Şimdi Ara

'Biz Euro 2016'yı kendi içimizde kaybettik.Suçu Platini'ye atmayalım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon'un kendi illerinin alınmaması sebebiyle,Fenerbahçenin Şükrü Saraçoğlu'nun alınmaması sebebiyle,Bjk'nin de (taraftar grubunun) federasyona olan öfkesini Euro 2016'dan çıkarması sebebiyle yaptıkları protestoları Platini çok güzel kullandı ve Fransa'ya kazandırdı.

Platini'yi kimse suç atmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeD02 -- 28 Mayıs 2010; 16:52:37 >

• Türkiyenin ulaşımı en rahat 2 stadı Şükrü Saraçoğlu ve İnönü Stadyumu alınmıyor, absürd, fantastik şekillerde fotoşopla yapılmış stadyumlar sunuluyor.Biz bile çoğumuz bu stadyumlara inanmadık da Avrupalı mı inansın ki onlarda bile böyle stadyumlar sayılı.
  • Trabzonlu,Fenerbahçeli,Çarşı grubuna mensup arkadaşlar pmden adreslerini atarlarsa 1 kilo kına yollayacağım.
  • tamam... konu kapanmıştır.oh rahatladık kime çatsak diye bakıyoduk bizde...daalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Türkiyenin ulaşımı en rahat 2 stadı Şükrü Saraçoğlu ve İnönü Stadyumu alınmıyor, absürd, fantastik şekillerde fotoşopla yapılmış stadyumlar sunuluyor.Biz bile çoğumuz bu stadyumlara inanmadık da Avrupalı mı inansın ki onlarda bile böyle stadyumlar sayılı.

şampiyonlar ligi finali oynatılmış bir stat ile yapıldığında Türkiyenin en modern stadı olacak tt arena seçilmeyecek ve senin dediğin iki stat seçilecekti öyle mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeD02

Trabzon'un kendi illerinin alınmaması sebebiyle,Fenerbahçenin Şükrü Saraçoğlu'nun alınmaması sebebiyle,Bjk'nin de (taraftar grubunun) federasyona olan öfkesini Euro 2016'dan çıkarması sebebiyle yaptıkları protestoları Platini çok güzel kullandı ve Fransa'ya kazandırdı.

Platini'yi kimse suç atmasın.

ya bırakın başarısızlıktan nemalanmaya çalışıyorsunuz. uefa üyelerinin o giden mektuplardan haberi bile olduğunu sanmıyorum. olsa bile orada yazanların turnuva düzenlemekle bir ilgisi yok.

daha ileri gidip de ilahi adalet diyen olabilir ama o zaman da başka biri çıkıp vatan haini derse kızmamak lazım

• istanbul için hiç kimse bişe diyemez uefa bir şehirde en fazla 2 stada izin veriyo bunlarında telekom arena ve olimpiyat stadı olması gayet normal zaten ama böyle bir organizazyonda trabzon gibi bir futbol kentinin olmamasını hiç kimse kabul edemez her aklı başında adam trabzona haksızlık yapıldığını zaten dile getirdi. bende bir trabzonlu olarak bunlardan çok rahatsız oldum şampiyonayı kazanmamıza üzülmedim ama sevinmedimde sanki sıradan bişeymiş gibi algıladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülke olarak bunu haketmedik
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trabzon' un ulaşımı, yatak kapasitesi vs. si standartları karşılayamamış olmalı ki almamışlar. Bir kez daha aday olursak yine alınmaz gibi geliyor.
  • Hadi FB stadının otopark sorunu vardı vs..Koskoca UEFA kupası finali oynandı onu da geç..O da sayılmasın..Trabzona hakikaten ayıp edilmişti.Ama eğer biz istiyorsak yıllardır aynı teraneyi denemek yerine daha somut şeyler olmalı..Sen yap stadı ulaşımı vs..Dersin ki arkadaş bu bu bu..Ben istiyorum ..O zaman kazanırsın..Proje ile maketle olcak şey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

Trabzonlu,Fenerbahçeli,Çarşı grubuna mensup arkadaşlar pmden adreslerini atarlarsa 1 kilo kına yollayacağım.

Sayısı fazla bir kesime yolluyosunuz kargaşa çıkabilir aralarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Trabzon' un ulaşımı, yatak kapasitesi vs. si standartları karşılayamamış olmalı ki almamışlar. Bir kez daha aday olursak yine alınmaz gibi geliyor.

koskoca 6 senede 20 -30 km lik bir metroyu yapamıyosak bırakalım biz o zaman böyle işleri trabzonun yatak kapasiteside çok iyi durumdadır ilde yanılmıyosam 3 adet beşyıldızlı otel var ayrıca 3 ve 4 yıldızlı otel sayısıda baya fazla havayolu ulaşımı desende ondada sorun yok
  • Tanıtımdan kaybettik koyarsan Fbli Gsli beğenmezler tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Trabzon' un ulaşımı, yatak kapasitesi vs. si standartları karşılayamamış olmalı ki almamışlar. Bir kez daha aday olursak yine alınmaz gibi geliyor.

koskoca 6 senede 20 -30 km lik bir metroyu yapamıyosak bırakalım biz o zaman böyle işleri trabzonun yatak kapasiteside çok iyi durumdadır ilde yanılmıyosam 3 adet beşyıldızlı otel var ayrıca 3 ve 4 yıldızlı otel sayısıda baya fazla havayolu ulaşımı desende ondada sorun yok

Trabzonun iç ulaşımı değil Trabzona ulaşım konusunu diyorum. Trabzon çok şampiyon olan bir il ama bu turnuvanın orada düzenlenmesi zorunluluğunu getirmez bence.

Bizim ülkemiz çok geniş topraklara sahip ama buna rağmen tren ve uçak konusunda çok kısıtlıyız. Tren komünist icadı diye yıllarca dışlanmış, hava yolları hala bana göre emekleme döneminde. Teknoloji de bence abartıldığı kadar kötü değiliz.Alt yapı sağlanırsa çok hızlı adımlarla gerekli yatırımlarla açığa çıkabilirdik.

Ayrıca ben stadları girmedi diye Euro 2016 ya iyi ki giremedik diyenleri anlamıyorum. Memleketin kalkınması sizin tuttuğunuz takımdan önde mi? Yapmayın etmeyin.

• Trabzonsporlu olduğum halde oraya stad yapılmadı, şuraya yapıldı felan muhabbeti yapmayacağım. Açıkcası ben Konya'nın ve Kayseri'nin orada olmasına anlam verememiştim. İstediğiniz kadar doğuyu yok mu sayalım muhabbeti yapabilirsiniz ama bazı şeyleri göz önüne almak gerek. Euro 2016 birde Ramazan'a denk geliyordu ki bu çok büyük bir eksi etkendi. Ben inanmıyorum ki o şampiyonada olay çıkmasın. Atıyorum İsveçli, Almanyalı gençler sokakta bira içecek ramazan da, bizim '' hoşgörülü '' halkımızda buna tepki vermeyecek. Bunun sonu çok daha farklı noktalara gidebilirdi. Aldığımza pişman dahi olabilirdik. Sadece bu iller değil Taksim'de olan yılbaşı rezilliklerini felan biliyorsunuz. Taksim'de iki turist öpüşüyor diye saldıran temizlik görevlisini unutmadık biz daha. Bunlara rağmen ben de isterdim tabi almamızı -ki zaten alamama sebeblerimizin bunlar olduğunu sanmıyorum da. Sağlık olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.