Bildirim
biyoloji hakkında acil yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kesinlikle Selin Hoca. Gayet muntazam. -
Bekir avşar kanalı iyi -
Ben bekir avşar dışı dinleyemiyorum sıkılıyorum digerlerinde senin biyolojin kanalina bakabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Senin biyolojin asiri duzgun ve tane tane. Selin hoca asiri yuzeysel
Abartmayın. Selin Hoca hiç de yüzeysel değil. -
Gecen sene gorduk hocam parteogenezi okudu gecti sekil yok bisey yok sinavda da ne cikti karsimiza gorduk.
1 noktayı yüzeysel anlatması bütün videolarında aynı şeyi yaptığı anlamına gelmiyor ve hatırladığım kadarıyla Selin hoca parteogenezi de bir tablo çizerek anlatmıştı ama Bekir avşar kadar üstünde durmamıştı . -
gecen seneki 2019 tyt sorusundan mı bahsediyorsunuz hocam ? -
hicbir noktayı yüzeysel anlatmamıs ki, bekir avsarın selin hocadan daha detaylı anlattıgı nokta oranı %10, selin hocanın bekir avşardan daha detaylı anlattıgı kısımlar %90. bekir hoca youtubedaki en özet en kısa konu anlatım videoların sahip ozellikle tyt icin anlatımını begenmiyorum ama icerikteki bilgi olarak yeterli gibi. -
Aynennn
Senin Biyolojin bence en iyi biyoloji kanalı temelden alıp ileri seviyeye doğru taşıyor ne müfredat dışı bilgilerle insanı boğuyor ne de yüzeysel özet niteliğinde anlatıp geçiyor
Fundamentals der geçerim. Kitabı ve konu anlatımı mükemmel gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam partenogenezi sadece kısaca okuyup geçmiş hic sekil falan cizmemis gördük 2019 tyt de sekli soruldu demişsiniz ama 1 yıl once cektigi tyt ayt konu anlatım serisinde, eşeysiz üreme videosunda dk 13ü acarsanız gayet de 2019 TYT sorusundaki seklinde TIPA TIP aynısını cizerek anlatıyor :) 2 yıl onceki biyokamp serisindeki eşeyli eşeysiz üreme serisini açarsanız dk 14de yine 2019 tyt sorusunu TIPA TIP aynı sekli cizerek anlatıyor :) siz sanırım selin hocanın 4 yıl once ilk cektigi videolarını izlediniz o yüzden partenogenezi anlatmadı diyorsunuz :D selin hoca tüm biyoloji müfredatını tam 4 kere baştan sonra ücretsiz anlattı youtubeda, lütfen senin biyolojin ile kıyaslamayınız dogru playlisti izleyiniz -
Link atar misin? Ben de izledim neden goremedim acaba hatta dur ben ss atayim
geçen sene çektigi konu anlatım videolarında anlattıgı link: . dk 14 de anlatıyor. 2 yıl once cektigi biyokamp özet tekrar serisindeki link:Selin Hocayoutube
2) Eşeysiz Üreme - 10. Sınıf Biyoloji (TYT #25)https://www.youtube.com/watch?v=dnemMaKrVXw&t=878s. dk 15 de anlatıyor :) lütfen yanlıs bilgi vermeyelim youtubedaki barıs hoca bekir hoca hocalara geldik fundamentals vs. vs. bütün kanallardan daha detaylı anlatıyor selin hoca, senin biyolojinin anlatmını begenmiyorum itici bence o yüzden o daha detaylı olsa bile izleyemiyorum.Selin Hocayoutube
BİYOKAMP #9 (Eşeysiz Üreme - Eşeyli Üreme)https://www.youtube.com/watch?v=JZId7rowjho&t=834s
-
Ozur dilerim.hocam valla benim baktigimd yoktu yanlisa bakmisim demekki :)) kusura bakmayin
Tyt icin yeterli olur mu sence selin hoca
Hocam lütfen bir daha ahkam kesmeyin. Bakın üstteki hocamız ne güzel tek tek size açıkladı. Tam emin olmadan gelip diyorsunuz ki ''Selin hoca ''aşırı'' yüzeysel.'' Ayıp oluyor ama. Selin Hoca'dan daha iyisi yok.
Benzer içerikler
- kunduz soru başı kaç tl
- ayt matematik kaç ayda biter
- olumsuzluk eki yapım eki mi
- apotemi paragraf zor mu
- msü net sıralama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X