Şimdi Ara

bizdeuygun.com alış veriş yapan varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama 1 hafta araştırma yaptım ve alacağım telefonun en ucuz fiyatlısını bu sitede gördüm.Site hakkında bende bu başlık ve diğerlerine şikayet var vs. gibi yerlerden baktım ve ithalat garantili SONY XPERIA Z aldım.Perşembe gece 3'te(yani cuma günü) sipariş verdim ve cuma 15.27'de kargoya verildi.Cumartesi(bugün) öğlen civarı da elime ulaştı.Herşeyi tam ve sorunsuzdu şükür.Hani illaki sorunlu olabilirdi elektronik eşya şans işi ama şuanlık bir sorun yok.Kargo sürecinde de site yönetimi ilgiliydiler.

Şimdi diyeceksiniz ki niye konuyu hortlattın?
    Arkadaşlar küçük çaplı e-ticaret sitelerine güvenemiyoruz tabi, haklı olarak.Ama bu siteden sorun olmazsa internette yazağım dedim.Kutu sıfır bir şekilde elime ulaştı ve bende bu sebepten bu mesajı yazdım.
  • bugüne kadar e-ticaret işiyle ugraştım ama ülkemiz e-ticarette biraz zayıf kalıyor kusura bakmayın açık açık durum böyle. ithalatçı ve distribütör arasındaki farkı bilmeyen çok kişi var bu yüzden açıklama yaptım. konuyu sen açtın diye yorum mu yapmayalım yani.
  • uzun zamandır girmemişim foruma. şimdi internette bakınırken denk geldi.

Dün gece, tarih olarak 29.04.2014, saat olarak da 01.30 civarı diyelim, canım z1 compact çekti ve siparişi verdim.
    piyasa genelinde 1999 tl, vatanda 1799 tl ama ne hikmetse burada 1374 tl.
    paralel ithalat mevzusuna ilk kez girişiyorum çünkü hayatım boyunca sahip olduğum hiç bir telefonun garantisinden faydalanamadım.
    aşırı telefon da değiştirmedim. hep sıfır, garantili telefon aldım.

---AŞAĞIDAKİ KISIM GEREKSİZ DETAYLI BİLGİ İÇERMEKTEDİR. OKUMASANIZ DA OLUR.

ilk olarak siemens c55 vardı. bozulacak bi yeri zaten yoktu.
    w800i walkman telefon aldım, 1 sene olmadan lisede çalındı.
    sonra n73 music edition aldım. 1 defa servise götürdüm ama ne için olduğunu hatırlamıyorum. kullanıcı hatası dediler, yapmadılar.
    onun ömrü dolunca samsung innov8 aldım. w800 den sonra aşık olduğum ilk telefondu ama onun kadar kaprisli, onun kadar çabuk bozulan bi telefon daha görmedim.
    kız arkadaşımda da aynısından vardı. ikisinin de önce boyası attı, alttan metal gövde görünmeye başladı. sonra optik navigasyon tuşunun kenarındaki yön tuşları basmamaya başladı.
    kız arkadaşımın telefonundaki ahize bozuldu. sonra benim telefonun sağ ve sol seçim tuşları bozuldu. sonra kamera lens koruma kapağı gitti falan.
    servise her gittiğimde kullanıcı hatası diye geri döndürdüler. kullanıcı hatası, anakartın değişmesi lazım. anakartın değişmesi lazım bik bik bik. telefonu 2008 yılında 1250 liraya aldık, 2009 da 800 lira anakart parası istediler. yuh.
    baktım, olacak gibi değil gittim xperia x10 aldım. 2011 de 1100 lira para verdim bi de ekstradan kasko aldım. telefonun ekranı 1 sene geçmeden pütürlenmeye, kabuk kabuk atmaya başladı. biraz daha dökülsün, bu halde de kullanılıyo
    falan dedim. götürdüm, kullanıcı hatası dediler. başlarım kullanıcı hatasına deyip telefonu duvara fırlattım. ekranı kırıldı. gittim 90 liraya yaptırdım. kaskonun da (cepkask mı neydi) süresi geçmiş. boşuna para vermişim.
    neyse, telefonun pili kendinden geçti yarım saatte kapanmaya başladı, gittim yeni pil aldım, 1 ay idare etti sonra şişti. bu arada yaptırdığım ekran da yaptırdıktan 1 hafta sonra masadan düştü ve yine çatladı. geçen haftalarda da üstüne bira bardağı darbesi alınca yamırcık gibi oldu. neyse. arka kapak kapanmıyor pilden. önden zaten gulyabani gibi oldu garibim. işlemcisi de çağımızın gerisinde kaldı. efendime söyliyim instagramı bile zor açıyor, kilitleniyor vs vs. baktım ki yeni telefonlar çok büyük. elimdeki telefonun boyutlarından memnunum. günümüz koşullarında en gelişkin modellerden biri olan z1 compacta göz koydum ve fiyatının piyasanın bu kadar altında olması sebebiyle siparişi verdim.

