Şimdi Ara

bizden neden parlak projeler cikmiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_ermag155

Buluta aburcubur dolduracak. Sistematik değil. Kafayı fazla zorlarsan sıyırırsın.

Herife bak nimetlerinden yaralaran ama geliştirme diyor... kafayı sıyırmışız.
    bu video ile mahkemeye verilir bu adama ülkenin gelişmesini önlüyor bide bakanı.

bu video ile mahkemeye verilir demek bu adam ha, vay be, bu t..şak geçtiğin adam hakkında sana bir iki şey söylerdim de başımın belaya girmesi riski çok fazla, nolur nolmaz ulaştırmayla işimiz var başımıza bela almayalım gece gece

ayrıca bu işler öyle tübitak aselsan proje listelerini kopyalayıp yapıştırarak da olmuyor, tübitak zaten yalan da aselsan gene kısmen tıraş, hazır gelen cihaz zaten byte kodu ile parametrik olarak yönetiliyor, rs485 veya rs232 ile seri port üzerinden çaktığın parametreye göre adam cihazı yönettiriyordu zaten, tasmus tarafından biliyorum yani olanı biteni, astrium x-band sspa falan az uğraşmadık tonlarca checkbox dizerek arayüze byte kodu oluşturmak için, yok onun sırası böyle yok şunun sırası böyle, checkbox lan bas geç diyemiyorsun ama, ha ama hc de ar-ge bölümünün çok bomba bir ekibi vardı, uym de bildiğin cs1.6 partileri dönerdi fazla mesaiye kalıp ek ücret alarak ahahah, sonrasında artık işi supervisor daha sıkı kontrol ederek ve güvenlik kameraları monitörleri çekecek şekilde monte edilerek falan engellenmişti o işler, ulan ne günlerdi ya telekom ekibi alırdı azerbaycan telsizlerine attığımız kriptolu firmware için test yapıyoruz bahanesiyle eline telsizleri, çeker giderdi falan sağa sola kimse de birşey diyemez adamlara bahaneleri sağlam olduğu için falan, binada sadece içecek otomatı vardı bunlar gider abur cubur alır gelirdi falan teste çıktık diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

programlama bilgisi ve dersi için bir teşvik yok ortada.
    İnsanların aklına nasıl fikirler geliyordur da belki de yok olup gidiyordur. Yani icraat yok.
    Crytek var bu arada

ya mevzu programlama değil, türk insanının aklına buradakiler de dahil ilk olarak oyun ya da web sitesi yapmak geliyor, olay burada bitiyor yani bilgisayar dediğimiz şeyden anladığı bu bizim milletin

fikirlerinin peşinde koşmazsan da kazanamazsın ayrıca, tabii ki kendin yapımında bilginle dahil olabileceğin fikirlerden bahsediyorum, yoksa lavaboda fikir şey yapan arkadaşlar var forumda bile, herifin biri en son yakıtsız motor yapıyordu fizik kurallarını tamamen hiçe sayarak falan

işin gerçi niye bu durumda olduğuna dair süper bir yazı var taze düşmüş

https://medium.com/@guvenindahouse/turk-milleti-ve-sikinin-ucuyla-i-s-yapmak-gerce-i-e7b170699056

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

İnsanların aklına nasıl fikirler geliyordur da belki de yok olup gidiyordur. Yani icraat yok.
    Crytek var bu arada

ya mevzu programlama değil, türk insanının aklına buradakiler de dahil ilk olarak oyun ya da web sitesi yapmak geliyor, olay burada bitiyor yani bilgisayar dediğimiz şeyden anladığı bu bizim milletin

fikirlerinin peşinde koşmazsan da kazanamazsın ayrıca, tabii ki kendin yapımında bilginle dahil olabileceğin fikirlerden bahsediyorum, yoksa lavaboda fikir şey yapan arkadaşlar var forumda bile, herifin biri en son yakıtsız motor yapıyordu fizik kurallarını tamamen hiçe sayarak falan

https://medium.com/@guvenindahouse/turk-milleti-ve-sikinin-ucuyla-i-s-yapmak-gerce-i-e7b170699056

