Bildirim
biz temmuz sıcağında sınava nasıl gireceğiz??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
elenicek -
sınıflara klima şart -
“Hayat adil değildir; buna alışsanız iyi olur.” Bill Gates -
Klima diye bişey var antalyada her evde iki klima aynı şekilde sınıflarda öyle duramassın yoksa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Antalyada her okulda klima oluyor. Hatta ben o sıcak havada hırka bile alıyorum yanıma sınıflar aşırı soğuk olabiliyor
Sınava girelim de sıcağı kalsın. -
Kpss her sene Temmuz ve Ağustos sınavlarında yapılıyor. Merak etmeyin bir şey olmaz. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 17:45:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saat 10 -12 arası sıcak olmaz o kadar asıl sınavdan sonra ter akacak bir yerden -
kış insanı olarak yazdan nefret ederim şort ve 0kol ile gideceğim
ha 2saat önce akmış ha 2saat sonra akmış sonuçta o ter alacak
Ben Diyarbakırdayım hocam burada nem olmadığı için daha rahat.Mersin erdemlide tatildeyken klimasız duramıyorduk oradaki insanlar yazın ne yapıyorlar çok merak ediyorum..quote:
Orijinalden alıntı: ihatemath
.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 17:46:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
“Hayat adil değildir; buna alışsanız iyi olur.” Bill Gates
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X