nasıl bir erişim engeli koydularsa superonline kullananlar girebiliyo bittürke ama ttnet kullananlar giremiyor. arkadaşlar torentsizliklik canıma tak etti bu sitellerden herhangi birinden davitiye kodu olan varsa bana yollasın lütfen. Arena-tr.com, Turktorrent.eu, TorrentCell.net, LeechTurk.com, TurkNova.net EMAİL ADRESİM aboneoldum@gmail.com şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar nedir bu torrent üyelik furyası?

2-3 kaynak neyinize yetmiyor ne indiriyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar ahım şahım bi torrent sitesi değildi hep geriden geliyordu iyi olmuş
  • arkadaşlar torrent sitesi diyip geçmeyin pc ya da notebook için gerekli ne program varsa bir tık ötende üstelik crackli ya da activation code ile beraber. bir başka artısı da ister dizi olsun ister müzik olsun istediğin kalitede istediğini izleme imkanı veriyor ve bütün bunlar ücretsiz. tek kötü yanı laptopu günde 5 saat açık bırakmak zorunda kalıyorum upload için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam de engellenme?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.