---YUKARIDAKİ KISIM GEREKSİZ DETAYLI BİLGİ İÇERMEKTEDİR. OKUMASANIZ DA OLUR.---

sabahleyin telefonla aradılar, teyit için. evet dedik. biz bu telefonu istiyoruz. kapıda ödeyeceğiz. evet 15 tl lik elden teslim kargo sebebiyle oluşan fiyat farkının bilincindeyiz. ille de beyaz istiyoruz. bakın dedik memnun kalırsak daha 3 tane alacağız ilerde. neyse.
    pıt diye mail düştü teyit alındı. hemen akabinde sipariş durumunda değişiklik: faturalandırılıyor. 1-2 saat geçti. pıt, bi mail daha düştü: kargoda. gece 01.30 da verilen sipariş 12 saat içinde (ki sabah 8 de falan mesaiye başlıyo olsalar 5-6 saat içinde demek daha mantıklı) kargoya verildi. yarın (yarın dediğime bakmayın, 30 nisan teknik olarak bugün oluyor) gün içinde gelir diye bekliyorum.
    gelir mi? gelir. iyi mi? bence iyi.

şu ana kadar güzel gidiyorlar. bilgilendirme mailleri yerinde. distribütör garantili telefonlara çok para vermenin yararını hiç göremediğim için gemileri bu kadar kolay yaktım.
    gidişatları iyi. umarım beyaz getirirler. umarım uzun ve kısa vadede açık kutu, kullanılmış ürün, eksik parça, yanlış kablo, üstünde parmak izi, kırık, çıkık, çatlak, patlak, akıntı sıkıntı, klonlanma muhabbeti vs. olmaz.

geleceğe dair umutluyum. unutmazsam, gelişmeleri aktaracağım.

• merhaba.

telefon öğleden sonra geldi. kutusu jelatinli. delta servis garantili. kutu üzerinde "Bu cihaz Türkçe Karakterlerin tamamını ihtiva eden ETSITS 123.038 v 8.0.0 (veya sonraki sürümün kodu) ve ETSITS 123.040V8.1.0 (veya sonraki sürümün Kodu ) teknik özelliklerine uygundur" yazılı bir etiket var. İçinden MH750 kulaklık çıkacağına dair ve LTE TM enabled ibaresi bulunan stickerlar var. IMEI kodları da kutu üzerine yapışık. Made in China ibaresi de var. Beyaz olduğu da yine etikette belirtilmiş.

Kutu içinden eksik bişi çıkmadı. Ön ve arka yüzde koruyucu stickerlar var. Nihai bi çözüm bulana kadar çıkarmayı düşünmüyorum. Açmadan önce yarım saat şarja koyun mutlaka diye belirtilmiş. Şu an şarjda. Fullensin diye biraz uzun bırakmayı düşünüyorum.

Cihazda bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Açıp kullanmaya başlayınca haber veririm.

