Şimdi Ara

Bizim Köyün Kablolarını çalmışlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim arkadaşın köyünde yer altı internet kablolarını traktöre bağlayıp komple uçurmuşlar,telekom ben bağlamam diyormuş,parayı ödeyin yapalım diyor, ne yapmak lazım...?

• quote:

Orijinalden alıntı: farfar63
    Bizim arkadaşın köyünde yer altı internet kablolarını traktöre bağlayıp komple uçurmuşlar,telekom ben bağlamam diyormuş,parayı ödeyin yapalım diyor, ne yapmak lazım...?

Suc o is yapanda tabi.... neden yapmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: blake.

quote:

Orijinalden alıntı: farfar63
    Bizim arkadaşın köyünde yer altı internet kablolarını traktöre bağlayıp komple uçurmuşlar,telekom ben bağlamam diyormuş,parayı ödeyin yapalım diyor, ne yapmak lazım...?

Suc o is yapanda tabi.... neden yapmis
    Memleketimden insan manzaraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

Memleketimden insan manzaraları

Alıntıları Göster
    Ama vermediği hizmetin parasını almaya devam edecekler, isterse köy yansın bitsin abonelik devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ama vermediği hizmetin parasını almaya devam edecekler, isterse köy yansın bitsin abonelik devam ediyor

Alıntıları Göster
    bende askerliğimi antalyanın ilçesinde yaptım görev alanımız olan bir köyde 3 kez kabloları kesip çalmışlardı ama 1 hafta sonra yenisini getirip takmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

bende askerliğimi antalyanın ilçesinde yaptım görev alanımız olan bir köyde 3 kez kabloları kesip çalmışlardı ama 1 hafta sonra yenisini getirip takmışlardı.

Alıntıları Göster
    Bakır iyi para ediyo tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bakır iyi para ediyo tabi

Alıntıları Göster
    O kablolar kimin ne isine yarar anlamam mumkun degil,satmayi dusunseler bile hemen yakalanirlar,aptal insan bollugu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 25 Şubat 2011; 19:07:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

O kablolar kimin ne isine yarar anlamam mumkun degil,satmayi dusunseler bile hemen yakalanirlar,aptal insan bollugu var.

Eritirsin şekil verirsin bakır diye satarsın.
  • quote:

Bakirin kilosune kadar biliyormusun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: blake.

quote:

Bakirin kilosune kadar biliyormusun sen

Alıntıları Göster
    valla helal olsun diycem ama sonuçta hırsızlık,

ne demişler; 'dinsizin hakkından imansız gelir'

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

valla helal olsun diycem ama sonuçta hırsızlık,

ne demişler; 'dinsizin hakkından imansız gelir'

Alıntıları Göster
    Daha Derine gömsünler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candreva87

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Köye Fiber internet gelsin diye yapmasınlar sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yıllar önce TEM deki aydınlatma şebekesinin kablolarını çalarlardıç Hatta direkleri kesip götürdüklerini de hatırlarım. Olağan durumlar yani.
  • yeni bir olay değil .
    Bakır telleri satmak için çalıyorlar .
    Askerdeyken az çalınmıyordu Sorumlu olduğumuz köylerden .
    Az koşmadık Tel hırsızlarının peşinden .

Bu kadar şaşırmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

yeni bir olay değil .
    Bakır telleri satmak için çalıyorlar .
    Askerdeyken az çalınmıyordu Sorumlu olduğumuz köylerden .
    Az koşmadık Tel hırsızlarının peşinden .

Bu kadar şaşırmayın .
    Siz niye veriyorsunuz parasını anlamadım. TT kendine ait olan malı çaldırıyorsa bunu sizden nasıl talep eder! Hiçbir hakla bunu yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender96

Siz niye veriyorsunuz parasını anlamadım. TT kendine ait olan malı çaldırıyorsa bunu sizden nasıl talep eder! Hiçbir hakla bunu yapamaz.

Alıntıları Göster
    Bu olayı normal karşılayan, hatta beğenen arkadaşlar, yarın öbür gün kıçınızdaki don da çalınınca, "normaldir, ben askerdeyken donlarımız çalınıyordu, bişey olmaz" der, geçersiniz o zaman. Oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5AAB90F4D

Bu olayı normal karşılayan, hatta beğenen arkadaşlar, yarın öbür gün kıçınızdaki don da çalınınca, "normaldir, ben askerdeyken donlarımız çalınıyordu, bişey olmaz" der, geçersiniz o zaman. Oldu mu ?

Alıntıları Göster
    bizim caddedekileri de çalsalar da kurtulsak ttnetten

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

bizim caddedekileri de çalsalar da kurtulsak ttnetten

Alıntıları Göster
    Nedense hiç şaşırmadım Götürüp ttnete bile satmış olabilir memleketimin insanı

• quote:

Orijinalden alıntı: pentadeli

Nedense hiç şaşırmadım Götürüp ttnete bile satmış olabilir memleketimin insanı

Alıntıları Göster
    Bu köy acaba Ankara'daki bir köy mü ? Dün de Ankara'nın bir köyünde jandarma olarak askerlik yapan kuzenimle konuşuyordum burada telefon kablolarını çalmışlar,
    hırsızlar yakalandı diyordu. İlginç tesadüf

• quote:

Orijinalden alıntı: twilightened

bu konuya açıklık getireyim ben sadece örnek olarak Askerdeyken köylerde Telefon kablolarının şebekeler tarafından çalındığını belirtmek amaçlı söyledim .
    O yüzden Normal dedim , şaşırmayın bu tip şeyler oluyor dedim .

+ Telekom hiçbir köyden para talep etmiyordu , kendi tekrardan kabloları paşa paşa çekiyordu .
    + Ben Askerdeyken o şebeke çökertilmişti .
    Yani Tüm güvenlik güçleri zaten bir yerde olay varsa mutlaka iz sürüyordur .
    onlarıda elbet yakalarlar .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.