Bu genel konuda Turk insanini en cok vuran mali kaynak ve hepsinden onemlisi fikirleri devam ettirebilmek var. Hem programcilikta programlama dedik ama eger adam yakitsiz motor calisacagina inaniyorsa bilgi eksikligi vardir. Mantikli fikir cikiyor insanda yakitsiz motor gibi degilde gunes enerjili oyuncak araba gibi ama gerceklestirmek onemli.
    Bu yaz icin arduino robot projem veya mini gunes paneliyle calisan laptop sogutucu vantilator fan yapma projem vardi mesela seneye biraktim ikisinide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 21 Temmuz 2014; 3:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha Sanay

Kardeşim anlaşıldı kafan güzel her projeyi bizmi bulacaz 2proje Amerika 1tane Fransız vs vs her ülke bişeyler buluyo ayrıca lidyana.com nasıl dünya çapında nam salmış değil bi araştır şu gönderdiklerimin hepsi 3-4 dilde kullanılan dünya çapında uygulamalar ayrıca gelecek bizim ülkemizde silikon vadisinin bi benzeri kuruluyo trilyonluk yatırımlar yapılıyor parlak projeler,mühedisler çıkıyo önce bi araştırmayı öğren okumayı sonra eleştir sonra yap bu acımasız yorumları tembellik senin tanımlayıcı özelliğin olmuş okumuyosun araştırmıyosun gönderdiklerimi bile araştımamışsın evet çok gelişmiş projelerimizde var az gelişmişlerde var sanki yabancıların hepsi mükemmel uygulamalar yapılıyo okumadan araştırmadan tartışamazsın

Bide bloğunun iyi olduğunu idda etmene gerek yok örnek veriyorum sende tembelsin kopya yayınlar yapıyosun anladınmı senin gibi kopyacı okumayan aaraştırmayan öğrenmeyen ve öğrenmeyi reddeden insanlar yüzünden gelişemiyoruz

bide hakaret falan etmiyorum sadece neden ısrarla anlamamak için ısrar ettiğini merak ediyorum

konuyu ne saptırdın be millet olay çıkarmak için can atıyor ayrıca arkadaşa katılıyorum Türkiye'de yazılıma yeteri kadar önem verilmiyor yeni projelere destek verme daha yeni yeni başladı ülkemizde

• Video Tapes kullanıcısına yanıt
    Ne saptırması ne diyosun kardeşim sen ben konuyla ilgili konuştum tamamen ayrıca ben kendi çapımda etrafımdaki bütün yazılımcilara destek veriyorum ayrica ülkemiz yeni yeni gelişmeye başlamadı sizin yeni haberiniz oluyo bu gelişmelerden okuyun biraz okuyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne saptırması ne diyosun kardeşim sen ben konuyla ilgili konuştum tamamen ayrıca ben kendi çapımda etrafımdaki bütün yazılımcilara destek veriyorum ayrica ülkemiz yeni yeni gelişmeye başlamadı sizin yeni haberiniz oluyo bu gelişmelerden okuyun biraz okuyun

sen ilk önce bir yorumları okumayı öğren ondan sonra yorum yap
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

