Şimdi Ara

Biyolojinin ve tıp'ın neden sayısalda olduğunu merak ediyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
12.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

fizik mi akıyor matematik mi akıyor sadece konusunu bil hiçbir soruyu çözemezsin

bir grup tanıyordum tüm formülleri ve temelleri ezberleyip sınava girmişler sonuç hüsran herkes düşük not aldı

fizikte ve matematik önemli olan soruların çözülme yollarını ezberlemek mesela işçi havuzunda farklı yol ezberlersin hız problemlerinde frklı yollar ezberlersin kaldırım kuvvetinde farklı şey ezberlersin

yok ben mantığını bileyim hepsini yapayım diye bir şey yok

ösymnin mantığı soru kalıplarını ezberle ve gir Türkiye 1. nin konuşmasına bak aynı soruyu ben gördüm çözdüğüm sorularda soru çözmenin yani soru kalıbının ezberlemesinden bahseder

--------- --------------------------

ne kadar çok soru ya da soru kalıbı ezberlersen iyi sırlama yaparsın

öyle sadece konuyu bileyim yorum yapayım diye bir şey yok o anca biyolojide ve türkçede yorum kullanırsın

birazcık da şanlıysen mat da işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Aralık 2020; 11:9:15 >

• Prensesela P kullanıcısına yanıt

ben mesela umut öncülden çalışmıştım üniversite yıllarında

adamın yaptığı bize soru kalıplarını çözmekti öyle 1 mantık vereyim tüm sorular aksın mantığı hiç sezmiyordum keza matematikte behzat hocanın videolarından faydalanırken de aynısıydı ne kadar soru çeşidi o kadar net

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.