Yunanistan'ın İzmir'i işgali, Ankara'yı almaya çalışması, Türklere/Kürtlere/Müslümanlara/Yahudilere soykırım yapması, benzer bir işgale Ermeni çetelerin de katılması, Fransa'nın, İngiltere'nin saldırıları: - Rusya Ermenistan'ı ilhak etti - Yunanistan IMF bataklığına saplandı - Türkiye kuruldu Sovyetler Birliği'nin Artvin, Kars ve Ardahan'ı ilhak etmek istemesi: - Türkiye NATO'ya katıldı Yunanistan'ın Kıbrıs'ta soykırım denemesi: - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kuruldu - Kıbrıs'ta askeri varlığımız arttı - Ege ordusu kuruldu PKK terörü: - Özel Kuvvetler Kolordusu, Bordo Bereliler, çok yetenekli ve çabuk tepki veren bir savunma mekanizması oluşturuldu - Pilotlarımız çok deneyim kazandı İngiltere'nin bize keskin nişancı tüfeğini satmaması: - Aynısını 2 haftada üretir hale geldik - Uzun vadede harcamalarımız azaldı Amerika'nın bize Patriot Satmaması: - Çok katmanlı hava savunma sistemlerimizi üretecek hale geldik, hatta bunları dünyaya satmaya başladık, pazar payını çalmaya başladık - Rusya'dan S400 almamız için bahane oldu Amerika'nın askeri tatbikat sırasında TCG Muavenet'i vurması, bize hurda gemileri kakalaması ve Yunanistan'a fazladan silah hibe etmesi: - Artık savaş gemilerimizi kendimiz üretiyoruz, radarı, motoru düzgün çalışıyor Belçika, Fransa, Lüksemburg, İtalya, Almanya, ... bize silah ambargosuna başladı: - Motorlar, mühimmatlar, aklınıza ne gelirse üretmeye başladık - Daha ucuza, istediğimiz miktarda ve daha hızlı üretim Kanada, TB2 için kamera/mercek satışını durdurdu: - Artık Aselsan üretiyor Amerika, satın aldığımız F35'leri vermedi: - Daha iyisini üretmek üzereyiz - Tam üretim hızlandığında, yerli malını zayıflatmak için F35'leri bize vermek isteyecekler, bu da Yunanistan'ı çileden çıkaracak Umarım bize çip satışını da durdururlar. Yerli bir çipimizin olmasını çok istiyorum. Özellikle de masaüstü uygulamalar ve oyunlar için. Hatta bize oyun satışı yasaklansın. Daha çok oyun yazalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 10 Haziran 2024; 22:41:32 > |
Bildirim