Şimdi Ara

Biz Şimdi Napcaz? Teknolojik Ürün Fiyatları Uçtu. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
25.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Namaz kildigimda saglik sihhat helal lokma icin dua ederim,son 3 yildir Akp ye oy veripte zirlayanlari Allahim sen daha beter et diye dip not dusuyorum.
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Gelişmiş ülkeler interneti temel haklara bile soktu.

Sana gereksiz demek ki

İnsanlara lazım sen kullanmıyor olabilirsin
  • Laptopu mu yiyorsunuz ac mi kaldiniz ? Yazik valla bu zihniyete laptop zamlandi ben ne yapicam annneeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPHAR3X

Kim ne derse desin.Bu düzen çok absürt bir olay olmadığı sürece değişmeyecek.Ülkemizde protesto etme diye bir kavram yok ki.Buraya gelip vay efendim yeter yok şöyle olduk böyle olduk demekle oluyor mu? Her seçim yine oylar aynı yere gittiği sürece siz buradan yazsanız ne olur? X ülkesinde benzin 5-10 kuruş zamlandığı için ülkeyi yakıyorlar meclis geri çekiyor.Bizde olunca ben hep 50 lira alıyorum zaten deniliyor.Demek istediğim kimse bir şeyleri artık somut olarak dile getirmediği karşı çıkmadığı sürece siz daha çoook konu açarsınız buralara.

Yiyosa protesto edin polisten once bizi bulursunuz . Polislerimiz sehit oluyor bunlarda polise karsi cikacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles. -- 8 Ocak 2017; 17:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Ben hiç uyumadım ama sen çevrende çok uyuyan olduğundan uyumaya başlamışsın.
    Uyanda balığa çıkalım.

Ben senin için demedim hocam. Kusura bakma.

bir kesim var sürekli bir mucize beklentisi içinde. Maalesef bor madeni de en büyük parçası. Buna istinaden yazdim

Çözüm sadece çalışmak başka birşey değil. Üretim ve arge yapmadan muasır medeniyet seviyesi imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

quote:

Orijinalden alıntı: SPHAR3X

Kim ne derse desin.Bu düzen çok absürt bir olay olmadığı sürece değişmeyecek.Ülkemizde protesto etme diye bir kavram yok ki.Buraya gelip vay efendim yeter yok şöyle olduk böyle olduk demekle oluyor mu? Her seçim yine oylar aynı yere gittiği sürece siz buradan yazsanız ne olur? X ülkesinde benzin 5-10 kuruş zamlandığı için ülkeyi yakıyorlar meclis geri çekiyor.Bizde olunca ben hep 50 lira alıyorum zaten deniliyor.Demek istediğim kimse bir şeyleri artık somut olarak dile getirmediği karşı çıkmadığı sürece siz daha çoook konu açarsınız buralara.

Yiyosa protesto edin polisten once bizi bulursunuz . Polislerimiz sehit oluyor bunlarda polise karsi cikacak

Protesto demokratik bir haktır. Adam polis ile mi carpisalim demiş? Mesajınız ne alaka anlamadim

Polis hepimizin polisi. Hiçbirinin tırnagina taş değmesin.

• Achilles. kullanıcısına yanıt
    Kimsenin polise karşı olduğu falan yok neyin kabadayılığını yapıyorsunuz ? Benim anayasa ile korunan ama günümüzde uygulanmayan protesto hakkım var.Sen kim oluyorsun da bana karşı oluyorsun? Kazandığım 3 liranın 1ini kendine alan devlet geri kalan 2 lirayı ile de geçin bir şekilde diyor.Peki geçinebiliyor mu insan ? Teknolojiden yenilikten uzaka sadece yeme içme için yaşarsa evet.Neden hayat kalitemi sürekli geliştirmek yeni şeylere sahip olmak varken sadece boşa yaşan sıradan bir insan olayım? Elbet günün birinde işin ucu size dayanınca sizde başlarsınız isyan etmeye ama çoktan geçmiş olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes halinden şikayetçi ama Akp her dönem %50 oy alıyor.
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    Bi laptop icin protesto edecek aslan parcasi
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    Sanane kardeşim ederim.Laptop içinde ederim bir parça ram için bile ederim.Değerinin kat ve kat üstüne satılan bir şeye istediğim şekilde itiraz ederim.Tüm dünya 1 e alırken ben neden 5 vermek zorundayım? Ha ülkecek gelirimiz çok mu yüksek ki her şey pahalı olsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parola18 kullanıcısına yanıt
    Büyük resmi görün işte böyle!!!1
  • Arkadaşlar bu gerçekten dramdır haksızlıktır soygunculuktur. Bu adamlar ne yasa yaptıysa ne konuda harekete gectiyse halkın zararina kendilerinin ve yandaşlarının yararına oluyor amaç sadece kendilerinin ve kendi yandaşlarının kazanmaları bu adamlar güya müslüman politikası yapan ama dünya malına en çok değer veren bunun için halkı soyan insanlar

