Şimdi Ara

Bize katılmak isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşım ile birlikte dün gece tekrar uoya başlıyalım dedik ve curve de başladık sizin istediğiniz bir server varsa oraya da gelebiliriz burayı seçme nedenimiz ph ın açık olması tame kasabilmemiz.

• eğer pvp oynamak isterseniz RİVAL PVP ye beklerim server şuan sinek avlıyor sistemler güzel kaliteli ama playerlar lazım
  • yok kardeş playersız serverda oynamanında amacı olmuyor malesef
  • General00 kullanıcısına yanıt
    curve uo yu az önce krudum üyelik de aldım ancak griiş yapamıyorum uzun bir uyarı veriyor. hesabı aktifleştirmem gerekiyor galiba fakat 2 saattir hiç mail gelmedi. forumlarına kayıt olurken anında gelmişti. bi bilginiz varmı konuda?
  • www.worldofsosaria.com adresine göz atın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

curve uo yu az önce krudum üyelik de aldım ancak griiş yapamıyorum uzun bir uyarı veriyor. hesabı aktifleştirmem gerekiyor galiba fakat 2 saattir hiç mail gelmedi. forumlarına kayıt olurken anında gelmişti. bi bilginiz varmı konuda?

hesabı aktifleştirdiysen sorun yok bekle ama eğer mail gelmediyse yeni üyelik aç bendede oldu
  • Slayertr sunucusuna da bir göz atın isterseniz. Player sayısı artıyor. Geceleri daha fazla kişi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Runuo olup yeni bir sunucu olursa ben varım :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.