Şimdi Ara

Biyolojiye Sizce Nasıl çalışmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce nasıl çalışmalıyım not alarak çalışmak istiyorum fakat çok vakit kaybı oluyor elimde simetri lys biyoloji var güverde k.a ve zirve k.a biyo var videolarda çok sıkıcı geliyor bi yardımcı olursanız siz nasıl çalışıyosunuz mesela ?

• uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
  • Valla oturup yazmak lazim mecbur hedef mf3 te ise mecbursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen eğer biyolojim iyi olsun diyorsun yazıp çalışmak tek çare simetri lysde bu konuda çok iyi
  • hedefim mf4 kardeşim ama iyi bi puan istediğim için biyolojiyide yükseltmeliyim ozaman yazmaya devam edicem
  • dostum hedefinin ne olduğunu bilmiyorum ama mf4 se eğer gerçekten değmez en çok soru çıkan 3konuya çalış azcık temelde varsa zaten 15 civarı yapabilirsin. Mf4 te 15net ile full arasında 9 puan var. Bu da 2 veya 3 fazla mat çözmen demek. Kolay gelsin iyi çalışmalar

• dostum geçen sene hiç çalışmadan 16 net çekmiştim bu senede 20+ yapabilirim ama bi işimize yaramayacak desene :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreePinq

dostum geçen sene hiç çalışmadan 16 net çekmiştim bu senede 20+ yapabilirim ama bi işimize yaramayacak desene :)

git mat2 geo falan kas ne yapcan biyo yu

• Mat2 yi full kasıyorum fizikte aynen ama geoda biraz yavaştım hızlanmam lazım artık tavsiyeleriniz için saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.