Şimdi Ara

Biz neden zengin değiliz ? Bol SSli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EzoBride

Acaba o kadar parayı nasıl kazandılar yav ne yaptılar acaba?

Hocam adam rapper.Tabi sadece rapten kazanmamıştır bu kadar tahminim başka illegel olaylarda olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para varsa range rover, para yoksa game over,
  • adam dubaide yaşıyor orada devlet çalışmayana bile maaş veriyor adamın bi petrol kurusu varsa zaten köşeyi ondan dönmüştür

ama unutma dubai paraları saçıyor peki sen hiç dubai üretimi bi araba telefon bilgisayar parçası gördünmü ? yok çunki işleri güçleri yatmak

petrol para etmeseydi açlıktan ölürlerdi ..

ama bak avrupa ülkelerine dünyadaki herşeyi onlar üretiyor biz anca tüketiyoruz sende bu kafayla tüketiceksin ve Türkiyenin cari açığı senin gibi görmemişler yüzünden dahada büyüyor ve büyüyecek

ikinci olarak dubai denilen yer parayla ayakta duran bi ülke yoksa bi savaş çıksa dubai yine parayı amerikaya basıp beni kurtar diye ağlayacak yoksa bi savaş olsa kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 5 Ocak 2015; 11:00:30 >
  • adamlar resmen gta hayatı yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

adam dubaide yaşıyor orada devlet çalışmayana bile maaş veriyor adamın bi petrol kurusu varsa zaten köşeyi ondan dönmüştür

ama unutma dubai paraları saçıyor peki sen hiç dubai üretimi bi araba telefon bilgisayar parçası gördünmü ? yok çunki işleri güçleri yatmak

ama bak avrupa ülkelerine dünyadaki herşeyi onlar üretiyor biz anca tüketiyoruz sende bu kafayla tüketiceksin ve Türkiyenin cari açığı senin gibi görmemişler yüzünden dahada büyüyor ve büyüyecek

Bizde şans olsa orada doğarmışız zaten.Türkiye'de doğarak hayata 1-0 geriden başlamışız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

adam dubaide yaşıyor orada devlet çalışmayana bile maaş veriyor adamın bi petrol kurusu varsa zaten köşeyi ondan dönmüştür

Bizde şans olsa orada doğarmışız zaten.Türkiye'de doğarak hayata 1-0 geriden başlamışız..

Ben hiç zenginliğiyle yada aldığı maddi şeylerle övünen bi ülke görmedim , ama ürettiği teknolojilerle sanayisiyle övünen ülke çok , dubai hiçbişey üretmiyor adamlar içme suyunu bile dışardan satın alıyorlar ülkede su yok,tek bildikleri şey harcamak, aha amerika petrol fiyatlarınıda iyice düşürdü dolar gittikçe değer kazanıyor yakında petrole bağımlılık azaldığında elektrikli araçlar vs. iyice yaygınlaştığında yine amerika yiyecek işin kaymağını

Önemli olan sen yaşadığın ülkede torunlarına güzel bir ülke bırakabiliyormusun ne yaptın dünyayı değiştirmek için hangi buluşları gerçekleştirdin?

bizim ülkede herkes yiyor ama kimse birbirini düşünmüyor herkes birbirinin arkasından iş çevirme peşinde niye çunki aile yapısından kaynaklanıyor bunlar , ve dikkat ediyorum da hep belirli şehirlerin insanları yapıyor bunları neden cunki cahilli çok çunki aile içi eğitimzislik çok adamın babası diyorki oğlum devlet malı bulunca yumulcan yiyecen diyor e bunun çocuğu napar gider yer fırsat bulunca gider milleti dolandırır sonra cumaya gider dua eder.

teknoloji sanayi herşeydir ,petrol sadece gelip geçicidir zenginlik gelip geçicidir isterse 10 tane bugatti alsın yine kazanan o bugattiyi üreten ülke olucaktır , cunki o arabalar birgün eskir yenisi çıkar ve yine satılır burada kaybeden her zaman dubai olucaktır ... kazanansa almanya

ekstra olarak tamam ülke olarak iyi olmayabilir belki durumumuz peki ya afrikanın fakir bi kentinde doğsaydın daha mı iyidi yada şeriat ile yönetilen sudi arabistanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 5 Ocak 2015; 11:11:57 >

• Eğer zamanında ailen mantıklı yatırımlar yapsaydı sende zengin olabilirdin.

• Bu devirde zengin olmanin kurallarini acikliyorum bana göre daha dogrusu rahat yasayip bir omur gecinmenin

1-ya topcu ya popçu olacaksin
    2-babadan dededen miras kalacak
    3-türlü türlu kirli işlere uğrasacaksin
    4-hükumete yalakalik yapip sehrin en guzel yerindeki arsayi kapatip rezidanslar yaptiricaksaniz
    5-toplum teknoloji ihtiyaclarini kapatacan (bakin Instagram diger sosyal sitelere gore daha yenidir)
    6-Tvleri cikip orani burani göstereceksin ( günümüzde moda)
    7-çalacaksin ( yine günümüzde moda)

Edit: eklemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 5 Ocak 2015; 11:39:16 >
  • Allah iman zenginliği versen kardeş

• herkes zengin olursa ohoooooo, ekmeği 100 liraya alırdık. kimisi şanslıdır, kimisi çalışarak zengin olur. kimseyi ilgilendirmez. zenginin parası züğürdün çenesini yorar
  • Milyon dolarlar kazanin demedik zaten rahat yasarsiniz dedim biz türk milleti olarak tembeliz calismayi sevmiyoruz bende dahil nerde kolay iş oraya bakiyoruz hemen

• Ne kadar zengin olduğun değil ne kadar verebildiğin önemlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: 707

%1
     Biz neden zengin değiliz ? Bol SSli

saçmalık, zengin olamayan herkes aylaklık etmiş, zengin olan herkesde çok çalışmış zannediyorsan yazık

Babadan zengin olsa bile babası çok çalışmıştır o da babadansa aynı şekilde

• Adam zengin ama yırtık pantolon giyiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LecAss

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: LecAss

Emin ol boylesi daha iyi. Cok zengin olup aldigin arabanin pek bi manevidegeri olmuyor. Ama orta durumlu olup orta halli bi araba aldin mi o rabaya evladin gibi bakarsin. Gitgide yukseltirsin arabani. Bu bi basaridir ve insani mutlu eder. Ama zenginlerin boyle bi basarisi hic bir zaman olamayacak

BU NASIL TESELLİ BİRADER ADAM LAMBORGHINIYE BİNİYOR SENİN DEDİĞİN ŞEYE BAK.

Lambo ya binebilir ama o onun icin siradanlasmistir bak. Alin terin ile kazandigin parayla araba alman cok daha mutlu eder insan bence

Zengin olanların alın teri dökmediğini düşünmek.. Sana o kadar para verelim gece uyku uyuyamazsın ne alın terinden bahsediyosun

• Ben bu kadar zenginliği özenilesi bulmuyorum. İnsan bu kadar zengin her şeye sahip olursa hayat aşırı derecede sıkıcı olmaz mı. Ben her zaman mutlu yaşamama istediğim 2 şeyi rahatça alabilip 3. sünü düşünerek almama yetecek kadar para isterdim. Aşırısı bence insanı
    intihara bile sürükler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.