LNB kablo çevirici
Televizyonum vestel marka kronik lnb portu bozuk. Lnb kablosunu çevirici ile başka portlara ant,hdmi gibi takabilme gibi bi olanak var mı? Öyle bir şey mümkün mü?
Cpu Gpu kullanımı
Selam. Monster laptopta cpu sıcaklığım 95 97 lerde geziyordu ben de gpu yu tamamen açarak sadece 1050ti ile kullanmaya başladım ve cpu sıcaklığı 80 lerde dolaşmaya başladı bu güzel ama fps düştü. Lol ve valorant gibi cpu kullanan oyunlarda özellikle. Baktığımda cpu ve gpu yüzde 20-30 kullanımlarda geziyor. Eskiden güç seçeneklerinde dengeli modda lol de 150fps alırken şimdi oyun modunda 100 fps alıyorum. Eskisine nazaran işlemciyi daha yüksekte çalıştırıyorum ama fps düşüklüğü yaşıyorum neden oluyor bu ?
cpu - i7 8750h
gpu - 1050ti
Apotemi mat deneme
Apotemiyi anlamadim 2021 basim mat ayt denemesi cikartmadi sanirim veya bulamadim 2020 de ozel basim lti yok zaten once ki senelerin denemeleri de satista yok kafam kariati apoteminin ayt matemarik denemesi var mi?
Yoksa apotemi zorlugunda orta-zor arasi yani onerebileceginiz var mi?
Günlük işler için laptop
Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda bilgisayarım var 1 tane günlük işler içi laptop alacam. Sadece günlük işler için olacak oyun fln oynamıyacam. Tek derdim fazla sıkıntı yaratmasın. Fiyat 3-3,5k arası.
Düşündüğüm bu var iyi mi? Daha iyisini bulabilirseniz lütfen paylaşır mısınız.
Biyo ayt deneme
forumda iyice baktım çoğu yayın beğenilmemiş incelediğiniz veya çözdüğünüz zorlayacak denemeleri önerir misiniz.
Yayın Denizi Fizik TEK/Pro
Yayın denizi fizik pro sb çözüyorum ama sorular kolay ve daha çok yoruma degil bilgiye ezbere dayalı sorular var. Tek serisi çok övülmüştü o yuzden bu sene yayin denizi almistim ama pro tamamiyle degismis ve memnun etmedi. Sizce nasil olmuş? Tek serisinden fizigi bulup cozmeli miyim?
Endemik/3D/Orijinal-Ayt Mat sb
Arkadaşlar mezunum geçen sene 25 net civarı yaptım matematikte bu sene karekökle başladım ve bitirdim ayt matematik için 3 kaynak çözecem ve son kaynağım acil olacak şuanlık acil den önce çözeceğim karekök zorluğunda bir kaynak arıyorum.
345 bitirmişim bs de bana kolay geldi aklımda 3 soru bankası var endemik 3d ve orijinal. Endemik kolaylaştırılmış diye okudum ama 2020 basımı zor mudur bilmiyorum. Sizce karekök zorluğunda ve acil den önce hangisini çözmeliyim?
Müzik Programı
|
Ultrabook Tavsiyesi
|
Kullanım süresi
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.918 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware