Şimdi Ara

Biyolojiden 15 net yapanların Tıpı kazanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav sistemimizin ne kadar saçma olduğunun göstergesidir. 15 netle tıpı kazandılar çünkü geoları iyi. Doğru dürüst sistemlere çalışmamış adamlar hastanelerde reçeteye üçgen çizip dik indiriyor

• evet, imla kurallarından bi' haber olan şahısların "tıbbı" kazananları eleştirmesi kadar saçma
  • Isine yarayacak bilgiyi universitede alacagi icin sorun teskil etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık kanıt var mı elinde?

• Kıskandın mı?

Boşvee seneye kazanırsın

• Yalan benim geo 27 1
    biyo 25 5
    Tip gelmiyor

• Lisedeki gördüğü biyoloji ile doktorluk yapmacak zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :d
  • Zaten çok farklı lisedeki sistemlerle tıptaki sistemler. Geometrisi iyidir ve biyolojiye ilgisi, merakı vardır ama çalışmamıştır, bilmiyordur, olabilir. Geometriyi yapan insan çok değil; sen de yapamıyorsun sanırım, dokunmuş gibi sana çünkü. Ama üniversitede öğrenir o biyolojiyi merak etme.
    Tıp istemiyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikordis -- 21 Temmuz 2016; 18:57:33 >
  • Biyolojinin puani zaten yuksek olmasa itiraz etmeliyiz derdim ama bunda bi sacmalik yok adam calismis fizigide yapmis matematigi de yapmis geometriyide yapmis, biyoloji acigini kapatmis, universitede biyolojisini en iyi hale getirmeye caliscak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geo 10 net bio 30 net biz de böyle dişe ya da tıpa gitcez daha karar veremedik

• Ya birakin Allah askina duyanda bu seneki LYS bio cok secici cok ozgun sanar sorularda bi egri yamuk bir egri duz diye sıklar farkli ure yuzde 50 geri emilir herkes tarafindan bilinen sey ama cevap farkli daha boyle sacma 3-4 soru var yani su an sacmaliyorsun bana gore

• 38d 5y ile 15927 sıralamam kıskanmadım. Her şey biyoloji bu forumda 50 mate yapıp da 18 binde olan gördüm. Hemde sonucunun ss si var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.