Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Tek tek yükleyebiliyorum ne yazıkki!

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • hava çok güneşli olduğu için çok iyi çekemedim fotoları

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • İyi günlerde kullanmanız dileğiyle , hayırlı olsun.

Şunu belirtmeden geçemiycem, plakalarınızı plakalıksız monte ettirin. Çok kaba bi görüntü oluşuyor bence. Ses de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle , hayırlı olsun.

Şunu belirtmeden geçemiycem, plakalarınızı plakalıksız monte ettirin. Çok kaba bi görüntü oluşuyor bence. Ses de cabası.

Haklısınız, ben bugün yaptırdım o şekilde .. Egzost çıkışını da değiştirdim bu arada. Arabaya uygun, sport bir şey oldu..

BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 21 Eylül 2012; 18:14:53 >
  • Gerçekten çok farkettirmiş bir plastik çerçeve eksikliği. Plakalığı ile dolaşan bir aracımıza aynı uygulamayı yapmıştım, yaklaşık 10 ay plakalık ile dolaştığından çıkarttığımda temas ettiği yüzeyleri boyayı derin çizmişti titreşimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur31

S60 sayfasına yüklemiştim ama burada resimler ön plandaymış madem, bende birkaç resim yükleyeyim..

Araç mükemmel Allah nazardan saklasın.maşallah,güle güle kullanın

Yorum resimlerin arada kalmış, görmemişim. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sn.Alptug.55..
  • quote:

quote:

quote:

S60 sayfasına yüklemiştim ama burada resimler ön plandaymış madem, bende birkaç resim yükleyeyim..

Yorum resimlerin arada kalmış, görmemişim. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sn.Alptug.55..

Önemli değil hocam,araçla ilgili izlenimleriniz nasıl hoşunuza gitmeyen bi durum var mi,şu şöyle olmasa daha iyiymiş dediğiniz bi durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil hocam,araçla ilgili izlenimleriniz nasıl hoşunuza gitmeyen bi durum var mi,şu şöyle olmasa daha iyiymiş dediğiniz bi durum

Genel anlamda gerçekten çok memnnunum araçtan.. İşten eve gelirken fazladan tur atıyorum araçla, o derece yani :) Buna en önemli etkenlerden biri, muhteşem müzik sistemi, doyumsuz..
    Ufak tefek şeyler var tabii, şöyle olsa daha iyi olurdu diyebileceğim..

Ekranla ilgili genel olarak memnun olmama rağmen, bir sonraki yazılımda düzelmesini ümit ettiğim, hatta düzelmesini istediğim (Volvo'ya mail attım) birkaç madde var..
    Aşağıdaki linkte, attığım maildeki detaylar, dolayisiyle araçta daha iyi olmasını arzu ettiğim konular var. Özetle ;

120 km'den itibaren aynalardan gelen rüzgar sesi
    Kol dayamanın haraketsiz oluşu
    Kapıların kapatırken verdiği sesin yeterince tok olmayışı
    Birkaç göz olmasına rağmen, tam olarak cep telefonu için uygun bir göz olmaması

Çok fazla hayati konular değil yani özetle.. Aracınız nedir bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim. Verdiği güven hissi ve konfor, eşsiz..

Aşağıdaki linkte attığım mailin detayları var..

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=23008600&mpage=94

•  BİZİM VOLVOLARIMIZ
     BİZİM VOLVOLARIMIZ
     BİZİM VOLVOLARIMIZ
     BİZİM VOLVOLARIMIZ
    2007 s60 2.0t 174binde premium donanım. resimlerden 3 dakika sonra sel götürdü mekanı :) ki resimlerden evvel tam 2 saat temizlik yapmıştım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekropsi -- 24 Kasım 2012; 1:15:48 >

• Sn. nekropsi aracınızın maşallahı var. bilmiyorum temizlikten mi ama çok diri görünüyor. Güzel günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.