Şimdi Ara

bizdeuygun.com alış veriş yapan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• siteyle ilgili bilgisi olan yok mu
  • lenste is özelliği yok tercih etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

lenste is özelliği yok tercih etmeyin.

kutu içinden çıkanlar ısli değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigor Mortis -- 20 Eylül 2012; 22:24:02 >
  • ben de buradan alayım diyorum ama ne kadar güvenilir?

adresi falan herşeyi var ama istanbul dışında olunca düşünüyor insan
  • beyler sorunsuz alışveriş yaptığım bedavashop u önerebilirim size. ama önce arayın stok durumunu sorun
  • önüne gelen site kuruyor arkadaş insanın kafası karışıyor nasıl güveneceğini şaşırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben büyük bir hata yaparak bu siteden alışveriş ettim. Genpa garantili bir galaxy s3 sipariş ettim. Kutu açık teslim edildi. Ayrıca garanti belgesi üzerinde genpa ile ilgili bir ibare olmadığı gibi belge geçerlilik tarihi 3 ay sonra bitiyor gibi görünüyordu. Telefonda derdimi anlattım. Özür dilediler. Görüştüğüm kişi kutuyu geri göndermemi ve konu ile ilgileneceğini söyledi. Söylendiği gibi kutuyu geri gönderdim. Garanti belgesine kaşe basıp geri gönderdiler fakat gelen kutuda ŞARJ KABLOSU YOKTU ve telefonun ekranında bir ÇİZİK vardı! Tekrar telefon ettim, durumu anlattım. Tekrar özür dilediler ve şarj kablosu göndereceklerini söylediler. Söyledikleri gibi bir şarj kablosu gönderdiler. Kabloyu telefon kapağı kutusuna koyup ayrı bir hava katmışlar. Fakat bir sorun vardı, kablo şarj ediyor gibi görünmesine rağmen 1 saatte %1 bile şarj etmiyordu. Tekrar telefon ettim. Artık eskisi kadar nazik değillerdi. Daha fazla sorun yaşamak istemediğimi ve ürünü iade etmek istediğimi söyledim. Tavır yine cihazı gönderin bi kontrol edelim, uygunsa işleminizi yapalım oldu. Yine bir şeyi eksik ya da bir yeri çizik olarak geri göndereceklerini düşündüğüm için göndermedim. Ve az önce 50 TL karşılığında orjinal bir şarj cihazı satın aldım. Şimdi garantiye işimiz düşmesin diye dua ediyorum.

• iyi oldu bunu duyduğumuz

mail ile iletişime geçtiğinizde konuşmaları SS atarsanız

daha fazla fikir sahibi oluruz
  • ben samsung ue-46es6710 led tv aldım 2100tl civarında gerek site ile iletişim olsun, gereksede teknik servisi olsun süper bir site.

sanalreyonum gibi ucube . ne adresi ne telefonıu belli olmayan muhatap bulamayacağınız bir site değil arkadaşlar.

siparişim aynı gün kargolandı ve geldiği gunun ertesi gunude teknik servisi kurulumnu yaptı.

