bugün başımdan geçen bi olayı size danışmak istiyorum arkadaşlar kapıya 2 tane iri yarı adam geldi sabah 11 sıralarında boyları 195 190 vardı doğu şivesiyle konuşuyolardı ellerinde bi dosya vardı bana hemen kimliğini gösterdi "biz asayiş şubeden geliyoruz" dedi "bu evde kim yaşar" dedi ben de babamın adını soyadını söyledim "haa aile reisi o yani dimi dedi" evet dedim dosyaya bakıp "sonra acaba buralarda başka aynı isimde sokak var mı" dedi ben de yok dedim sonra gittiler
şimdi benim anlamadığım bu adamların elinde bi adres var, o adrese geliyolar ama kapıyı açana kimsin diye sormuyolar ve kimliğini bile istemiyolar sadece bi soru sordular ve verdiğim cevabı hemen kabul edip gittiler ben bu işten bişey anlamadım aramızda polis arkadaşlar varsa biraz aydınlatsın yani bu kişiler acaba hırsız mıydı diye de düşünüyorum
belkide kapıyı savunmasız bir kadın açsa cart diye içeri gireceklerdi ama belkide gerçekten işini yapan iki polisti
sivil ise kimliği siz sormalıydınız kapıya polis gelecekse bile sivil polis gelmez
sivildiler üstlerinde polis olduklarına dair hiçbişey yoktu hani bazıları yelek falan giyer öyle bişey de yoktu
zaten ben o kimliğe de güvenmemki cüzdanın şeffaf kısmından gösterilen bi kimlik ne olduğu belli değil
Güvenmemişsin ama cevaplamışsın sorduklarını.İsim de vermişsin.Adamlar bana kalırsa alacaklarını almışlar senden.istersen karakola bildir durumu.
artık bir adreste yaşayan ismi öğrenmeleri zaten kolay ondan bi sorun olacağını sanmıyorum
155i aradım ordan asayiş şubeye aktardılar onlar da o şekilde gelebilirler dedi evrak vermeye ya da eksik evrak istemeye gelmiş olabilirler dedi ayrıca bu aralar bu tarz hırsızlık olayları oluyomu dedim yok hiç o tarz bir olay yok dediler