Adamlar sürekli bir vergi bir kısıtlama bir zam uyguluyor sürekli ve üzerine üzerine ekliyorlar kendileri mercedes maybach a binip altın klozetlerde sıçmak için

Buna bir dur deyin ve bu ulkede uretilmeyen hiç bir şeyi gerçekten çok ihtiyacınız yoksa bu ulkeden almayin biraz dişinizi sıkın

Türkiye'de uretilmeyen hiç bir ürünü ülkemizden almayalım

-Gerçekten gerekmedikçe almayın

-Gerekiyorsa da türkiye'den özellikle de yandaş firmalaradan almayın

-ihtiyaçlarınızı ozellikle dışarıdan almaya çalışın

Bizler bu şekilde protesto ve boykot etmeliyiz biraz dişimizi sıkmalıyız

Normalde devlet halkın refah ve mutluluğu için çalışırken bizim ülkemizde halk devletin refah ve mutluluğu için çalışıyor

Tamam yollar köprüler (Bunun dışında hiç bir faaliyet yok) yapılıyor ama en ucuz arabada %100 vergi en pahalı arabada %280 vergi uygulanıyor

Teknoloji çağında yaşıyoruz ama teknoloji Türkiye'de ulaşılması zor bir lüks olmuş durumda

• her zaman 50 liralık alıyorum dolar beni etkilemiyo sonuçta türk lirasıyla alış veriş yapıyoruz. koca reisin önderliğinde tüm dünya türk lirası kullanacak allahın izniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Ben hiç uyumadım ama sen çevrende çok uyuyan olduğundan uyumaya başlamışsın.
    Uyanda balığa çıkalım.

Ben senin için demedim hocam. Kusura bakma.

bir kesim var sürekli bir mucize beklentisi içinde. Maalesef bor madeni de en büyük parçası. Buna istinaden yazdim

Çözüm sadece çalışmak başka birşey değil. Üretim ve arge yapmadan muasır medeniyet seviyesi imkansız

Sende kusura bakma o zaman beni alıntılayıp o yorumu yazınca tuhaf geldi.
    Burda az çok kimin ne olduğunu bildiğim için sana uyumaya başlamışsın dedim, şakşakçı olsan daha farklı olurdu yorumum.

Her işte alt yapı önemli ama işte dene yanıl yöntemiyle yönetiliyoruz. Tutarsa biz yaptık eşliğinde türlü şovlar, tutmazsa kandırıldık.

Neyse dediğim gibi ne yazsak faydasız pembe bulutların dağılıp arkasından gelen fırtına sonunda gemide hayatta kalanlar, gemiyi çok önce terk eden kaptan ve tayfasından, geriye ne kaldıysa ne kurtardıysa onla yaşamaya çalışacak.

• asosyal mühendis kullanıcısına yanıt
    Hocam laptop pişmanlıktır bence masaüstü al rahat et
  • Şuan 4 milyara kurdugum pc 9 milyar olmuş evet 2000 model doganla takas etmek isteyen olursa pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Apple işlemci var mı ? Hayır yok ama iphone var , adam dizayn ve yazılım kısmı ile işi götürüyor yani artı değerle.
    Bu şekilde artı değer ülkede kalacak bu da zamanla olacak birşey.

Ürün yelpazesi tv ve beyaz eşyadan (telefonları üründen saymıyorum bile çöp) ibaret olan bir firma Vestel. Alınacak neyi var da alalım? Üstelik ederine +300 koyup öyle satıyorlar.
  • @Achilles.

2017 yılındayız teknoloji çağındayız bütün ülkelerde teknolojik kullanım gelişmeler almış başını gidiyor ama bizde gelirimize oranla o kadar pahalı ki sadece yeme icme barınma gibi ilk çağ ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz neymis bilgisayar cok mu önemliymis diyorsun

Evet suan dunyada en onemli seylerden biri teknoloji ve kullanım kolaylığı

Bu devlet bize ne yapmis sen bana bir tane örnek ver helal olsun diyeyim 2017 yılına gelmişiz ne vermiş bize bu devlet normalden fazla ?

Normalde devlet halk icin calisir bizde halk devlet icin calisiyor
  • Evet bende isterim teknoloji yi yakalamayı ama olmayınca olmuyor. Bu halimizede şükürler olsun. Beterin beteri var derler. İnşallah gün gelir şuan ki halimizi mumla aramayız...
  • Üretim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.