Şimdi Ara

Steam de engellenme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, ben birisine arkadaslik istegi attim. Istek duruyor ama kisi online olmasina ragmen ben arkadas listeme tikladigimda offline gozukuyor. Engellemis olabilir mi beni? Birde arkadaslik istegini reddetse benim online arkadaslar listesinin en assagis8nda gozukmek degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni kabul etmediği için sende offline gözüküyor, online olmasına rağmen.
    Arkadaşlık isteğini reddederse eğer senin arkadaş listenin en aşşağısında olmaz. Büyük ihtimal yoksaymış, yani ne kabul etmiş ne de red.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukgns

Seni kabul etmediği için sende offline gözüküyor, online olmasına rağmen.
    Arkadaşlık isteğini reddederse eğer senin arkadaş listenin en aşşağısında olmaz. Büyük ihtimal yoksaymış, yani ne kabul etmiş ne de red.

Eyv. Hocam neyse kaliriz en tepede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler merak ettim simdi bu unlost gibi adamlara 200 300 tane istegi oluyor yada twitch yayincilarinin. Bunlar nasil bakiyor ardaslari ne yapiyor falan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    ekleyenler çoluk çocuk olduğu için direk hepsini yoksay yapıyorlardır. Arkadaş ekleme sınırı 200'dür. 200'den sonrası birisini eklersen "Arkadaş listesi dolu" diye hata alıyor ekleyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURORA-07

ekleyenler çoluk çocuk olduğu için direk hepsini yoksay yapıyorlardır. Arkadaş ekleme sınırı 200'dür. 200'den sonrası birisini eklersen "Arkadaş listesi dolu" diye hata alıyor ekleyen

hocam istek gonderdigim 3 kisi var. diger ikisinde son cevrimici 2 gun 3 gun once vs diyor. ama asil arkdas olmak istedigim kisi sadece cevrimdisi yaziyor. engellemis olma ihtimali varmi

birde birkac once ki nicki gorunuyor bende suanki nicki degil. daha once arkadasliktan cikarmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 14 Ağustos 2017; 18:23:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOTA İçin Uygun VPN ?
    10 yıl önce açıldı
    VPN'ler bir bir engelleniyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.