Şimdi Ara

Bizim semt dahilinde bir amcadan şüpheleniyorum. İçeri lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır ilgimi çeker, hep kendi içimde bunun eleştirisini yapar dururum. Şimdi yine aklıma geldi sizinle paylaşayım dedim. Olay şu, benim yaşadığım semtte çok tenha bir yer var. Sadece gidiş-geliş güzergahı olarak kullanılıyor, önünde arabaların geçtiği bir köprü ve arkasında belediyeye ait bir yer var ama pek insan yok. Sadece öğle saatleri orada insan olur belediyeye dair. Neyse burada bir amca hiç şaşmadan öğleden sonra saat 3 ile 5 arası gelir, tartısını önüne koyar, altına taburesini çeker oturur. İlgimi çeken bu adam senelerdir hiç aksatmadan bunu yapıyor. Ve her zaman denk geldim, önündeki tabakta hiç bir zaman para olmadı. Bir kere bile para olmaz mı arkadaş? Olmuyor. Amca bıyıklı, yaşlı birisi. Yaşının getirdiği olgunluk ve yaşam onu biraz karartmış. Surat hatlarında çizgiler var, kafasında her zaman bir takke oluyor. Evet, arkadaşlar ben bu kişinin ajan olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle devlet adına istihbarat yapıyor ya da o tür bir şeyler. İmkanı yok öyle geçinemez kimse. Emekli maaşı filan alıyor diyeceğim, yaz sıcağında bile adam geliyor. Güneşin altına oturuyor. Hep aynı yere.

Güncel;http://forum.donanimhaber.com/m_41188208/mpage_2/f_/key_//tm.htm#41880795

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 5 Ağustos 2010; 22:26:23 >

• Kimsenin geçmedigi yerde istihbarat ne alaka ?
  • o da seni izliyor
  • hadi ajan diyelim
    NOLCAK
  • Oğlum niye deşifre ediyon
  • NO SS NO GUVEN

saka be kekliyoruz seni,sen Aslinda Truman Showdasin.O adam cakmani bekliyorduk
  • Mekan adı vermedim lan. Dur profili gizliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın kardeşim böyle emekli amcalar elin karısına kızına da bakıyor hep geçemez olduk yollardan. Katil edecekler!
  • işini sağlama al nolur nolmaz..hergün oturduğu yerin civarına bi jammer koy
  • kendi ağzınla bölgenin çok tenha bir yer olduğunu söylüyorsun. ajan olsa ne yapacakki orada. gerçi belli olmaz hep belli saatlerde geliyor demişsin o saatlerin dışında işlerini halledip gelip oraya oturup öyle bir imaj yaratmakta istiyor olabilir. şüpheleniyorsan polise git söyle. belki bir ülke ile ajan takaslığı yaparız biz de
  • İstanbul Üni Eczacılık Fakültesinin orada da bir yaşlı teyze var bu ayarda.. genelde fakir öğrencilerin geçtiği yere dükkan açmış.. ben de garipsiyorum..
  • dostum seni nasıl engellicez avatarına uyuz kapıyom ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

dostum seni nasıl engellicez avatarına uyuz kapıyom ?

Post atıyom, blok var. Üstte.
  • Dayı evde karı dırdırından kaçıyordur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

dostum seni nasıl engellicez avatarına uyuz kapıyom ?

Post atıyom, blok var. Üstte.

saka saka
  • sen kimsin?
  • ONLAR heryerde!!! Kaçmalısın birazdan amca seni almaya gelicek!! koşş koşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksel06

sen kimsin?

5. boyuttaki gizemli dede
  • Beyler ben ciddiyim. Adam dilenci değil, tartı koyuyor hep önüne. Bir Allah'ın kulunun tartıldığını görmedim.

@EBvulves

Tanımıyorum adamı. Bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 11 Temmuz 2010; 1:53:03 >
  • sen tartıl o zaman arkadaş adama iyilik yap
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.