Şimdi Ara

Biz uyurken uyanık olan birşey var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yaşındaydım çok geç olduğunda eve gitmez evdekileri uyandırmamak için babamın ofisinde uyurdum bazen. Ofis heryeri lambiri kaplı pencereleri olmayan uzun bir koridorun sonunda yine pencereleri olmayan duvarları sadece tahtalardan oluşan bir ofisti. Yine geç bir vakitti. Babamın ofisine gidip uyuyacaktım. Ertesi gün pazardı ve oraya kimse gelmeyecekti. Yani istediğim kadar uyuyabilecektim. Hava çok soğuktu. Şu ortasında 3 tane çubuk olan ısıtıcılar var. Onlardan birisini yaktım ve koltukta uyudum. Sabah uyandığımda elektrikler kesikti. Oda buz gibiydi. Işıklar açık uyumuştum ama ışık yoktu karanlıktı. Sobadan kaynaklı olabileceğini düşünerek sigortaları kontrol etmek için bulundukları yere doğru yürüdüm. Daha oraya varmadan elektrikler geldi.

Yattığım yere döndüğümde yastığımın elektrikli sobanın üzerine düştüğünü gördüm. Hemen yastığı kaldırdım. Yastığın üzerinde tam o çubuklardan birisinin çizgisi oluşmuştu. Yani yastık alev almadan hemen önce elektrikler kesilmiş ben uyanana kadar gelmemişti. Yastık alev aldığı anda heryeri lambiri olan ofiste nasıl bir durum yaşanacağını tahmin ediyorsunuzdur. Bu gerçekten yaşandığında insana olağandışı geliyor. İşte o gün o gücün varlığından haberim olmuştu. Belki tesadüf diye düşünenleriniz olacak ama böyle bir durum yaşadığınızda bunun tesadüf olamayacak kadar ayrıntılı bir kurgu olduğunu anlıyorsunuz.

O günden sonra hep o gücü aradım. Ben uyurken uyanık olan şey neydi? Uyuyan insanların yüzlerine doğru ani hareketler yaptım. Bunun gibi bir çok deneyler yaptım. Uyurlarken bunu farkedip tepki verdiklerini gördüm. Uyuyan bir insanın üzerine su atar gibi yaptığımda bunu algıladıklarını ve ani tepki verdiklerini gördüm. Sizde deneyebilirsiniz.

Rüyamıza tanıklık ettiğimiz yerden hayatımıza tanıklık eden birşeyin varlığını idrak ettim. Bilmiyorum böyle şeyler yaşayan var mı ya da benim kadar bu konunun üzerine giden ama yaşadığımız hayat öyle o kadar basit bir hayat değil. Bunu çok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 8 Mayıs 2015; 1:26:55 >

• Okumadin ormanlik alanda tekim tirsiyom sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığın başlık bi filmin sloganıydı diye hatırlıyorum ama filmi hatırlayamadım
  • ben okudum kardeş katılıyorum

• Olum o nasıl başlık lan aklıma başka şey geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Okumadin ormanlik alanda tekim tirsiyom sonra

Herkes yattı bi ben ayaktayım , bende korktum okuyamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uyuzgezerlik olabilir mi? o guc senin icindedir belki hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

uyuzgezerlik olabilir mi? o guc senin icindedir belki hocam.

Nasıl bir uyurgezerlikse sanırım santralden kesip gelip tekrar yattım elektriği
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

uyuzgezerlik olabilir mi? o guc senin icindedir belki hocam.

Nasıl bir uyurgezerlikse sanırım santralden kesip gelip tekrar yattım elektriği

uyurgezerlikte her sey yapabiliyorsun da santral isi de bozuyor :)

• Uyuyan arkadaşımın suratına su atar gibi yaptım horlamaya başladı ters tepti csb

• Baslık sakat
  • Melekler..

• Doctor Who'nun bu konu üzerine bir bölümü var. 8. sezon olması lazım.
  • Aynen görünmeyen varlıklar üzerine bir bölümü vardı.

• Tamamen şans böyle şeylere inanmayın.
  • uyuyan kişilerin algılaması tamamen beyinlerin algılaması bir nevi sinyal dalgası gibi bir şey. uyuyan birine baktığınızda onun uyandığını veya kıpırdadığını görürsünüz diye bir yazı okumuştum. denedim gerçekten de aynısı oldu kıpırdadılar.
  • CSB. The bomb has been planted!

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Doctor Who'nun bu konu üzerine bir bölümü var. 8. sezon olması lazım.

Ama görünmeyen şeyler birer korkuydu

• Birden zebani çıkacak sandim hayal gucun olmasin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.