Şimdi Ara

Biyo ayt deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda iyice baktım çoğu yayın beğenilmemiş incelediğiniz veya çözdüğünüz zorlayacak denemeleri önerir misiniz.

• Geçen senenin aydın denemesi ,apotemi biyoloji denemesi falan var
  • apotemi
  • Yeni konu açmak yerine burdan yazıyım dedim 2 kitap bitirdim sınava kadar deneme çözerim diyordum biyodan ama 1,5 ay da kitap temizlemek daha mantıklı geldi zor bir biyo kaynağı tavsiyeniz var mı fen bilimleri hariç

• parafa baya zor diyolaaaa.

• biyotik

• biyotik kolay hocam
  • Aynen geçen sene çözmüştüm soruları güzel ama kolay

• laplasyen kullanıcısına yanıt

Bakarım hocam teşekkürler

• Apotemi
    Biyotik
    Palme
    345
  • Palme ve Aydın

• quote:

Orijinalden alıntı: cengabby

biyotik kolay hocam

sonu okumadım ki bence zor çözmenin de çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum biyoda ne kadar bilgi o kadar karmaşa

• Yazarlarından biri olarak Bilgi Sarmal önerebilirim. Çok zor veya çok kolay değil sınav tadında yazılmaya çalışıldı. Fikir edinmeniz açısından örnek sorulara bakabilirsiniz :

https://drive.google.com/file/d/1nYISacrW6i7DIR9DRNfmQrj2P0M6VZZ5/view?usp=sharing

• biyolojiogretmeni B kullanıcısına yanıt
    Ne kadarı değişti hocam önceki baskılara göre ?
  • demodakilerle kıyaslayarak söylüyorum ben baktığım zaman her sayfada 1 soru değişmiş ortalama olarak bazısında hiç değişmeyen bazısında 2 soru değişen de var değişen sorular genellikle kısa sorular eklenen sorular şekilli sorular.
  • taveuni kullanıcısına yanıt
    karekök değişmemiş hocam gördüğüm kadarıyla.
  • Cevaplar içi teşekürler. Biyotik aydın bilgisarmal geçen sene çözdüğüm kaynaklar. Özellikle bs çok güzeldi ama çözmüşüm işte :)

Zor istememin sebebi zaten her dereceden kaynak çözmüşüm son anlarda tekrar niyetine bari zorlasın diye istiyorum.

Karekök düşünmüyorum hocam paraf 345 veya fdd zorlukları hakkında bir fikrim yok ama öneriliyorlar sürekli kafam karıştı.

• LaLuSe kullanıcısına yanıt
    Hocam limiti the killing road hocamın önerisi ile almıştım gerçekten benim de en beğendiğim kitap oldu incelemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecziligni

Ne kadarı değişti hocam önceki baskılara göre ?

325 sorunun 100 kadarı yeniden yazıldı. %30 gibi bir değişiklik yapıldı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.