• Gelişmeleri burdan takip ederim artık
  • imkaniniz varsa Sirkeci Hayyam Pasajina ugramanizi tavsiye ederim, objektif alacaksaniz denersiniz 1-2 fotograf cekersiniz oyle alirsiniz, tripod alacaksaniz iyice kontrol edersiniz bacaklari vsvs. Sahsen buyuk parali alisverisleri internetten yapmamaya ozen gosteriririm. Elden alirken pazarlik payiniz oluyor ve urununuzu kendininiz kontrol edebiliyorsunuz
  • ++++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş lar burdan xperia z1 alacam
    Alnalimiyim sizce
    Alışveriş yapanlar bu site ve delta servus hakkında lutfenbilgi versin

• 1 haftadan uzun süredir sorunsuz biçimde kullanıyorum. Gerçekten en ufak bi sıkıntısı yok. (Z1 Compact tan bahsediyorum)
    Su altına sokmadım, yazın havuzda belki denerim belki denemem. Riske girmiyor İspanya...

Bu saate kadar sorun çıkarmadıysa sanıyorum ki uzun vadede de çıkarmaz.
    Tabi ki elektronik eşya almak her zaman bir risk. 1-2 ay sonra belki babama da alırız, bilemiyorum.
    Ama elimdeki ürün sorunsuz. Ben yine alsam bu siteden alırım. Resmen 1374 liraya aldım çünkü. Piyasanın yüzlerce lira altı
    Herkes kendi seçimlerinden sorumlu sonuçta. Ben överim, size gelen üründe bi sıkıntı olur falan onun mesuliyetini kabul etmem.
    Tatava yapmadım, basıp geçtim. Yine olsa yine alırım. Ama bu benim şahsi görüşüm, garanti olayına olan inançsızlığım ile ilgili vs vs.

Herkese selam.

• AMAN UZAK DURUN!!!!!
    Sipariş vermeden tekrar tekrar düşünün. yalanın dolanın gırla gittiği, daha sonra paranızın-ürünün peşinden koşturmayın. yaşadıklarımı özetleyen mail aşağıdadır.
    Sayın ilgili,Sip. Kod: BIZ19082T59133
    Öncelikle size -ilginiz ve dürüst- ticaret anlayışınız için teşekkür ederim.
    Aşağıda detayları yer alan siparişim öncesi, telefon hattınızdan bilgi alarak, siparişini vermeyi planladığım ürünün 20 Ağustos 2014 tarihinde kargolanma imkanını doğruladım. Ürünün doğum günü törenine yetişmesi için önemliydi. Stoklarda mevcut olduğu ve hemen kargolanacağı belirtildi.
    Web sayfanızdan gün icinde takip ettiğimde kargo bilgilerine ulaşamadım. Telefon ile ulaştığımda, bilgi verileceği söylenerek geçiştirildim. Zaman geçmesine rağmen bilgi verilmedi. Tekrar telefon ile bilgi almak istediğimde, ilgili birimin toplantıda olduğu ve 10 dakika içinde bilgi verileceği, kesin aranacağım ve bilgilendirileceğim söylendi.
    Tekrar dürüst ve ilgili anlayışınız!!! için teşekkürler ki bu saate kadar bir cevap yok.

SONUÇ MU.. tekrar ulaştığımda verilen cevap...Ürün stoklarımızda yok ve ne zaman geleceği belli değil...

UZAK DURUN VE GİDİN DAHA GÜVENİLİR SİTELERDEN ALIŞVERİŞ YAPIN.

• mesajlara baktım, siteyi karalayan veya siteyi övenlerin mesaj sayısı bir ya da iki.

Velhasılı pek net fikir edinemedim site hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

mesajlara baktım, siteyi karalayan veya siteyi övenlerin mesaj sayısı bir ya da iki.

adamlar iyi reklammı yapıyor nedir 2012 açtım konuyu hala arada mesaj geliyor :)

makinayı almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigor Mortis -- 1 Kasım 2014; 11:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

quote:

mesajlara baktım, siteyi karalayan veya siteyi övenlerin mesaj sayısı bir ya da iki.

adamlar iyi reklammı yapıyor nedir 2012 açtım konuyu hala arada mesaj geliyor :)

makinayı almıştım

Ne aldın, nasıl aldın, memnun kaldınmı?

