Şimdi Ara

Biyometrik Fotoğraf?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yeni ehliyetlerde biyometrik fotoğraf isteniyormuş diyorlar, sorum en sonki(10 ocak) direksiyon sınavı geçen kişilere; sizden biyometrik fotoğraf istediler mi? vesikalık fotoğraftan farklıymış herhalde bu fotoğraf, vesikalığı versek kabul etmezler mi? sakal uzatmıştım o kadar şimdi biyometrik foto için aylardır uzattığım sakallardan olacağım hay ben böyle işin... umarım olmaz böyle bişey..

• 10 ocakta girdim direksiyon sınavına geçtim.Kurstan çağırdılar 2 adet biyometrik fotoğraf lazımmış gittim 4 tane çektirdim 10 tl verdim 3 tane aldı belki lazım olur diye.Sağlık raporu da değişmiş yeni sağlık raporunu sağlık ocağından tekrar aldım.
  • Vesikalıkla farklı biometrik. Çektirmen gerekiyor vesikalık kabul etmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • top sakal var kesmem gerekiyor mu

@bnym97 sağlık raporu niye değişmiş
  • zeka52 Z kullanıcısına yanıt
    Yaşlılara ve ehliyeti aldıktan sonra oluşan hastalıklara karşı alınan bir önlem ve gerçekten güzel bir şey olmuş.Bir form veriyor doktor sana orada ki hastalıklar varsa eveti işağretliyorsun yoksa hayırı sonra altında bu formda işağretlediğim kısımlar doğrudur gibisinden bir kısım var oraya isim yazıp imza atıyorsun onun altında da yukarıda ki hastalıkların her hangi biri sonradan oluşursa en yakın karakola bildireceğim gibisinden bir şey var orayada imza atıyorsun.

Yakında sigorta şirketleri de bildiri yayınlar bu hastalıklar sonradan oluşupta karakola bildirmeyenler bu hastalıkları yüzünden kaza yaparsa hasar karşılanmayacaktır gibisinden.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    ben ehliyete kayıt olurken sağlık raporu almıştım. tekrar almam gerekiyor mu şimdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeka52 Z kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    boşuna aldık o zaman

teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.