Şimdi Ara

Endemik/3D/Orijinal-Ayt Mat sb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum geçen sene 25 net civarı yaptım matematikte bu sene karekökle başladım ve bitirdim ayt matematik için 3 kaynak çözecem ve son kaynağım acil olacak şuanlık acil den önce çözeceğim karekök zorluğunda bir kaynak arıyorum.

345 bitirmişim bs de bana kolay geldi aklımda 3 soru bankası var endemik 3d ve orijinal. Endemik kolaylaştırılmış diye okudum ama 2020 basımı zor mudur bilmiyorum. Sizce karekök zorluğunda ve acil den önce hangisini çözmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaLuSe -- 5 Aralık 2020; 22:31:28 >

• e n de m i q

• Karekok klasik sorulardan olustugu icin soru tipi bakimindan benzemesini pek istemiyorum. Orijinal aklima daha cok yatti gibi inceledigimde ama kalitesi 3d arasinda nasildir bilmiyorum

• karekökte çok fazla işlem hantallığı var ben onu sevmediğim için endemik çözdüm, 3d de çözebilirsin güzel soru tarzları var tekrar için çözüyorum

• Teşekkürler 3D alacam peki sizce acil den sonra tekrar amaçlı denemelerle birlikte mi cozmeliyim yoksa 3d yi halledip öyle mi acile geçiyim? Subat sonu gibi denemelere gececem cunku
  • Acili şimdi çöz apotemi fasiküllerini çöz ardından bütün ayt mat denemelerini çöz kitaplarla zaman kaybetme

• aydın endemik ikisinden birini çöz ayt matematikte yeni nesil soru görsen ne olucak

• 3D yi beğenmedim ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.