Herkeze iyi forumlar arkadaşlar hangi oyuna girersem gireyim ilk 15 dk dan sonra oyunda fps düşüşleri başlıyor 50+ fps alıyorum 10 sn düşüyor 15 20 oluyor sonra tekrar düzeliyor 5 dk sonra tekrar aynısı bu böle sürüp gidiyor.Msı afterburner ile kontrol ettiğimde ekran kartı %99 dan 20 30 lara düşüyor kullanımı bütün sürücüler güncel ne yaptıysam çözemedim lütfen sizde bildiklerini esirgemeyin. ekran kartı en fazla 70 derece işlemci en fazla 55 derece oluyor tam yükte windows 10 64 bit kullanıyorum ekran kartı r9 280x işlemci fx 8320 psu 600w anakart ASUS M5A97LE R2.0 ram 8 gb 1333 mhz
ekran kartının kendi sitesindeki driver ile denermisiniz
hepsiyle denedim fakat bi türlü çözemedim
Birçok sebebi olabilir harddisk yaşlanmış yavaş olabilir ram ısınıyor veya mhz hızı yetmiyor olabilir işletim sistemini eskinin üstüne yükselttiysen sistem dosyaları çakışıyor olabilir ccleaner ile temizleme yap sonra disk birleştir biraz daha ayrıntı verebilirsen iyi olur
harddisk olarak ssd kullanıyorum ramlar sogutuculu ısındıgı zannetmiyorum mhz yetmese anlık düşmeler olmaz diye biliyorum sürekli düşer şletim sistemini direk format yoluyla kurdum ekran kartı bilerekten 78 dereceye kadar getirdiim fps düşmezken 68 derecede düşüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme