Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte yer uçağı :) bu arada arabanın saati neden ayarsız? yoksa aküsü çok mu sökülüp takılıyor?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 28 Eylül 2011; 19:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

sonunda bir yer ucağı fotosu :) saat neden ayarsız, aküyle çok mu oynanıyor?

1 ay önce şanzıman yapıldı hala ayarlamadım açıkçası:)
  • Şanzuman kaç bin kmdeydi yapıldığında? eskisi gibi oldumu?
  • quote:

Şanzuman kaç bin kmdeydi yapıldığında? eskisi gibi oldumu?

İlave bir soru da benden. Öncesinde hiç şanzıman yağı değişmişmiydi?
  • quote:

eskisinden iyi oldu çekişi falan baya fark ediyor tek eksiğim selonoid:( onuda değişirsem 10 üzerinden 9 numara olcak şu an 8 numara.
    selonoidi bnm değiştirmem avantaj tabi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

İlave bir soru da benden. Öncesinde hiç şanzıman yağı değişmişmiydi?

işte o noktada şüpheliyim dostum ben aracı alalı 1 sene olacak en fazla.
    GM şanzımanı dostum bunlar sorun olması kaçınılmaz ama ben aracı satıyorum ilana şanzıman sıfırlandı yazdım alt takım sıfır yazdım.
    bi mantık sormuş bana niye sıfırladın alt takımı şanzımanı niye sıfırladın ihtiyacı varmıdı die:)
    yok zevk için dedim yani.sıfır bir s60 şanzımanı düzgün kullanımda uzun süreler gider.ama dediğim gibi her s60 şanz sıfırlanacaktır bir gün.

• cevaplar için teşekkürler, şanzuman tamirinden sonra çekiş gücünün değişmesi çok ilginç geldi acaba öncesinde şanzuman kaçırıyormuydu... hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

Jantlar muhteşem duruyor.Güle güle kullan aracını CrazyRomeo156.Dolu bir S40 çoğu D segmenti araçtan daha keyiflidir eminim.

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Teşekkürler.
  • quote:

cevaplar için teşekkürler, şanzuman tamirinden sonra çekiş gücünün değişmesi çok ilginç geldi acaba öncesinde şanzuman kaçırıyormuydu... hayırlı satışlar.

eskiyor balatalar zamanla ve ister istemez % oranda kaçırma yapıyor.
    sıfırı ile boy ölçüşmesi beklenemez zaten böle bişi olmasa neden değişsin parçalar gitsin cepten binlikler:)
  • Arkadaşlar Merhabalar..
    An itibariyle 2008 model volvo s40 1.6 Dymanic sahibi oldum.. ve aranızdayım
    Bu benim ilk arabam ve çok heyecanlıyım... Resimlerini çekip sizlerle paylaşıcam bir kaç gün içinde.. Ama bu heyecanıma daha fazla dayanamayıp yazmak istedim... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MimarMhmt

Arkadaşlar Merhabalar..
    Bu benim ilk arabam ve çok heyecanlıyım... Resimlerini çekip sizlerle paylaşıcam bir kaç gün içinde.. Ama bu heyecanıma daha fazla dayanamayıp yazmak istedim... :)

Güle güle sağlıkta mutlulukla kullanın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MimarMhmt

Arkadaşlar Merhabalar..

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım.
  • Bir yer uçağıda benden :)

BİZİM VOLVOLARIMIZ

Birden fazla ekleyemedim :)

BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazz37 -- 16 Ekim 2011; 22:39:12 >
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

Bu da benden olsun :) beraber acayip makasa giriyoruz arkadaşla. Tampon sıyrıklarından da anlaşıldığı gibi :) önümüzdeki ay ehliyetimi alır almaz jant ve helezon takımı attırıyorum :)

• Bu da benim KOÇ !!

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Benim Volvo'nun son hali.

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Sanki üzerine çığ düşmüş.
  • Volvo kış ülkesinin kış aracı. Bunu bu karlı günlerde bir kez daha anladım. Pazartesi günü sabah 05:00 sıralarında TEM'den Sabiha Gökçen'e giderken yolda sorunsuz ilerleyenler sadece Volvolardı. Mahmutbey-Finanskent arasında yolu ben açtım zaten. Yolda aniden karşıma çıkan etrafında dönmüş, bariyerlere çarpmış epey araç gördüm. Aşağıdaki fotoğrafta da quatrosu ile övünen markanın lüks modelini göreceksiniz. Ben o yolu daha da kötü iken DSA sayesinde yaz lastiklerimle ve zincirsiz tıkır tıkır çıktım. Ancak bir üst fotodaki halde Volvo devre dışı. Burada artık çivili kar lastikleri ve kalın karın kürenmesi gerekiyor.

BİZİM VOLVOLARIMIZ

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.