Şimdi Ara

Biyoloji Nerden gelir nerden gelmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tahmin değildi mantıklı bi açıklama yapıp şurdan bekliyorum yada şurdan bekliyorum diyelim

yani içime doğguyor değil bi dayanak noktanız olsun

bakın ygs de göz sorusu geldi lys %10000 gözden soru gelmez. kulaktan yada deriden gelir

destek hareketten bantlardan gelir diğer bilgiler ezbere dayandıgı için ösym ezber sorusu biyoda sormaz . bu konudan gelirsede bantlardan gelir mantık çünkü a h ı bandı kolay zaten

bitkiler her yıl 4 banko zaten 4 kısım biraz bilseniz yaparsınız

p falan bu glikoliz aşamalarını bilmekte fayda var gelebilir geçen yıl geldi çünkü ama fotosentezden geldi bu yıl neden glikoliz olmasın

evrim geçen yıl lamarckı sordular bu yıl karaya geçişte ortaya çıkan problemleri neden sormasınlar ?

en çok karışıtlırılan kod kodon anti kodon kısmını 2 yılda bir soruyolar geçen yıl çıkmadı neden bu yıl çıkmasın ?

şu fokm varya menstruasyon döngüsü güzel bi kısım hormonlarla karıştırıp neden sormasınlar ?

sizdende beklerim hani bunları söyleyince aaaa cidden la kod kodon çalışmamıştım bi tekrar edeyim gelir belki dersiniz

haydi sende katıl sende sevap kas !

• ösym ezber soru sormaz demiş
    silin arkadaşın üyeliğini :D
  • Vucut savunulmasından soru geleceğine inanıyorum, var ya hani yırtıcı akyuvarlar: bazofil nötrofil, eozinofil, monosit, lenfosit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninness

ösym ezber soru sormaz demiş
    silin arkadaşın üyeliğini :D

arkadasa katılıyorum gecen yıl epifiz plağı ile ilgili bi soru vardı yorumlar mısn epifiz plağının ne olduğunu bilmeyerek :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp gelir mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.