Şimdi Ara

Biyolojinin nankör bir ders olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biyolojiyi severim zaten bu yüzden tıp istiyorum konuları bitirdim şu ana kadar 2 kitap çözdüm 3.ye başladım ama buna rağmen yaptığım 2-3 denemede de 6-7 yanlış geldi tıp istediğim için ve ygs sıralamam iyi olduğu için max 3 yanlış yapmam lazım sınavda bana verebileceğiniz naçizane tavsiyelere görüşlere ve düşüncelere açığım isterseniz sizde biyolojiye olan siteminizi yazabilirsiniz dökün içinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcoholicmedstudent -- 13 Nisan 2016; 23:00:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Alcoholicmedstudent A kullanıcısına yanıt
    NANKÖR BİR DERS DEĞİLDİR. DEMEK Kİ KONUYA HAKİM DEĞİLSİN. BİYOLOJİDE KONUYA HAKİM OLANIN YAPAMAYACAĞI SORU YOKTUR.

GEOMETRİ NANKÖRDÜR SADECE.
  • Biyoloji güvenilir derslerdendir. Bilen yapar. Konuyu öğren.

Geçen yıl bir kitap çözdüm. 2 yanlış vardı lysde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayısalcıyız_ kullanıcısına yanıt
    Tamam sakin bağırmana gerek yoktu :D

• 45 dk ver kendine denemede 25+ net yapman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    45 mi? Bilen biri 15-20 dakikada rahatlıkla bitirir. 30 dakika max. vermeli

• Sebebi isyan biyoyaaa
  • lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    Onu demek istemiyorum ya :D bu kadar yanlış yapıyorsa dikkatsizlikten gidiyodur 3 kere çözsün denemeyi 45 dkda ondan diyorum

• lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    Abi konuyu biliyorum ama atıyorum ekolojiden gibi nereye çeksen oraya gelecek sorular oluyor ya da ben bazen çok ayrıntı düşünüyorum normalde biyolojiye benim alanım derdim konuları biliyorum sorularıda rahat çözüyorum e zaten biyolojiye küçüklükten beri bir ilgim var derdim hep ki zaten ygsde fulldü tüm bunlara rağmen daha fizikten bir kitap bile bitirmemişken modern fizik dalgalar hakkında en ufak bilgim yokken fizikte 21 net yapınca insan bir bozuluyor tabi hani benim biyolojim iyiydi diye

• sayısalcıyız_ kullanıcısına yanıt
    Ne özentisi

• biyolojide bilgiyi korumak lazım yani tekrar tekrar dönüş yapacaksın 6-7 tane yanlışın varsa hangi konular diyelim ki fotosentez geri dönüp tekrar calışacaksın
  • 2 sb çözüp nankör demek :D

• ensar.r E kullanıcısına yanıt
    Adam haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: sayısalcıyız_

NANKÖR BİR DERS DEĞİLDİR. DEMEK Kİ KONUYA HAKİM DEĞİLSİN. BİYOLOJİDE KONUYA HAKİM OLANIN YAPAMAYACAĞI SORU YOKTUR.

GEOMETRİ NANKÖR BIR DERS DEĞİLDİR. DEMEK Kİ KONUYA HAKİM DEĞİLSİN. GEOMETRİYE HAKIM OLANIN YAPAMAYACAĞI SORU YOKTUR.

KİMYA NANKÖRDÜR SADECE.

EDİT: AYRICA SÖZLÜĞE ÖZENİP İSİM TAMLAMASI BAŞLIKLAR AÇMAYIN ŞURAYA, FORUM BURASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 14 Nisan 2016; 11:11:13 >
  • Cancanlapok kullanıcısına yanıt
    Ooo reis hg

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

GEOMETRİ NANKÖR BIR DERS DEĞİLDİR. DEMEK Kİ KONUYA HAKİM DEĞİLSİN. GEOMETRİYE HAKIM OLANIN YAPAMAYACAĞI SORU YOKTUR.

KİMYA NANKÖRDÜR SADECE.

EDİT: AYRICA SÖZLÜĞE ÖZENİP İSİM TAMLAMASI BAŞLIKLAR AÇMAYIN ŞURAYA, FORUM BURASI

ÖZENTİLİKLE YÜRÜMEZ BU İŞLER. SANANE?
  • Geonun neresi nankör la formül ezberlersen 2 haftaya unutursun nankör dersin.Asıl biyo nankör mantıklı yerlerin mantıgını kavrasan bile çok ezber var unutuluyo ve öncüllü sorularda abuk subuk şeyler yazıyolar çıkarılabilir diyo mesela ben dolaylı yoldan herşeyi çıkarırım hepsini 1-2-3 diyesim geliyo mesela :D ya da yukarda paragraf veriyo BUNA GÖRE diyo şıklarda yukarda yazmayan ama dogru olan öncülü siliyorum yukarda yok diye ama cevap anahtarında o da dogru diyo bi çözemedim şu tip soruları mantıgını bilen var mı?

• nankör olan sizsiniz sürekli çalışıcanız öyle ayda yılda bi olmaz
  • Nankör olan benim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

KİMYA NANKÖRDÜR SADECE.

ÖZENTİLİKLE YÜRÜMEZ BU İŞLER. SANANE?

İŞ MI! HAHAHA BIR DE CİDDİYE ALMIŞ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.