Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yazacaktım, sonradan vazgeçtim. s60'ın üzerinde normal yazlık Hankook marka lastikler var. Bugün çıkarmadım garajdan ama iki gündür işe gittim geldim. Arabanın çok kayacağını, bazı yerlerden çıkamayacağını düşünmeme rağmen beni şaşırtacak derecede başarılı idi. Ben lastikler yazlık mazlık ama galiba iyiymiş diye düşünmeye başlamıştım. Volvo'dan kaynaklı bir başarı olabileceği aklıma hiç gelmedi. Gerçekten de etkisi var mıdır hocam?
  • Benimkiler dört oluklu Nokian. Bu lastik modeli karda olabilecek en kötüsü. Lastiklerim sayesinde yola tutunduğumu sanmıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Bende de şu an 2008 mondeo titanium 1.6 var model küçültecem. fakat modeodan sonra hiç bir aracı beğenemiyor insan ama volvo fiyat ve konfor bakımından çok cazip geldi. burda bir tane var 2001 s40 1.6 modeli km si düşük ilk sahibi boyası da olmadığını söylüyor. lpg yok bu araaca ne kadar verilir temiz ise gerçekten. km 100 bini bulmamış henüz. Hep servise girdiğini söylüyor bakımlar için. sunroof falanda var.
    Bilgi verirseniz sevinirim.
  • bu da benim 2008 1.6 D Dynamic S40..

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade038 -- 2 Mart 2012; 19:34:18 >

• Güle güle kullanın kazasiz belasiz kullanın.
    Yanlış anlamazsanız sizin zevkiniz tabi ama ben şerit ledleri hoş bulmadım taklit gibi olmuş biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Güle güle kullanın kazasiz belasiz kullanın.
    Yanlış anlamazsanız sizin zevkiniz tabi ama ben şerit ledleri hoş bulmadım taklit gibi olmuş biraz.

teşkkürler görüşleriniz için. sökmeyi düşünüyorum ama gittiği kadar gitsin bakalım..
  • Ben buraya ekledim diye hatırlıyordum ama eklememişim meğer arabamı :)

Bir Volvo'da benden olsun... C70 Coupe, 2.3T5 Manuel... Stock 240HP-330NM Tork... 0-100 6,9 (6,1)Sn, Max Hız, 250km

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

• hesheit gerçekten deri döşemeler çok güzel olmuş, bende düşünüyorum araç 100 bin km geldi. usta güzel yapmış ellerine sağlık fiyatıda uygun en baz fiyatı 1000 tl ye kadar gidiyor bildiğim kadarıyla bende biraz araştırmıştım. 10 numara olmuş güle güle kullan. bu arada senden çok şey öğrendim ben alla razı olsun çok teşekkür ediyorum sana. başarı dolu bir ayat temenni ediyorum saygılar
  • adanada allahtan kar yok merkezde tabiki. o yüzden 4 mevsim lastiklerle idare ediyoruz. ist ve ankara allah yardımcınız olsun. gerçekten bu senede çok kış oldu.
  • Merhaba arkadaslar ,ben de v50 mi ekleyeyim dedim..

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade038

bu da benim 2008 1.6 D Dynamic S40..

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

Bence de LED'siz daha güzel aracınız

•  BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

• quote:

Orijinalden alıntı: brsnt

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

Güle güle kullanın aracınızı,bakımı zor bi renk fakat iyi bakılırsa gerçekten aracı çok asil gösteren bi renk.
    Allah kaza bela vermesin.

• Teşekür ederim gerçekten rengin bakımı çok zor.
    Sabah yakanıyor, öğleye yine aynı :)
  • Yanması ayrı bir dert en ufak çiziği belli etmesi ayrı bir dert malesef

• S60 sayfasına yüklemiştim ama burada resimler ön plandaymış madem, bende birkaç resim yükleyeyim..

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur31

S60 sayfasına yüklemiştim ama burada resimler ön plandaymış madem, bende birkaç resim yükleyeyim..

BİZİM VOLVOLARIMIZ

Araç mükemmel Allah nazardan saklasın.maşallah,güle güle kullanın
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.