Crytek var bu arada

Bu genel konuda Turk insanini en cok vuran mali kaynak ve hepsinden onemlisi fikirleri devam ettirebilmek var. Hem programcilikta programlama dedik ama eger adam yakitsiz motor calisacagina inaniyorsa bilgi eksikligi vardir. Mantikli fikir cikiyor insanda yakitsiz motor gibi degilde gunes enerjili oyuncak araba gibi ama gerceklestirmek onemli.
    Bu yaz icin arduino robot projem veya mini gunes paneliyle calisan laptop sogutucu vantilator fan yapma projem vardi mesela seneye biraktim ikisinide

finansman elbette ciddi bir problem, ama bundan ziyade insanımız bilgisi sahibi olmadan fikir sahibi olma konusunda çok iddialıdır, tam bir ortadoğu ülkesiyiz yani bu konuda maalesef, ilimle irfanla alakası olmayan bir milletin icat çıkarması elbette beklenen birşey değil

al oku konuyu, parlak beyinlerini kendin gör de finansman sağlar mı mantıklı bir adam düşün yani

http://forum.donanimhaber.com/m_68898843/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: MüminKardeş

quote:

Tembellik değil cahillik var bilmiyolar bilmeyen insan bişey yapamaz yukarda verdiğim örnekler belki %1 dir bizim projelerimizin böyle söylemek davranmak bi işe yaramaz insanları eğitmek gerek öğretmek gerek siz burda konuşunca insanlar öğrenmiyo ayrıca o arkadaş müminkardeş te çok büyük bi yazzılımcıymış özgün fikirlerle dünyayı sallamış gibi davranmasın eğer yapılan iyi şeyleri eleştiriyosan daha iyi olmalısın güncel gözükmek öyle olmuyo ben robot.txt kullanmıyorum ayrıca ajansım yok sadece okuyup yorumluyorum ingilizcemi geliştirmeye ve haberleri yakından takip etmeye çalışıyorum sen bi bloğu düzgün yapamamışsın yapılan projeleri eleştiriyosun hemde acımasızca yani

Niye bloguma benim dusuncelerime katilmadigin icin hakaret ediyorsunki ben dogru duzgun tartismak istedim sadece ben soyle boyle yaparim diye iddiadada bulunmadim.

Ki milletimi savunurum gerektigi yerde ama benim sordugum sorunun disina ciktiniz gibi geldi bana. Benim sordugum facebook gibi instagram gibi bircok insanin hayatindan bir parca olan harikulade fikirler neden bizden cikmazdi.

Hocam bırakın ya, doğru bir cevap vereceğin isanmıyorum.

@Taha SanayLidyana.com'u ben ilk kez duydum, benim cahilliğimdir belki ama 1 ispanyol 1 rus 2 tanede Amerikan arkadaşıma sordum onlarda duymamış bilmem.

Hocam arkadaş blogunun iyi olduğunu veya kendisinin profesyonel olduğunu söylememiş, sadece mensup olduğu ve bizim mensubu olduğumuz Türk ırkının neden uluslararası üne sahip bir projesi olmadığını sormuş, tıpkı Facebook, instagram veya dropbox gibi.

• quote:

Ayrıca bloğunu inceledim başka sitelerden yayın çalarak olmaz bu işler özgün ol tembel olma ayrıca sakın "ne çalması?" deme ben o yayınların hangi sitelerden alındığını söylerim sana biraz araştır oku sonra kendin yaz az önce tembelleri eleştiriyodun acaba senin yaptığın ne tmm haber aynı olur ama yorumlama farkıldır kişiden kişiye değişir haberleri tek tek oku sonra kendi haberini yaz ayrıca haber siten hep diğerlerinden sonra ve kopya yayınlar yaptığın için google seni indexlemez benim ingilizce bir bloğum var ve Casper VIA A6108 Review isimli yazım google tarafından 1.sıraya indexlendi yazıyı yazan ilk bendim bir gazateden okudum ve yorumladım inanmıyorsan

https://www.google.com.tr/search?hl=tr&as_q=Casper+VIA+A6108+Review&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=lang_en&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=&as_occt=any&safe=images&as_filetype=&as_rights=

bakabilirsin

Kopya yayınla bi yere varamazsın

arkadaş lidyana'ya kafayı takmış

• Orda birsürü örnek var asıl siz kafayı bana takmışsınız sizin tembelliğiniz kültürsuzlugunuz kuyruk acısı olmuş orda projeleri incele bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.