Selin Hoca ve Senin Biyolojin arasında kaldım ama Cicibiyolojici falan da var ne önerirsiniz? |
BİYOLOJİ KANAL ÖNERİSİ
-
-
Barış hoca tabiki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Barış hoca > senin biyolojin > selin hoca > cici biyoloji
Barış hocayı 11 konuları için 2.kanal olarak kullandım.
İlk kez konuyu dinleyince biraz ağır geliyor.
Senin biyolojin de çok uzun gibi.
-
Dr Biyoloji ya da Senin biyolojin bence ikisini dene tarafını seç
-
Hocam neden selin hocayi önermiyorsunuz ne farkları var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam MEB kitabından okuyup barış hocayı öyle dinlemenizi tavsiye ederim.
Gerçekten çok faydalı oluyor
Senin biyolojin konu anlatımlarını ben dinlemedim bu arada. 3 saatte ayt tekrarını ve İzmir denemelerini izlemiştim. Sanki ÖSYM sınavını kendisi hazırlamış gibi baya soru tutturmuştu hoca.
Bence deneme çözümlerine ve son zamanlardaki tekrar videolarına kesin bakın
Sanırım Barış Hoca'yı seçeceğim.
Senin Biyolojin falan gereksiz uzun ve ben pek sevemedim.
Zaten biyolojiyi daha çok okuyarak anlıyorum meb kitabı + palme + biyoloji portalı + barış hoca
-
Yatmadan önce limit el kitabını okuyordum bana onun da baya yararı oldu sistemlerde hep unuttuğum şeyleri adım gibi biliyordum
Edit: bazı şeyler var çok soyut ezberlesen Max 5 güne unutacağın
Öyle bazı şeyleri barış hoca çok iyi anlatıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 3 Temmuz 2022; 13:33:6 >
Senin biyoloji ve Dr biyoloji bana biyolojinin sınavla olan bağlamını çok iyi çözdüklerini hissettiriyorlar çünkü gerçekten iki kanalda ösymnin verilerini çok iyi analiz ediyorlar ve sürekli günceller ondan dolayı bu iki kanalda bana "ben bu hocadan iyi dinlersem hallederim" duygusunu verdi diğer kanallar bana eskide kalmış hissi uyandırıyor ben kendim bu sene bir aksilik çıkmazsa senin biyolojini kullanacağım çünkü hem öğrenciyi iyi analiz ediyor hem de ösymyi iyi analiz ediyor kendi içinde düzenli bir sistemi var ancak en son olarak şunu da söylemek lazım biyoloji biraz daha ezbere dayalı bir ders olduğundan en iyi anlattığını düşündüğünüz hocayı kullanabilirsiniz.
-
Senin biyolojin ayt denemeleri çok iyi o denemelerde gördüğüm soruların çok benzeri geldi sınavda 13/13 yaptım senin biyolojini korurum laf edeni çeker vururum
senin biyolojiden devam et hocam ben cici kullandim ilk başta son 2 ay senin biyolojin daha fazla katkı sağladı
barış hoca.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cici biyoloji en kötü mü qnsjwnusne
Siz dr biyolojiden müfredat dışı şeyler öğrenmeye devam edebilirsiniz
2 ayda tyt 5 net mitoz mayoz çalışmamıştım
Ayt 12 dogru 1 yanlış niş sorusu o da kendi hatam yani eksiksiz anlatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reynaaa10 -- 3 Temmuz 2022; 14:48:42 >
Fundamentals biyoloji baya iyi.
pdfleri bulup takip edersen çok faydasını görürsün
Cici biyoloji adamdır
tyt'yi selin hocayla bitirdim ayt'yi barış hoca ile gidiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 3 Temmuz 2022; 15:48:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampüsün biyolojicisi çok iyiydi, ben çok faydalandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X