bizdeuygun.com alış veriş yapan varmı
  • konu patlamış ben aldıgımda sorun çıkmadı arayarak telefondan almıştım distribütör garantili oldugunu bir çok ilde teknik sevisinin oldgunu söylemişlerdi gerçi benim aldıgım fotograf makinasında %90 sorunsuz çıkar ve garanti belsei aldıgım güne ayitti 2 gün sonrda elime gelmişti komu tekrar üste gelince sanki ben reklamını yapmış oldum gibi hissettim :(
  • Sana tavsiyem bilinir sitelerden bu tip alışverişleri yapman çünkü içinden çok küçük parçayı sökerler kalırsın öyle en iyisi ya sirkeci yada fotoğrafium
  • ben bu siteden 10 mayıs cuma akşamı saat 16.44'te samsung galaxy s3 mini siparişi verdim, ürün pazartesi sapah kargolanmış salı öğlen saat 13.00'da Ardahandaydı. güvenilir ve bilindik sitelerden alışveriş yapmanın faydalı olduğunu düşünüyordum. Taki bir arkadaşım hepsi buradan.com dan aldığı model helikopterde 3 ayı aşkın problem yaşayana kadar, sonra biraz araştırıp başka firmalara da bir şans verilmesi gerektiğini düşündüm. şikayet sitelerini ve forumları okuduğumda aynı site hakkında hem çok olumlu hemde çok olumsuz yorumlar olduğunu gördüm. Artık ürünün içinde mi eksiklikmi olur yoksa kullanılmış ürünü sıfır diyemi satmaya çalışırlar bilemiyorum. riskli olduğunu düşünen arkadaşlara tavsiyem ürünü yetkili satış noktalarından alsın, zaten piyasaya göre ucuz olan ürünler genelde ithalatçı firma garantisinde olan ürünler, bu yüzden biraz daha ucuz, ben bu siteden bir ürün aldım ama gerek ürünle olsun gerek zaman olsun ben hem üründen hem de bizdeuygun.com sitesinden memnun kaldım. sadece bir ürün alarak site ve çalışmasının çok güzel olduğunu söylemek bence yanlış olur, ama ben bir sıkıntı yaşamadığım için memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bu yüzden başka arkadaşlara da tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ben de bir akrabama bu siteden Samsung Galaxy Note II aldım. Ürünün gönderilmesinde ve ürünün kendisinde her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Büyük firmalar kadar profesyonel olmayabilirler. Ama ben her hangi bir sıkıntı yaşamadığım için memnun kaldım diyebilirim. Hatta bir tane de kendime almaya niyetim var.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Evet aradan fazla bir zaman geçmeden bu siteden 2. alışverişimi de yaptım. Dün bir tane Sony Xperia S Nozomi LT26i sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Ürün teslimatında çok iyiler. Ben 2 defa alış veriş yapmış biri olarak memnun kaldım ve yakın zamanlarda 3. bir alış veriş yapacağım galiba. Fiyat ve taksitlendirme olarak ta gayet iyi bir site. Zaten fiyat olarak iyi olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ben de böyle duyulmamış sitelerden alış veriş yapma yanlısı değilimdir. Ama bu siteyi denedim ve artık güvendiğim siteler arasına aldım sayılır. Herkese iyi alışverişler.
  • bende güven hissi verdi.

yakın zamanda problem yaşanmadıysa .. yakında 2 telefon siparişi verebilirim.
  • Ben aldım 3 ay önce aynı ürünü. Hatta aradım sıcak şekilde konuştu arkadaş benle. Sorun çıkmadı.
  • arkadaşlar karalamak gibi olmasın ama bütün bildiğim forumlara yazdım sikayetimi.
    20/08/2013 günü saat 15:25 te HTC ONE ürünü telefonla stok kontrolü yaparak sipariş verdim 3 iş günü içinde hala kargoya verilmeyince aradım ama ellerinde olmadığını ve ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler olayın önceside var ama uzun yazmaya gerek duymadım. vel hasıl şimdi paramın iadesini bekliyorum 7 iş günü sürecekmiş yani 10 gün PARAMLA REZİL OLDUM birde hevesle telefon aldım gelmesini beklerken hayal kırıklığına uğradım.
    BENCE UZAK DURUN.
  • Size bir kaç bilgi vermek isterim. Alışverişi yapmadan önce arayıp teyit edin. Eğer ki telefonu açan efendim diye açıyorsa asıl oradan almamak lazım.0850 veya 444 lü numaralar çağrı merkezi veya destek numaralarıdır. Bizde uygun.com u arayın kontrol edin. Önüne gelen site kurmuyor bu tür e-ticaret sitelerinde yüksek mevlalar dönüyor e-ticaret sistemini bi araştırın.Yada e-ticaret sitelerinin altındaki siteyi yapan yazılım firmasınıda araşatırabilirsiniz. Hepsi burada dan yapılan bir alışveriş 1-7 iş günü içerisinde teslimat yapılır yazısına hanginiz dikkat ediyorsunuz?. Maksimum 4 iş günüdür. En erken sipariş verdikten bir sonraki gün kargolanmasıdır. Şuanda Z1 compact alıp kullanan arkadaşım var.Aynı gün kargo yapıldı Gayet te memnun. Ürünlerin garantisi ülkemizde iki şekildedir bi distribütör diğeride ithalatçı garantilidir. Ama ikiside aynı markanın ürün modeli bundan 10 yıl önce samsung veya LG türkiye mi vardı bizim ülkemizde HAYIR. İthalatçılar ürünü getirip anlaşmış oldukları garanti şirketleri bakıyordu arıza vs. Araştırın alın derim ;)

• djsabri D kullanıcısına yanıt
    konuyu 2012 de açmıştım niye gündeme geldiki ben ürünümü aldım zaten hemde bu siteden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.