Şimdi Ara

Bizim Psiko Arkadaş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim sınıfta memet diye bi süt war kız olsa tam s.kmlikİşte durmadan milleti sövüp duruyo durmadan küfür edio ettiği küfürler de mantık dışı anlamak için beynini baya zorman lazım.Bigün maçtayız(hiç oynamayı bilmez defansta bekler mal)şut çekti arkadas bunun kıçına geldi 'kim or.spu attı'' dedi ve millet top oynamayı bırakıp kimin or.sp olduğunu düşünmeye basladı.Tamamen türkçeyi katladiyor,tahtakaleden kerpeten çikolata sakız vs çormuşlar yakalanmışlar iste buda çorduklarını yazıo bi kağıda wanted i vantıd first'ü förs yazdı milletin psikolojisini bozdu.Bi doğru yazdığı Ülker Golden di onu da golden diye okuduğu için!Bunun umut diye kankası var beden dersinde ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar dedim umutta ''Ağlarsa Anam Ağlar gerisi At Y.r.kları!'' dedi.Şimdi şüpheleniyorum umut mu bunu böyle yaptı yoksa memet mi umutu bozdu.Sınıfta umutla dalga gecerken memet durduk yere ''Sen yalamışın'' dedi.Anlamıyorum niye böle konusuo insanların kafalarını karıstırıo

Yarın Memetin Fotosunu koyucam!

Bu çocuğa napmalıyım ki düzelsin???

• Benim bir arkadaşım var, tıpkı onun klonu gibi bi an onu gördüm o yazılarda
  • bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine ugra biraz bilgi edin
  • Domala dömel diyo amacı nedir sizce yani dömeli çözemedim
  • Bu çocuğu tam yapamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaCoN -- 14 Mayıs 2010; 12:10:08 >
  • Hastayım. Hiç keyfim yoktu şu konuyu açana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

Hastayım. Hiç keyfim yoktu şu konuyu açana kadar

Seni memetle tanıştırayım ilk 15 saniyesinde hayata küsersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zweggen

quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

Hastayım. Hiç keyfim yoktu şu konuyu açana kadar

Seni memetle tanıştırayım ilk 15 saniyesinde hayata küsersin.

Böyle uzaktan serüvenlerini okumak daha zevkli

• olmamıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

olmamıs.

Elimden gelen bu biraz hikayede mantık hatası var ama olsun....

Sen Yalamışın!
  • memet işte resmi

Bizim Psiko Arkadaş!
  • çormuş ne ya:) bende bu deyimiş ilk defa duydum. çalmış,araklamış,gaftilemiş bunları duydum ama çormuş komik geldi:D
  • quote:

Bizim sınıfta memet diye bi süt war kız olsa tam s.kmlikİşte durmadan milleti sövüp duruyo durmadan küfür edio ettiği küfürler de mantık dışı anlamak için beynini baya zorman lazım.Bigün maçtayız(hiç oynamayı bilmez defansta bekler mal)şut çekti arkadas bunun kıçına geldi 'kim or.spu attı'' dedi ve millet top oynamayı bırakıp kimin or.sp olduğunu düşünmeye basladı.Tamamen türkçeyi katladiyor,tahtakaleden kerpeten çikolata sakız vs çormuşlar yakalanmışlar iste buda çorduklarını yazıo bi kağıda wanted i vantıd first'ü förs yazdı milletin psikolojisini bozdu.Bi doğru yazdığı Ülker Golden di onu da golden diye okuduğu için!Bunun umut diye kankası var beden dersinde ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar dedim umutta ''Ağlarsa Anam Ağlar gerisi At Y.r.kları!'' dedi.Şimdi şüpheleniyorum umut mu bunu böyle yaptı yoksa memet mi umutu bozdu.Sınıfta umutla dalga gecerken memet durduk yere ''Sen yalamışın'' dedi.Anlamıyorum niye böle konusuo insanların kafalarını karıstırıo

memet umutu bozmuş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

Bu çocuğu tam yapamamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

çormuş ne ya:) bende bu deyimiş ilk defa duydum. çalmış,araklamış,gaftilemiş bunları duydum ama çormuş komik geldi:D

Memet öğretti
  • quote:

Orijinalden alıntı: May Day

quote:

Bizim sınıfta memet diye bi süt war kız olsa tam s.kmlikİşte durmadan milleti sövüp duruyo durmadan küfür edio ettiği küfürler de mantık dışı anlamak için beynini baya zorman lazım.Bigün maçtayız(hiç oynamayı bilmez defansta bekler mal)şut çekti arkadas bunun kıçına geldi 'kim or.spu attı'' dedi ve millet top oynamayı bırakıp kimin or.sp olduğunu düşünmeye basladı.Tamamen türkçeyi katladiyor,tahtakaleden kerpeten çikolata sakız vs çormuşlar yakalanmışlar iste buda çorduklarını yazıo bi kağıda wanted i vantıd first'ü förs yazdı milletin psikolojisini bozdu.Bi doğru yazdığı Ülker Golden di onu da golden diye okuduğu için!Bunun umut diye kankası var beden dersinde ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar dedim umutta ''Ağlarsa Anam Ağlar gerisi At Y.r.kları!'' dedi.Şimdi şüpheleniyorum umut mu bunu böyle yaptı yoksa memet mi umutu bozdu.Sınıfta umutla dalga gecerken memet durduk yere ''Sen yalamışın'' dedi.Anlamıyorum niye böle konusuo insanların kafalarını karıstırıo

memet umutu bozmuş olabilir.

Bamya ne arar la Memette!

• Annesi doğurmamış , sıçmış sıçmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.