Bu sene her şey ters gittiği için karamsarlık vardı. Kötüye hazırlanmasak şuan mutluluktan çıldırmayacaktık. Ama haklı çıktın,helallll
Hocan her zaman destekçin olduk bir ara çok abartıyorsun demiştim ama helal olsun nereyi kazandın şimdi?
emrebaba184E
kullanıcısına yanıt
Yozgat tıp. 20953 :)
emrebaba184E
kullanıcısına yanıt
Hocam siz tedirgindiniz doğal ama +21k oldu. 19 binden kastamonu yazan arkadasa da ısrarla gelicek dedik. Diğer arkadas da destekçi oldu. Bence siz de tahmin ediyordunuz ama tedirginlikten kesin konusamiyordunuz :D
Cicek1827C
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle hayırlısı olsun tekrardan bana da niğde geldi
Eyw hocam herkes Sivas'a gidersin derken benimkini bir tek siz bildiniz benim tahmin de tutmuş oldu.
emrebaba184E
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun hocam. Sanırım tek sevinenler tıpçılar ve dişciler oldu bu dönem. Hukuk felan nasıl ileri çekmiş öyle.
Cicek1827C
kullanıcısına yanıt
Onun sebebini mithrandır hocam iyi açıklamış
kaiji_itouK
kullanıcısına yanıt
Hayirli olsun :)
Hocam şimdi tip en son kaç k ile aldı? Ben 22-23 diyordum
21.300 le giremedim yazmış biri
harbi bildin he Ribas falan bilemedi 3679 ile deü tıp dedi bana sen ege dedin ege geldi
blubwestlowB
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun :)
Cicek1827C
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim o tahmin zamanlarında o kadar gelmez gelmez dediler sizin söylediğiniz bayağı iyimser gelmişti
Yalnız tıpa +1500 kontenjan açılmasına rağmen, cenge olan yoğun talebe rağmen sıralamasını yalnızca bu kadar geriye getiriyorsa ben ileri taşımış sayarım
Diş kaçla kapadı merak ettim
Aberrant Warden
kullanıcısına yanıt
500 ü özel ücretli :(
Einar Solberg
kullanıcısına yanıt
Pek bilemiyorum ama 33.2kdan bingol geldi yazan arkadas var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme