Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi birinci sınıf olmuş, Allah iyi günlerde kullanmak nasip eylesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Avantajlı olmayan yanına gelince; havalar ısınmadan herşey iyi idi; ısınınca koltuklara temas eden sırtımdan ve bacak bölgemden terlemeye başladım. Çünkü artık vücudun koltuğa değen kısımlarının hava alması imkansız hale geldi.

Hayrlı olsun,

Keşke ortaları delikli yaptırsaydınız, terletme olayı bir hayli azalırdı.

Yan hava yastıklarının çalışması hakkında bilgi aldınız mı?
  • Gerçekten çok güzel olmuş. Sıfır araba gibi duruyor. Hayırlı olsun. Mahsuru yoksa maaliyeti ne oldu hocam?
  • güzel olmuş ama ön kapı ici şişme yapmış sanki orayı düzleştirememişler gibi geldi.
  • Maaliyet 750tl. +50 tl de taban halısının temizliğine verdim. Yeni paspasları Volvo-Evo'dan kendim aldım, 180tl.

Ortaları delikli olan temizlemede sorun olmasın diye yaptırmadım. Bunnla birlikte, her renk malzemenin delikli olanı da yok. Bildiğim kadarıyla deliği kendileri açmıyorlar, malzeme ya delikli oluyor ya da olmuyor. Çok az sayıda renkte deliklisi mevcut. Hepiniz Volvo sahibi olduğunuz için şunu da yazayım: Volvo'nun iç döşeme renkleri diğer tüm markalardan ciddi oranda farklılaşıyor. Ya hiç uygun bir renk bulamıyorsunuz ya da sadece bir tane çıkıyor. Benim beğendiğim başkaca damarlı deriler vardı ama maalesef kabine uyum göstermiyordu. Ama belki ortalar kumaş olabilirdi, çoğu Saab ve kimi S80 IIlerdeki gibi. Kumaşta sorun da doğru malzemeyi bulmak. Tüy tutmayacak, sürücüyü koltuğa yapıştırmayacak, rahat hareket edebileceksiniz ve iyi ter çekecek. Bu kombinasyon kolay değil, eski kumaşlar bu açılardan dört dörtlüktü.

Hava yastıkları açısından bir sorun yok. Şöyle ki: koltukların altında hava yastıklarının fişi var. Fişi çekip koltuğu söküyorlar, sonra da fişi takıyorlar, hepsi bu. Herhangi bir sistem arızası vs. de vermedi. Bu ara, sitelerinde hava yastıklarına dair açıklamalar vs. de var.

Kapı içleri yeni şişme yaptı, aldığımda sorun yoktu. Getirip baktırtacağım.

• İlk hafta kokudan genzim tıkanmıştı, sonra geçti. Bununla birlikte, havalar ısınınca ve siyah renkli araç güneş altında kalınca birşey fark ettim. Önceden, yani koltuklar kumaş iken, güneş altında kalmış aracın kapılarını açtığımda solunması tehlikeli olduğu için kabinden çıkması için kabinin derhal havalandırılması gereken adını şu an hatırlamadığım o gaz, eskisi kadar oluşmuyor.
  • hayırlı olsun sayın hesheit

gerçekten 1. sınıf malzeme ve işçilik gözüküyor.
  • Buda benim Kara Kızım(Resimleri yakında eklerim)

Volvo S40 , 2000 Model, 2.0 T 165 Bg / Otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1006 -- 13 Temmuz 2011; 10:37:31 >

• buko59;
    ne olacak ki 6 ay sonra?
  • Bulgaristana girmesi gerekecek orda 6ay durması gerekicek ayrılıcaz yani ama satıp aynısını bulursak güzel olur
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

1996 Volvo 850 2.0 T5
  • Arkadaşlar buraya yazarak fotograflarınızın arasında kaybolmam sanırım :)

2007-08 model 1.6D dynamic s40 almayı düşünüyorum hayırlısıyla, elimde 2011 model toyota yaris beyaz D-4D var..henüz 10000 km de sadece aynada 1 cm kadar çizik var rütüş yaptırmaya fırsatım olmadı..aracım ile takas yapabilecek arkadas var mı? cerez gibi satabileceği bi arac ve tertemiz...

S40 larada beyaz çok güzel yakıştığı için inşallah beyaz sahibi arkadaşlar iletişime geçer..bütçem Toyota yaris+3000 liradır

dileyene aracın fotograflarını gönderebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fati32

Arkadaşlar buraya yazarak fotograflarınızın arasında kaybolmam sanırım :)

2007-08 model 1.6D dynamic s40 almayı düşünüyorum hayırlısıyla, elimde 2011 model toyota yaris beyaz D-4D var..henüz 10000 km de sadece aynada 1 cm kadar çizik var rütüş yaptırmaya fırsatım olmadı..aracım ile takas yapabilecek arkadas var mı? cerez gibi satabileceği bi arac ve tertemiz...

S40 larada beyaz çok güzel yakıştığı için inşallah beyaz sahibi arkadaşlar iletişime geçer..bütçem Toyota yaris+3000 liradır

Umuyorum aradığınız gibi bir S40 bulursunuz ancak aracınızın aşağı yukarı 32000 TL yaptığını varsayarsak 3 bin lira ekleyipte 2007-2008 model iyi durumda S40 bulmak oldukça zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

Orijinalden alıntı: fati32

Arkadaşlar buraya yazarak fotograflarınızın arasında kaybolmam sanırım :)

Umuyorum aradığınız gibi bir S40 bulursunuz ancak aracınızın aşağı yukarı 32000 TL yaptığını varsayarsak 3 bin lira ekleyipte 2007-2008 model iyi durumda S40 bulmak oldukça zor.

2008 umudum yok ama 2007 olursa veya benim arabam kadar temiz 2006 olursa da olabilir aslında..aslında vuruk kırık 2008 olacağına tertemiz 2006 yı tercih ederim..ama kim arabasına 5 sene gözü gibi bakabilir ki, helede istanbul gibi bir yerdeyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: ardau

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

1996 Volvo 850 2.0 T5

ardau kardeş bu T5R manuelmii otomatikmi kaç kmde manuellse satmayı düşünürmüsün acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardware53

quote:

Orijinalden alıntı: ardau

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

1996 Volvo 850 2.0 T5

ardau kardeş bu T5R manuelmii otomatikmi kaç kmde manuellse satmayı düşünürmüsün acaba.

selamlar;

hayır T5R değil. 2.0 T5 otm.vites. 210hp olan versiyonu ve satmayı düşünmüyorum.
    Bahsettiğiniz aracın otm.vites olanıda vardı; ancak satıldı.İnanılmaz keyifli bir araçtı, umarım temizini bulursunuz.

İyi günler

• Jantlar muhteşem duruyor.Güle güle kullan aracını CrazyRomeo156.Dolu bir S40 çoğu D segmenti araçtan daha keyiflidir eminim.
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.