Fiyatlar cazip geldi ama siteye güvenemedim.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    canon d600 almıştım garantisi firma ama sorun çıkmadı şimdiye kadar şimdi nasıl bilmem ama telefonla aradım şu varmı var kapıda ödeme varmı var gönder dedim geldi ozmanlar bazı siteler cok önemli değil ama ıs1 lensli olan stoklar eritiyordu ama ıs2 olanı olup olmadıgını sormuştum ıs2 geldi
  • quote:

canon d600 almıştım garantisi firma ama sorun çıkmadı şimdiye kadar şimdi nasıl bilmem ama telefonla aradım şu varmı var kapıda ödeme varmı var gönder dedim geldi ozmanlar bazı siteler cok önemli değil ama ıs1 lensli olan stoklar eritiyordu ama ıs2 olanı olup olmadıgını sormuştum ıs2 geldi

Anladım. Kargoyu açıp inceleme şansımız oluyormu acaba, boş kutu almayalım. :) 1,100 liralık bişey sipariş edeceğimde.
  • quote:

quote:

Anladım. Kargoyu açıp inceleme şansımız oluyormu acaba, boş kutu almayalım. :) 1,100 liralık bişey sipariş edeceğimde.

ben vesile olmak istemem yukarıda kötü yorumda iyi yorumda var arayın ürün varmı yokmu ögrenin kargocu geldiginde yanında açarsınız ama benim kargocu önce parayı almıştı sonra açtırmıştı bu kural değiştimi bilmem makeranın firmasını net hatırlamıyorum ama keleş birşeyşeydi sorarsınız onuda olmadı ne alcaksınız

• quote:

quote:

quote:

ben vesile olmak istemem yukarıda kötü yorumda iyi yorumda var arayın ürün varmı yokmu ögrenin kargocu geldiginde yanında açarsınız ama benim kargocu önce parayı almıştı sonra açtırmıştı bu kural değiştimi bilmem makeranın firmasını net hatırlamıyorum ama keleş birşeyşeydi sorarsınız onuda olmadı ne alcaksınız

Anladım, teşekkür ederim.

http://www.bizdeuygun.com/Canon-PowerShot-SX50-HS_180532.html

Bunu almayı planlıyoruz. En ucuz bunlar satıyor.

Ama nereden garantili onu göremedim.

resmi garanti yazıyor o firma garantisi işte canon ue garanti yazardı yoksa fiyatı farklı olurdu o firmayıda oraya yazmıyorlar arayıp ögrenebilrsin sorun çıkmadıgından garantiyle işim olmaıştı ama firmayı bana söylemişti araştırdım 10tane felan servisi vardı firmayı aradıgımda kaç yer bakıyor diye sordugumda ya 1 ya 2 yer makeralara bakıyor demişti
  • quote:

resmi garanti yazıyor o firma garantisi işte canon ue garanti yazardı yoksa fiyatı farklı olurdu o firmayıda oraya yazmıyorlar arayıp ögrenebilrsin sorun çıkmadıgından garantiyle işim olmaıştı ama firmayı bana söylemişti araştırdım 10tane felan servisi vardı firmayı aradıgımda kaç yer bakıyor diye sordugumda ya 1 ya 2 yer makeralara bakıyor demişti

Şimdi aradım konuştum, durum senin dediğin gibi, yurtiçi kargo ile yolluyorlar. Parayı veriyorsun, kutunun dışında bir ezik varsa almıyorsun kargoyu. Sonrasında artık içinden ne çıkarsa ona amenna diyorsun. (salatalık da çıkabiliyor bu ülkede biliyorsun)
    14 gün içinde de iade etme hakkım varmış. Canon Türkiye garantili dedi ama pekte inanmadım açıkcası. Ben az daha bakınıyım saga sola.

Teşekkür ederim bilgi için.

Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.